Doğuma Hazırlık Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde doğum yapan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet ücreti ne kadar, veya siz kaç lira vermiştiniz, ve sezeryan/normal hangisiydi ?

birde esas sormak istediğim hastaneye ne zaman başvuruyoruz ben sizde dogum yapacagım diye, yani hangi haftada ve kiminle konuşmak lazım ?
Sizi takip eden doktorunuz o hastanede mi yoksa dışarıdan mı gelecek ?
Hasta yatış bölümü var ,oraya gidip ücret konusunda bilgi alabilirsiniz .Beniö sezeryan oldu ancak özel sigortam olduğu için ücret ödemedim .Doktorum da oradaydı ve zaten doktor arayıp söylüyor ,şu tarih şu saat diye sonra siz isterseniz bir uğruyorsunuz yani ben gidip yapılacak bişey var mı diye sormuştum .

Doktorum altunizade hastanesinde çalışıyor, hasibe hanım. sizin doktorunuz kimdi mahsuru yoksa ve memnunmuydunuz ?

O zaman sezeryan gününü ve saatini doktor belirliyor diye anladım ? Ben alternatif veriyorlar ben arasından seçiyorum diye düşünmüştüm

Doktorum altunizade hastanesinde çalışıyor, hasibe hanım. sizin doktorunuz kimdi mahsuru yoksa ve memnunmuydunuz ?
Doktor hastanedeyse zaten herseyi beraber hallederslniz merak etmeyin ama çok panik olıyorsanız bir dahaki kontrolünüzde doktorunuza sorabilirsiniz nasıl olacak ben kiminle görüşeyim vs diye ..
Özelden mesaj atıyorum

Evet memnun kaldım yani esasında çok yogun birisi, ulaşması falan zor. Ama dığum anında çok rahatlatıcı ve ilgiliydi. Ve ben çok tecrübeli oldugunu hep hissettim. Genel manada tavsiye ederim. Özel olarak sorunuz varsa sorabilirsinşz

normal doğum mu yaptınız peki. Geç gördüm biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…