• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttaki uyeye soru soralim☺

Final bölümü yarın kuzum. Hiç kaçırmadım ben ya uzun zaman sonra dirilişten başka severek takib ettiğim bi dizi yakalamıştım. Finale gitti o da iyi mi :KK70:
Dirilişi izliyo musun
Vallahimi bende oldu sandım yupiii ama biz yarın oturmaya gidiyoruz:mad:dirilisi izlemiyorum.ben genel olarak tvye pek bakmam

İş ney

İş, bi enerji dağıtım şirketinde çalışıyorum diyelim :)
Evde hep pijama şeklinde misin yoksa sabah kalkar kalkmaz üstünü değiştirip hemen kendine bakar mısın :KK51:

İş, bi enerji dağıtım şirketinde çalışıyorum diyelim :)
Evde hep pijama şeklinde misin yoksa sabah kalkar kalkmaz üstünü değiştirip hemen kendine bakar mısın :KK51:
Bebek olduğu için ilk ona bakiyorsun sonra koca bebeğe en son kız ne zaman fırsat verirse o zaman üstünü değiştirip tipini biseye benzetiyorum.ne bu esrar korkma elektrik faturasını sıfırla demem :)
Sabah kacta kalkiyorsun

21:00 ile 00:00 arası değişiyor, yorgunluğa göre hergün değişiyor
En sevdiğin öğün hangisi?

Kahvaltiyi cok severim aslinda .soyle yayila yayila oturmayi. Tabi cocuklar olunca mazide kaldi bu durum.
Kilo sorunun var mi?

2-3 kilo almam lazım
Kaç çocuğun var?

Buzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke :KK70:
Niye yahu :) Çok kilo kadar kilo kaybı da sorun bence

Üstteki sorunun cevabı ; Evliyim.
Balayına nereye gitmiştiniz? :)

Buzu diyeceğine zeymura 2-3 yumruk atsaydin keşke :KK70:
Senin kafani kirarim. Azcik gobusum biraz kilo fazlam. Olmayan kiyafrtlerim. Kocaman goguslerim var diye bu kadar dalga gecilmezki insanla.
40 satir mi 40 katirmi?

Niye yahu :) Çok kilo kadar kilo kaybı da sorun bence

Üstteki sorunun cevabı ; Evliyim.
Balayına nereye gitmiştiniz? :)
Balayi derken?benim evin balkonuna cikmistik. Oda sayilir mi:)))
Esinle nasil tanistiniz?

Balayi derken?benim evin balkonuna cikmistik. Oda sayilir mi:)))
Esinle nasil tanistiniz?
Lisede tanıştık, okulda bir toplantıda.Uzuuun uzun anlatmış hatta burada,şimdi kısacık tutayım sıkılmayın :))
Makyaj yapar mısın?

Var fobiye giriyormu onuda bilmiyorum ama biri aniden yanıma gelince,yada aniden karşıma biri çıksa falan anımda basıyorum çığlığı bazen bu ufacık bişe bile oluyor :( ailem çok muzdarip bu durimdan bende :(

En son hangi kitabı okudun?

Back
X