• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttaki uyeye soru soralim☺

Baklava:KK16: yurt dışında gitmek istediğin bi yer var mı neresi ?

Var hde çoook :D mezopotamya,Hindistana gitmek istiyordum bi ara vaz gectim tabi :D doğu ülkeri mısır,lübnan,cezayir tarihi yerler

Balık mı? Tavuk mu?

Sucuk yemiyeli yıl oldu köfte candır

Kitap okumayı sever misin? Ayda kaç kitap okuyorsun?

Severim :) ama okul filan derken okuyamıyorum pek :/
TV mi sinema mı:KK16:

Evimizde hiç tv olmadı almıyoruz...Sinema candır :KK36:

Başım çok ağrıyo acaba neden bu kadar ağrıyor yıllardır:KK61:

Geçmiş olsuun :/ geçer inşallah bi an önce

En sevdiğin spor?:KK49:

Eşimle hayatımı paylaştığım andan itibaren,tüm süre zarfı ♥
Aşk mı ? sEVGİ Mİ ?

aşk
eğer bir hafta ömrün kalsaydı ne yapardın?

Cocuklarimla canim ne istiyorsa onu yapardim. Ama esimi yanima almazdim.

Hayattaki en buyuk kesken ne?

Keşke o plotonik aşklarımın karşısına geçip çatır çatır ben seni seviyorum sende seviyorsan gel,sevmiyorsanda söyle bileyim dememek :(

Kahvemi cay mı?

Kahvee:KK200:
Küçükken büyüyünce ne olmak isterdin :)

Hep yazar yada öğretmen olmak isterdimHalada öyle olmak istiyorim:oops:

Depresyondan sence nasıl çıkılır? hayata nasıl sarılıcam ben ? Şu aralar çok hisssiz ve depresif hallerdeyim :(

Depresyondan oncelikle damar sarkilar dinlemeyerek kurtulabilirsin onlar insani daha bi gaza getiriyo ve yalniz kalmamaya bak sosyalles canini sikan her kimsede tekmeyi salla:)
Alttaki uye en sevdigin atkadasin kim

M
Depresyondan oncelikle damar sarkilar dinlemeyerek kurtulabilirsin onlar insani daha bi gaza getiriyo ve yalniz kalmamaya bak sosyalles canini sikan her kimsede tekmeyi salla:)
Alttaki uye en sevdigin atkadasin kim

Sadece esim....
düşünmek istemediğin ama aklndanda hiç çıkmayan şey ne?

Yemek yemek :D zayiflamaya calisiyom aklima getirmeyim yemegi diyom ama olmuyo:D
Bir ulkeye gidebilme sansin olsaydi hangisine giderdin

Mutlu ve huzurlu olduğum yer benim ülkemdir zaten işte o ülkeye gitmek isterdim huzurum nerde olucaksa o ülkeye belki bu ülke bir adam..Belki bir meslek ama benim ülkem olur gözümdde:oops:

Aşk mı? Mantık mı?

aşk mantığın bir parçası benim için.
geçmişe dönüp hayatında sadece tek birşeyi değiştirme şansın olsa neyi değiştirirdin?

Back
X