alttan ultrasyonla baktıran var mı ?

estur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
681
6
0
Antalya
arkadaşlar alttan ultrasyonla baktıran var mı ? ilk hafta gebeliklerinde bir zararı var mıdır?tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum ..

yok heralde canım banada ilk dr kontrolümde alttan baktı dr ve keseyi bebegi kalp atışlarını cok net gördüm

sanırım 8-9 haftaya kadr bazı doktorlar alttan bakmayı tercih ediyor ben 3 doktora gittim 1 tanesi alttan bakmıştı kalp atışları için

benim hem 8. hemde 11. haftada vaginal ultrasound oldu, hic bir problemde olmadi. Yurt disinda yasiyorum ben, ilk haftalardaki tum ultrasonlar bu sekilde yapiliyor,korkacak birsey yok.

canım zararı yoktur kalp atışları net duyulmadığı zaman emin olmak için bakıyolar alttan.

ben tam adetim bittiğinde gitmedim doktora biras daha geç gitmiştim tam belli olduğu için altan bakılmmamıştı

anladım kızlar Allah razı olsun hepinizden, biraz korkuyodum rahatlattınız..

slm kızlar bende alttan baktırdım. doktora sordum 12. haftaya kadar alttan bakılınca daha net görülebiliyormuş. 12. haftadan sonra karından bakılıyormuş. şimdi 13. haftadayım. yani hiç bir sakıncasını görmedim.

hanımlar ben 1.5 aylık ken alttan muayene olmuştum çünkü bebek kesesi fazla gözükmüyordu bence korkma :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar dün doktora gittim alttan baktı ama muayeneden sonra soluma bi ağrı girdi gece oldu sancım geçmedi , namazı bile oturarak kılabildim o derece yani , ama bugün geçti çok Allaha şükür sizlerde de böyle sancılar oldu mu merak ettim ..

canım benimde ilk kontrollerim hep alttan oldu daha net görmek için dedi dr bende hiç bir problem olmadı

alttan bakmanin amaci(sadece) bebegi daha iyi gormek degil Allah korusun kanama var mi, kist var mi, korpusluteum dedikleri sari cisim yeterince buyuk mu gb gebelik icin cok onemli ayrintilari gormek amac. doktorum kesinlikle hicbir zarari yok demisti her seferinde 12.ci haftaya kadar bakiyorlarmis ama niye bir kereyle bitmiyor anlamiyorum, hamile bir kadin icin urkutucu sonucta. en guzeli ayrintili ultrasonu olan doktorlar onlar hic alttan bakmiyor ustten her seyi net gorebiliyorlar cunku.

nasıl oluyor tam olarak alttan muayne bişey mi sokuyolar kusura bakmayın hiç görmedim ben çok hassasım o konuda elletemiyorum çok kötü biliyorum ama ilk çocuğumda da hiç alttan muayne olmadı benim

nasıl oluyor tam olarak alttan muayne bişey mi sokuyolar kusura bakmayın hiç görmedim ben çok hassasım o konuda elletemiyorum çok kötü biliyorum ama ilk çocuğumda da hiç alttan muayne olmadı benim

eet canim bisey sokuyorlar önünde ultason olan onada prezervatifin icine jel koyarak takiyorlar bukadar acik söyledim ama öyle kaydirigubbakcemile5

ayrica konu sahibine ben 26 haftalik hamileyim ve son konrtolume kadar alltan muane ediliyorum bu ikinci hamileligim ilkindede öyle olmustu ama ben bi sakincasini görmedim
ayrica daha net görünüyormus bi zararida yokmus

arkadaslar alttan muane yapılan seyi gördüm ve ürktüm bası cok kalın ya hızlıcamı sokuyolar yoksa yavas yavasmı hastayıda dinliyolarmı korkularından anlıyolarmı acaba can acıyomu ya nolur yardım edin:((

canım benimde ilk hamile olup olmadıgım için gitmiştik alttan baktı doktorum çok küçük oldugundan daha ii görürüm die bakmıştı bende çok çekinmiştim baktırmıyacaktım ama eşim ısrar etti fakat bi sakıncasını görmedim

arkadaslar alttan muane yapılan seyi gördüm ve ürktüm bası cok kalın ya hızlıcamı sokuyolar yoksa yavas yavasmı hastayıda dinliyolarmı korkularından anlıyolarmı acaba can acıyomu ya nolur yardım edin:((

canım korkacak bişey yok hissetmiosun bile doktorun zaten seni dinleyerek çok yavaş yapıo acıma felan yokyerimseniben

yok canim ürkülecek bisey yok inanki
zaten sana göre davranir eger doktorun iyi bir doktorsa

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim ,gerçekten bişeyi yokmuş bugünde kontrolum oldu alıştım çok basit bi işlemmiş..

ben ilk hamileligimde baktırmıştım baktırdıgım akşam bebek düştü bi alakası varmı bilmiyorum ama ben bida asla baktırmam

Back
X