Doğuma Hazırlık Alya mi ¿ Arya mi ¿

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elos_eloo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
435
271
23
Burasi cok aktiv diye Sormak istiyorum lüften konuyu tasimayin adminler :dua: kizim olacakmis kismetse isim olarak Alya ve Arya arasinda kaldim sizce hangisi kulaga hos geliyor :KK200:

ben kızım olsaydı adını alya koyucaktım. saglıkla gelsın inşallah :KK200:

Alya daha güzel aslında ama Aryanın söylenilmesi daha kolay geliyor insanın diline. Sağlıkla gelsin insallah

arya game of thronestaki kızın ismi. çok dalga geçen olur söyleyeyim. alya da fonetik olarak güzel olabilir ama aşırı anlamsız geldi bana. zaten oldum olası değişik isim koyma merakını anlamam. ayşe fatmanın suyu çıktı sanki tüm çocuklar garip garip isimlerle dolanıyor.

arya game of thronestaki kızın ismi. çok dalga geçen olur söyleyeyim. alya da fonetik olarak güzel olabilir ama aşırı anlamsız geldi bana. zaten oldum olası değişik isim koyma merakını anlamam. ayşe fatmanın suyu çıktı sanki tüm çocuklar garip garip isimlerle dolanıyor.
ona bakarsan altın disli hayriye diyede dalga gecer insanogluna kalırsak yandık

Alya ne demek

Arya güzel anlamlı da

Ama r çocuklar için zor söylenen bir harf

Oğlumun sınıfında hem alya hem arya vardı ikisine de ayya derlerdi

Büyüyünce bile alya arya karışıyor

Arya'yi ilk duydugumda cok begenmistim, seneler once ozan doğulu koymustu kizina sanki.. Ama son zamanlarda oyle artti ki boyle degisik isim koyma meraki, bana itici geliyor bu tarz isimler.. O yuzden, baska seçenek olsa daha iyiymis :KK53:

Alya'yı söylemesi zor geliyor bana, bir de anlamsız geliyor kulağıma sanki alyans vs. diyecekmişsinde yarım kalmış gibi.
Arya güzel.

Back
X