- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 27
- Konu Sahibi gamzelihaller
Aynen yapmıştırBu herkese uygulanan birşey yapmıştır doktor muhtemelen
Yaptığı halde acı duyması değişk
Acı eşiği düşük herlde arkadşn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yapmıştırBu herkese uygulanan birşey yapmıştır doktor muhtemelen
Yok kasmıştır ondan kasınca orası kapanır acıması normal sıkmıştır kendisiniAynen yapmıştır
Oldukça düşük.Aynen yapmıştır
Tahmin ettim, umarım en kısa sürede güzel haberi alırsınız moralinizi yüksek tutunBen tüp bebek surecindeyim. Bu muayeneler bunun için. Hamile değilim. Olsam bunları çekmezdim sanırım![]()
TeşekkürlerTahmin ettim, umarım en kısa sürede güzel haberi alırsınız moralinizi yüksek tutunsevgiler
EvetSpekulumu mu diyon
Sıktığım içinmiş ya. Bugün kaslarimi serbest bıraktım.sadece girişte zorladı. Onun dışında rahattım. Mengene gibi nasıl sıkmışsam mahvetmiş beni. Ağlıyordum çataldaAğrı kişiden kişiye değişiyor. Cihaz girerken değil de ileriye gittiğinde sağa ve sola çevirdiğinde ağrı çok oluyor ben yasadım bizzat. Kronikleşmiş iltihabım varmıs ağrım ondanmıs meğer.
Sürekli takip oldugum icin her ay alttan muayene oluyodum. Antibiyotik fitilden sonra rahatladım. Artık ağırmıyor muayenede. Eskiden çığlık attığımı biliyorum iltihap varsa kesınlıkle ağrı oluyor. Sıkmakla alakası yok o ağrının.
O nasıl sıkmaktı ki acıdı o kadar yaaSıktığım içinmiş ya. Bugün kaslarimi serbest bıraktım.sadece girişte zorladı. Onun dışında rahattım. Mengene gibi nasıl sıkmışsam mahvetmiş beni. Ağlıyordum çatalda
Öyle valla .adam hareket ettiremiyorum cihazı demiştiO nasıl sıkmaktı ki acıdı o kadar yaaiiyi bari çözmüş oldun
Canım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum
2 yıldır vajinismus hastasıyım tedavi oldum ve vajinal muayene yapıldı kesinlikle kendini sıkmazsan bişey hissetmiyorsun kendini olabildiğince rahat bırak derin nefesler al ver ve ıkınma hareketi yap gözlerini kapa bir bakmışsın içinde kesinlikle hissetmezsinCanım çok yanıyor alttan ultrason verildiğinde. Kendimi çok sıkıyorum. Doktor bugün yumurtalıklara baktı net göremedi bagirtim Yüzünden.
Bunu nasıl aşarım. Cihazın başını iter itmez inanilmaz bir acı.saga sola hareket ettirildiğinde haykırdım. Halbuki incecik bir şey. Niye bu kadar acılı.
Bir saat çatı kemiğim, anüs bölgem ağrıdı sonrasında abartmiyorum
Korkacak bir şey yokmuş. Ben atlattım.Kendimi sıktığım için canım çok yanmış. Rahat bırakınca ağrı olmuyor.Bende korkudan doktora gidemiyorum![]()