Normal el sabunuyla yıkaSenin kiz senden cikti sende anandan.
Suratimi sivilce basti nasil gecer bunlar?
Burnum.sağlık sebeplerinden dolayıHayir.
Vucudunda degistirmek istedigin biuer varmi. Varsa neresi.
Bu aradazey-mur duymasın benim sana çok kanım kaynadi bugdayparesi
Baktım ortalarda yoksun dedim benbirine asilirsam bu damlar hemen kıskançlıktan.bak nasıl geldin hemen
Baktım ortalarda yoksun dedim benbirine asilirsam bu damlar hemen kıskançlıktan.bak nasıl geldin hemen
Eğlenmene sevindim.bende eglendimBunu duyduguma sevindim. Ben de aksam sayenizde eglendim.
Kız sus çaktırma öyle demezsem kıskançlık krizlerine giriyor.biz birbirimizi sevmiyormuş gibi yapalım masucuktanBana soylediginiz o sozler yalandi demek ha
Peki oyle olsun. Ama ozelden attiginiz mesajlara ne demeli pekiKız sus çaktırma öyle demezsem kıskançlık krizlerine giriyor.biz birbirimizi sevmiyormuş gibi yapalım masucuktan
Laynn çaktırma demedim miPeki oyle olsun. Ama ozelden attiginiz mesajlara ne demeli peki
İkisi de.Dedin.
Patates kizartmasi mi yoksa hamburger mi?
Leyyyyn 2dakka bos birakmaya gelmiyonuz noluyo burda. Ne yalani ne dolani kim kimi seviyo ne ozeli ne mesaji biri bana anlatsin noldugunu. Kan dokerim burda.
Sizce gercekten yaparmiyim?(topigin icerigine uygun olsun dedim)
Yapamazsın yemezLeyyyyn 2dakka bos birakmaya gelmiyonuz noluyo burda. Ne yalani ne dolani kim kimi seviyo ne ozeli ne mesaji biri bana anlatsin noldugunu. Kan dokerim burda.
Sizce gercekten yaparmiyim?(topigin icerigine uygun olsun dedim)
Yok sen beni dakkasina boynuzlarsin. Bana bendekiler yeter.Yapamazsın yemez
Benimle evlencenmi
Ikiside. Zaten tek fark hiyar:)Ikisi de.
Cacik mi ayran mi?
Bunu banami soruyonYok sen beni dakkasina boynuzlarsin. Bana bendekiler yeter.
Evlendigine pisman oldugun zamanlar oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?