Y yesimcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2010 36 0 36 Bursa 25 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yesimcik #1 arkadaslar bana alweyna nar cekırdegı kremı tavsiye ettiler. Kullanıp memnun kalanlar varmı? yardımcı olursanız sevınırım.
arkadaslar bana alweyna nar cekırdegı kremı tavsiye ettiler. Kullanıp memnun kalanlar varmı? yardımcı olursanız sevınırım.
C cansel3107 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2010 109 3 116 Antalya 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yesimcik #2 bende yeni aldım inşaallah faydasının görürüm sivilce lekelerimsiyah noktalarım çillerim var her şeymevcut yani :) faydasının görenler yazsın lütfen
bende yeni aldım inşaallah faydasının görürüm sivilce lekelerimsiyah noktalarım çillerim var her şeymevcut yani :) faydasının görenler yazsın lütfen
merymelek Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2012 364 2 68 İstanbul 14 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yesimcik #3 bende almayı düşünüyordum nette herkez öve öve bitiremiyodu sonra biri boşuna paranı harcama işe yaramıyor felan dedi kararsız kaldım nolur biri söylesin işe yarıyormu??
bende almayı düşünüyordum nette herkez öve öve bitiremiyodu sonra biri boşuna paranı harcama işe yaramıyor felan dedi kararsız kaldım nolur biri söylesin işe yarıyormu??
T tatucuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2010 238 12 46 Adana 14 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yesimcik #4 ben aldım kullandım çooook yağlı hiç kullanışlı değil...