alttan ultrasyonla baktıran var mı ?

benim ilk haftalarimda hatta aylarimda hep alttan bakti bi sorunda olmadi..olsa doktorlar neden baksinlar demi...

Ben önermiyorum kendi adıma.bir şey bildiğimden değil de gerek yok bence.varsın kalp atışı kese 3 hafta sonra duyulsun/görülsün.

Bencede bı sıkıntı yok zaten doktorlarda cok alttan bakma taraftarı değil bana kendi doktorum söylemişti hem bosuna annede kasılıyor diye. Ben mesela Detaylı ultrasonda rahim uzunluğumu görmeleri için alttan bi muayene oldum zaten içeri aleri tam sokmuyor okdr ucunda ki anlamıyorsun bile bakalım hayırlısı cok şükür bende bı sıkıntı olmadı okdr üzerine düşmeyin arkadaşlar düşünmeyin negatif,hayırlısı Herşeyin

Bende 6 haftalikken vajinal ultrasonla baktirdim. Istememistim hic baktirmayi ama doktorum kesen baya buyuk cocuk varmi diye bakmamiz lazim dedi. Korkularimi anladi, hafifce ucunu soktu bak bebek burda dedi.o korkuyla doktorumun elini tutmustum hemen zaten cikardi. Ama benim en buyuk sansim doktor beni catala cikarmadi. Uzandigim yerden bakti, catal cok daha korkutucu olabiliyor.Birdahada bakmadi zaten, suan karindan bakilinca goruluyor cok sukur.

Çataldan nefret ediyorum ben de... Benim de bakıldı alttan şu an 10. haftamdayım, bakalım bu gidişimde nasıl bakılacak?

Back
X