- Konu Sahibi alexandria
bence ne olursa olsun yok kayin valide ile yok elti ile yok gorumce ile altli ustlu yada ayni apartmanda oturmanin guzel yanlarida var kötu yanlarida var ne kadar iyi anlassanizda mutlaka bi problem cikiyo bence herkezin evi birbirine uzak olmali ister kose basi itersede 3 4sokak assagisi ve evlenirkende herkezin ayri eve oturmasini tavsiye ederim cunki ben de beraber oturuyorum hergun hic araliksiz ortanca biyikli eltim gelirdi her ögleden sonra iki cocugu ile birde ise giderdi eeee malum kaynanain evi neden cocuklari birakiyosun diyemezdim pasa pasa bakardik hanim gelene kadar bir de hic anlasamzdik da zaten hep bi problem olurdu herseyi kaynanamla kayin babama sikayet ederlerdi karikoca kaynima ne oluysosa o hep gelir sikayet ederdi kadin isine ne karisiyosa anlamadim zaten birde kayinannem yengen isten gelecek kalk ona cay koy usumustur dedi ve her sikayetin sonunda onalr hep hakli olurdu gece yataga yattiklarinda kaynanam ve kayin babam hep benim hakkimda konusuyor olurlardi sabahlara kadar yatakta agladigimi bilirdim benim koca uzakta calisirdi ozaman hep hafta sonu gelirdi eve annem babam cok uzaklarda lar onlarida uzmek istemez anlatmazdim önceleri memlekete gidince annaemde bile 1hafta zor kalirdim izin vermezlerdi hep kocanin ailsenin tarafinda ordada hizmetle gecerdi nezaman memlekete gitsek kocamin ailesi coktur ordan burdan gelip kalirlardi onlara sorra kur kaldir derken kafamizi cikaramazdik zaten bu kadar uzlmenin sonucu cok ciddi bir hastalik atlattim ve bunun ustunede 8 sene cocugumuz olmadi allaha sukur 10 senenin sonundA TUTU hamileyim sevindim 4 haftalikken dustu önceden cok uzulurdum daha cok seyler var sigmaz sayfalara gunlerce sure bilir desem yeridir cunki keser döner sap döner meselesi gibi oldu simdi bana karsi koruduklari elti diger eltim kayin validem gil hersene 6 ay memlekette kaliyo 6ay benim yanima geliyo ve kendi agziyla diyoku su kadar ay oldu geleli ne kimse geliyo nede kimse bizi yemege davet etmiyo cunki kaynanam bi misafir ona gedigin butun eltimi ve coluk cocuk kim varsa cagirirdi ney toplancaklari toplardik zorlada olsa yardim edrelerdi ve vakti gelince evlerine giderlerdi bende hic olmazsa ayri olsaydim ama sabahtan aksma kadr oraya gitseydim bari derdim kocama ama olmuyodu simdi kimsenin agzindak gelin giraz bizdede kalin yemek yiyelim hic demezler heleki o ortanca eltim sanki daha birdaha yuz vermiyor sanki onlara neyse herseyin basi saglik ve sabir