• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altüst etti hayatımı

Evet çok güzel :27:
Bence o kızı kıskandırmak için kullandı mazoşistçe senin kıskançlığından beslenip egosunu tatmin etti.
Ya bu tür adamlar için ıssız adam filmi bile çektiler , bırak onun kendine bile hayrı yoktur.
Sen yeni bir ilişkiye başlayana kadar bir müddet takarsın buna ama geçer merak etme.

evet çok kıskanç bi insanım.zaman zaman konu olurdu bu.ama o da kıskançtı.
neyse şu içimde saçmasapan olaylardan dolayı umut yeşertme olayı oluyo.hemen umutlanıyorum bi davranışından dolayı.nadiren de sallamıyorum.
bu umutlanma falan da geçer mi?
bazen de her şeyi unutarak çok davranıyorum ona.
dengesizleştim

Hayat ve keyif senin ama daha iyi biri karşına çıktığında kendine çok kızacaksın bu düşüncelerin yüzünden.. Saplantı yapma noktasına gelmeden geri dur, poh poh zirvesinden bırak aşşa, hayat devam ediyor demiş shirley bassey teyze..life goes on..:ssz:

hah tam dediğiniz oldu galiba ya.saplantı..
çok güzel konuşmuş teyzemiz.
rahat olmalıyım dimi hayatta bi tek o yok dünya ona bağlı değil
ben başkasıyla çok daha mutlu olabilirim dimi ya..
inanmak istiyorum bunlara

evet çok kıskanç bi insanım.zaman zaman konu olurdu bu.ama o da kıskançtı.
neyse şu içimde saçmasapan olaylardan dolayı umut yeşertme olayı oluyo.hemen umutlanıyorum bi davranışından dolayı.nadiren de sallamıyorum.
bu umutlanma falan da geçer mi?
bazen de her şeyi unutarak çok davranıyorum ona.
dengesizleştim

Canım senin tepkilerin normal , insan olan böyle üzülür kolay aşamaz yaşanan bazı şeyleri.
Garip ve tuhaf olan o , garip ve tuhaf bir adam için mi umutlanıyorsun . Renksiz bir insan ne istediğini bile bilmiyor, sen sanıyor musun ki seni aradığın da özledi , hayır hayır bıraktığı hasarı merak ediyor sadece,bu zevki yaşatma ona.
Unut demiyorum bak hatta unutma , hatırladığın da ya ne için üzmüşüm kendimi diyeceksin ama .
Burda bu şekil yaşamış binlerce kadın sana aynı şeyi diyecektir , vallahide billahi de geçiyor .
Bir zaman sonra kusurlarını görmeye başlayacaksın .

hah tam dediğiniz oldu galiba ya.saplantı..
çok güzel konuşmuş teyzemiz.
rahat olmalıyım dimi hayatta bi tek o yok dünya ona bağlı değil
ben başkasıyla çok daha mutlu olabilirim dimi ya..
inanmak istiyorum bunlara

Başkasıyla mutlu olmak istersen olursun.. Olay sende biter ilk etapta duygusal olarak kullandırıyorsun kendini bunu unutma..:19:

Canım senin tepkilerin normal , insan olan böyle üzülür kolay aşamaz yaşanan bazı şeyleri.
Garip ve tuhaf olan o , garip ve tuhaf bir adam için mi umutlanıyorsun . Renksiz bir insan ne istediğini bile bilmiyor, sen sanıyor musun ki seni aradığın da özledi , hayır hayır bıraktığı hasarı merak ediyor sadece,bu zevki yaşatma ona.
Unut demiyorum bak hatta unutma , hatırladığın da ya ne için üzmüşüm kendimi diyeceksin ama .
Burda bu şekil yaşamış binlerce kadın sana aynı şeyi diyecektir , vallahide billahi de geçiyor .
Bir zaman sonra kusurlarını görmeye başlayacaksın .

haklısınız.aslında kusurlarını görüyorum.hatta onunla bir ömür düşünemiyorum artık.hayal edemiyorum.ama yaptığı da çok koyuyor..çok fazla

Boşver adamın belli ki gönlü baya bi'geniş.
Adam olan bir kadını sever böyle ondan hoşlanıyorum, sana alıştım, yok heves bilmem ne tırıvırı yapmaz:31:

haklısınız.aslında kusurlarını görüyorum.hatta onunla bir ömür düşünemiyorum artık.hayal edemiyorum.ama yaptığı da çok koyuyor..çok fazla
Heh işte dokunmasın, buna müsade eden sensin, etme .
Az bir zaman değil dokuz ay geçmiş ilk altı aya kadar normal ama biraz da hayatın da başka biri olmadığı için sarıyorsun ona .
Olsa biri bak bakalım dokunacak mı sana.
Aklına bile gelmez.

