Alttaki uyeye soru soralim☺

Özellikle verebileceğim kesinlikle bu diyebileceğim kimse yok. Herkesi dinlerim aklıma takılanları araştırırım güncellerim bilgilerimi.
Eğer yalan yanlış bilgiler söylüyorsa da küplere binerim doğru olanları alırım olmayanlara sinir olurum. Ama kafama takılan bir konuda tek bir kişi dinlemem. Her görüşten fikir alırım.

Günün yorgunluğunu stresini nasıl atarsınız?

Banyo yaparak
Bemde öyleyim tek bi kisi yok sadece genel anlamda sordum..

Yotubede takip ettiğin bir youtuber var mı?

Ruhi çenet

Her gün mutlaka baktığın bi facebook sayfası varmi

En son yiğenim hastaymış ona üzüldüm

Senin için evlilik ne anlam ifade ediyor?

ne yapsam işe yaramaz. Sonuna kadar sinirim öfkem devam eder. Çok çabuk sinirlenen ama çabukta unutan biriyim Allah tan.
Şu anda planladığın okumayı öncelediğin 3 kitap desem?

Kız ne kitabı ben nefes almaya vakit bulduğuma şükrediyorum şaka şaka incelediğim kitap yok ama şuan elimde sevda dolu bir yaz diye bi kitap var. Füruzan'ın. onu okucam iş yerinde boş bulunduğum anlarda. Yoksa çok salladım 9 aydır okuyamıyorum bişey.
Alttaki en sevdiğin meyve nedir

düşkünüm ama uyuyamıyorum bebişlerden :) hayattaki en büyük sorunun nedir?

Vallaha ben sorunlara "sorun" diye bakan biri değilim imtihanım diyorum...

İdeal eş adayı sence nasıl olmalı?

Yürekten seven,düşüncelerine değer veren,ahlaklı,dürüst,saygı gören ve saygı gösteren...
Çok saydım ama böyle birini bulan bırakmasın derim :))

Evlilikte olmazsa olmaz kriterin nedir? (Saygı dışında)

En son abimlerle kavga ettimde ağladım

Dış görünüş önemlimidir sence? Yani çok yakışıklı biriyle evlenmek falan senin için risklimidir

Dis gorunus onemli diil benim icin. Sekil a1:kocam:) cok yakisikli adam gercekten adamsa zaten yakisikli olmasi cok bisey degistirmez.

Yakindan gormeyi cok istedigin biri var mi?

evet var (sevdigim, her ne kadar beni sevmiyor olsada)

saçlarini ne zaman kestirdin ?

Fobim yok. Ama allah sadece guzel seyler icin gitmeyi nasip etsin herkese.

Gemiyle bi yere gitmek istermiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…