- 18 Aralık 2015
- 93
- 6.150
- 43
- 32
Ewett diktim:)cin ali iyiymişyok kız neredee
hiç fidan diktin mi?
Estağfurullah ya ne alakaPardon kızlar ya ben araya kaynak yapmışım. Çekiliyorum iyi geceler öpüyoruz sizi
o nasıl söz kuzum olur mu ya öyle şeyPardon kızlar ya ben araya kaynak yapmışım. Çekiliyorum iyi geceler öpüyorum sizi
Cepten zor yazıyorum da ben yazana cevap gelmiş oluyor e uykum geldi ondan dedim.Estağfurullah ya ne alaka
Bende cepten yazıyorum ustelikdurmadan donuyor :) uykum geldiyse bise diyemem bebegim:)Cepten zor yazıyorum da ben yazana cevap gelmiş oluyor e uykum geldi ondan dedim.
Yirim.seni bennnAmanin gece gece espri yapmistim kaynak olayini kinayeli degil arkadaslar alinmayin. Mesajimi düzenlemek yerine öyle yazıvermiştim.
tanımadığımızdan anlamadık galiba kız kusura bakmaAmanin gece gece espri yapmistim kaynak olayini kinayeli degil arkadaslar alinmayin. Mesajimi düzenlemek yerine öyle yazıvermiştim.
Perim.şarj oranın.nee:)tanımadığımızdan anlamadık galiba kız kusura bakma
Hayırlı gecelerrrrEst canim ne kusuru. Hadi konuyu kaynatmayın siz soruyu cevaplayin bende rüyalara dalayim.
Tekrar öpüyorum iyi geceler arkadaşlar
neyin şarjı kız laptoptayım ben 94 yazıyor ama fişte bi çıkarsam kapanır 94 dediğine bakmaPerim.şarj oranın.nee:)
Ohhhh keyifler tikirrr :)neyin şarjı kız laptoptayım ben 94 yazıyor ama fişte bi çıkarsam kapanır 94 dediğine bakmaiyi geceler simalcim
Sarji bitmeyen telefon istiyoreeOhhhh keyifler tikirrr :)
hee rahatım vallahiOhhhh keyifler tikirrr :)
Direk gercegi derimmhee rahatım vallahi
öhööm sorulara devam
biri sana birşey hakkında fikrini sorsa gerçeğimi dersin yoksa kırılmasın diye tersini mi??
Allah düşürmesin ya çok kötü birşey olurdu kazık atmam dua ederim Allaha içimdeki sevgiyi alsın dayanma gücü versin diyeAnnemmmm tabikide..
En iyi arkadasinin sevgilisine asik oldun?
Ama ole bole diil.arkadasina kazik atar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?