alttakine derdini yaz o da sana deva bulsun...

Kelin ilaci olsa basina surerdi :halay: ben de bilmiyorum onun caresini
Biraz daha enerjik ve yasam gucum olsun istiyorum.. Ama nasil..

Spor,vitamin,sağlıklı beslenme,pozitif düşünceler :21:

Mutlu huzurlu bir evliliğim olsun istiyoruuumm :KK37:

Eşine sarma. Kendi sosyal cevreni oluştur, gez ,toz, eğlen. Bir de Selin Karacehennem diye bir kadın var. Programlarını izle ve kitaplarını oku. Aynı şekilde Zafer Akıncı da.

Evlenmek istiyorum :(

doğru zamanda Rabbim gönlündeki hayırlı kişiyi versin inşallah canım

Tedavimiz olumlu gitsin inşallah ve hayırla sağlıkla yavruma kavuşayım.. Dualarınızı bekliyorum :(

İnşallah Rabbim hayırlı evlatları nasip etsin bizlere :dua::KK46::anne::dua:

Grip oldum umarım geçer :hasta::KK1:

ağrı kesici iç.
çok üşüyorum.

kocişkon varsa koynuna gir :KK72::KK33:
Uyku sorunu çekiyorum gene dogru düzgün uyuyamama gundüz uyuklama :KK34:

korkunla yüzleş,dua et
zihnimde gereksiz yükler var bana ağır geliyor.onlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.

Adı üstünde gereksiz yük. At gitsin
Pirinç pilavım istediğim gibi olmuyor. Ne önerirsin?

Pirinçleri ılık suda yarım saat beklet :) ( çok anlarım ya bende :)

Saçlarım çok çabuk yağlanıyor. Ne yapmam lazım

:) ince bilek ince bilek keçe zemin üzerine basit bir şekilde civciv kedi köpek kafası çiçek böcek çiz. daha sonra farklı renklerden o çizdiğin demin dışında yine çizdiğin şekilden iki parça kes birleştir kenarlarını dik içini elyaf doldur ve sonuna kadar dikip kapat. en az on figün yap böyle hem doldurulmuş hem de keçe zemine çizilmiş. bebeğin doldurulmuş figürlerin yerini keçe üzerinde çizdiğin figürlerle eşleştirmeye çalışsın :)
böyle oyuncaklar çok, ama sen keçe ile bunu emek vererek kendin yaparsan hem bebeğin için sağlıklı olur hemde ilerisi için muazzam bir hatıra olurrr :))))

işten çıkıp ikinci öğretim derslerine yetişemediğim için birkaç dersten hocalar bıraktı hemde konuşmama rağmen...
napim şimdi ben bunları...

OKYANUSYAA OKYANUSYAA valla napsan onlar haklı çıkıyor... sen azimli birisin diye düşünüyorum halledersin inşallah, bronşit için de geçmiş olsun :KK43:

dinlenmiş olarak uyanamıyorum.

Back
X