Alttan muayene.

tamam ozaman farkli tabi ilk bende cekindim tuhaf oldm cok seve seve yaptiigm birsey degil. Cekinmek normal baslarda ama insan alisiyor. Bende kist vardi onun icin cok cok sik gittim ve her defasinda baka baka alistim artik nasil diyim iste :KK70: bana zor gelmiyo. Yoksa basta bende korkuyordm. Evlendikten sonra zaten sart arada bi baktirman saglik acisindan hersey yolundami degilmi diye bakmalari icin. Hayirlisi olsn ne diyim :KK70:
Heh iste bak onu diyorum ilki bi olsa devami gelir :) bide o alet acitmiyo mu girerken ? Cokmu ileri ittiriyolar onu

Tedavi olmayacam diye bisey demedim ki. Esim özelde kadin doktora goturecekti, ben bosuna para vermeyelim diye devletten erkek doktora randevu aldim.
Şimdiye kadar gittiğim bütün doktorlar alttan baktı. Sadece hamileyken bakmamislardi. O da gecen hafta plesenta previa şüphesi olduğu için yine alttan baktı. Bu kadar hassassan özelden randevu al. Kadin doktora git. Devlette kimse nazini çekmez senin.
Hatta benim gittiğim devlette 5erli gruplar halinde aliyorlardi ve içeri hastabakici bile rahat rahat giriyordu. Ben muayene olmadan kacmistim.

Canlarim hepiniz haklısınız tabiki. Ben esim kıskanc diye tedavi olmayacam demedim ki. Sadece adet geciktigi icin belki alttan muayene etmez diye devletteki erkek doktorundan aldim. Sizin tecrubelerinizi sormak istedim. Tabiki doktora gittiysen her sekilde muayeneye hazir olacaksin.. Doktorum kadin olda benim iicn sikinti olmaz ama erkek oldugu icin biraz cekiniyorum acikcasi. Eşimde ne kadar kıskanc olursa olsun saglik konusunda bisey demez zaten. Ama esim özele gidelim orda kadin doktor var dedi, ben bosuna para vermemek icin istemedim oyuzden.. Ama bu gidisle özele gidicem heralde Devlette dediginiz gibi 5kisi birden giriyo..

Kızlar carşamba günü doktora randevu aldim. Ve regl gecikeli 16.gün olacak. Neden bukadar gecikiyorum kist mi var miyom mu var yoksa bebis mi var belli olacak.
İlk defa doktora gidecem ve biz bu şehire yeni taşindigimiz icin bayan doktor bulamadim mecburen randevuyu erkeğe aldım.

Sizce beni nasil muayene eder? Cok tedirginim... Eşim cok kıskanç vajinal muayene yapmaz dedim ama, eger yaparsa çok mahcup olurum.. Sizin doktor tecrubeleriniz neler?

Tavsiyem alttan muayene varsa yaptirin derim. Cunku ultrasyonda polip gibi seyler gozukmuyo yada enfeksiyon yara gibi seyler alttan anlasiliyo. Korkma doktor o bolgeye bakmiyo bile ekrana bakiyo

Back
X