Doğuma Hazırlık Alya mi ¿ Arya mi ¿

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arya anlamlı aslında şarkı demek. Arya stark'ta şirin, cesur bir kız çocuğu. Bence o karakterle aynı isme sahip olmaktan ötürü sorun yaşamaz kızınız.

Burasi cok aktiv diye Sormak istiyorum lüften konuyu tasimayin adminler :dua: kizim olacakmis kismetse isim olarak Alya ve Arya arasinda kaldim sizce hangisi kulaga hos geliyor :KK200:
İkizimin birinin adı alya diğeri azra alya bence gerçekten çok güzel isim

1. Hevesini anlıyorum ama yanlış yere konu açmışsın.

2. Alya ismini hiç sevmiyorum. Aryayı da öyle. İlla biri olacaksa Arya olsun. Belki ilerde operacı olur.

3. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Alya kızım olursa koyacağım isimdir, benim adım da gök ile ilgili annesinin isminin farklı versiyonunu koyacağım inşallah. İnsanlar cidden isimleri ile yaşıyorlar.

Almanyada yasiyorum ben zaten canim o yüzden Boyle Burda kullanimi iyi olacak isim ariyorum malum Burda okula gidicek hayati Burda olacak

Gayet güzel düşünceniz,benim kuzenim de çocuğuna mila ismini verdi yurtdışında sorun olmasın diye hatta bende ismimi degistirdim bir kaç yıl önce arya listemdeki isimler den biriydi çok güzel bir isim

Back
X