• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttan muayenenin acısız olmasının yolu yok mu?

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bugün işime yaradı. Kendimi sıkmadım .Sıktığım halden daha beter acımaz diye düşündüm. Rahat bırakınca sadece girişte biraz agrım oldu. Sonrası rahatsızlık hissiydi sadece.
Püf noktası sikmamakmis gerçekten. Sagolun varolun 😁😁

Ağrı kişiden kişiye değişiyor. Cihaz girerken değil de ileriye gittiğinde sağa ve sola çevirdiğinde ağrı çok oluyor ben yasadım bizzat. Kronikleşmiş iltihabım varmıs ağrım ondanmıs meğer.
Sürekli takip oldugum icin her ay alttan muayene oluyodum. Antibiyotik fitilden sonra rahatladım. Artık ağırmıyor muayenede. Eskiden çığlık attığımı biliyorum iltihap varsa kesınlıkle ağrı oluyor. Sıkmakla alakası yok o ağrının.
Sıktığım içinmiş ya. Bugün kaslarimi serbest bıraktım.sadece girişte zorladı. Onun dışında rahattım. Mengene gibi nasıl sıkmışsam mahvetmiş beni. Ağlıyordum çatalda

Canım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum
Canım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum
2 yıldır vajinismus hastasıyım tedavi oldum ve vajinal muayene yapıldı kesinlikle kendini sıkmazsan bişey hissetmiyorsun kendini olabildiğince rahat bırak derin nefesler al ver ve ıkınma hareketi yap gözlerini kapa bir bakmışsın içinde kesinlikle hissetmezsin

Bana bakmayan doktor kalmadı😀 ben de hep acılı bi şey sanıyordum ta ki şimdiki doktorumla tanışıncaya kadar. El hafifliği de etkili bence

Back
X