Bu kabul ettiklerini burada bırakma.. Uyuyup uyanınca kaldığın bıraktığın yerden değil son kararından itibaren devam et, ne güzel yaz ayı, sosyal aktivitelere karış..

sosyalleşemiyorum burda.bulunduğum yer hiç rahat değil karı kız görünce laf atan peşine takılan tipler çok fazla.bunları gören babam da beni burda akşamları dışarı yollamıyor.ancak eylülden sonra yurda gidince rahatlarım.şimdilik evde kitap mitap okuym film falan izlym bari

sosyalleşemiyorum burda.bulunduğum yer hiç rahat değil karı kız görünce laf atan peşine takılan tipler çok fazla.bunları gören babam da beni burda akşamları dışarı yollamıyor.ancak eylülden sonra yurda gidince rahatlarım.şimdilik evde kitap mitap okuym film falan izlym bari

Orada yardım derneği aktivitelerine katıl yada resim müzik kurslarına..Aklını dağıti fikrini toparla :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Heh işte dokunmasın, buna müsade eden sensin, etme .
Az bir zaman değil dokuz ay geçmiş ilk altı aya kadar normal ama biraz da hayatın da başka biri olmadığı için sarıyorsun ona .
Olsa biri bak bakalım dokunacak mı sana.
Aklına bile gelmez.

evet başka biri gerek galiba.o gelene kadar hastalık gibi nüksediyor bunalıma sokuyor bazen.onun dışında da aklıma gelince ufaktan bi hüzün alıyo beni.
ne gerek vardı tepeme çıkardım da yaktım canımı kendi kendime amaaan

evet başka biri gerek galiba.o gelene kadar hastalık gibi nüksediyor bunalıma sokuyor bazen.onun dışında da aklıma gelince ufaktan bi hüzün alıyo beni.
ne gerek vardı tepeme çıkardım da yaktım canımı kendi kendime amaaan

Resim, müzik, yemek kursları çook eğlencelidir, sosyal anlamda süperdir:16:

valla canım benim arkadaşımla yaptığım bişi var çok rahatlardım erkek arkadaşımla kavga ettiğimde morelim bozuk olduğunda dışarda gezip "o kimmiş be biz daha iyyiz daha iyisine layıkız biz çok güzeliz en iyi biziz":23: dedirtirdi çatlak arkadaşım:27:gerçekten işe yarıyor gülüyoz geziyoz çok iyi geliyordu sende böle salakca şeyler dene:32::32:he:36:takıl kendi halinde neşeli olmaya çalış üzülme:20:
biraz saçmaladım galiba:21::21:

valla canım benim arkadaşımla yaptığım bişi var çok rahatlardım erkek arkadaşımla kavga ettiğimde morelim bozuk olduğunda dışarda gezip "o kimmiş be biz daha iyyiz daha iyisine layıkız biz çok güzeliz en iyi biziz":23: dedirtirdi çatlak arkadaşım:27:gerçekten işe yarıyor gülüyoz geziyoz çok iyi geliyordu sende böle salakca şeyler dene:32::32:he:36:takıl kendi halinde neşeli olmaya çalış üzülme:20:
biraz saçmaladım galiba:21::21:

estağfurullah ne saçmalaması :D tamam ben de arkadaşlra söylym gerekirse onlar dedirtsin ben de sık sık söylemeye çalışym inşallah bende de işe yarar da rahatlarım :D

valla eğlenmek istiyorum evet çok lazım zaten.tamam bizim karar makamlarına danışym da veto gelmezse iyi :D

İstediğin kurs hangisi olursa onu sun önce yok olmaz derlerse ben yemek yapmayı öğrenmek yada biliyorsan pasta yapmayı ilerletmek falan diye gir konuya.. Ben pastacılığa gitmek istiyorum, gerçi pasta konusunda uzmanımdır:1: limonlu pasta icadım var, hiç bir yerde yoktur ve yiyen peşinde ama hayatta vermem tarifini :1:

İstediğin kurs hangisi olursa onu sun önce yok olmaz derlerse ben yemek yapmayı öğrenmek yada biliyorsan pasta yapmayı ilerletmek falan diye gir konuya.. Ben pastacılığa gitmek istiyorum, gerçi pasta konusunda uzmanımdır:1: limonlu pasta icadım var, hiç bir yerde yoktur ve yiyen peşinde ama hayatta vermem tarifini :1:

:9: :9: güldüm valla çok sağolun ya :1: tamam ben de tarif uydurym olmadı.değişiklik olur.
malzemeleri fuzuli harcamazsam iyi :1:

Back
X