• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans alıp eve geldiğinde pişman olan var mı?:(

tabi canım, önemli olan mutlu olman.. hiç sıkma canını takı için hepsinin yerine yenisi gelir yerimseniben hem bir süre sonra insan alışıyor hatta sevmeye başlıyor.. mesela ben ilk alyansımı hep saklarım hatırası var diye :1:
evet maddi şeylerin önemi yoktur,önemli olan mutluluk..zaten neden böyle hissettiğimi anlayamadım.belki bende senin gibi saklarım...a.s.

alyansını beğenmeyen sevemeyen var mı?
ahhh canimmm ahhh yarami destin valla! benimkide alyans degilde set takimimdi! cok güzel bir set takimi begenmistim! ama bizim kaynana olacak kisi gitti set takimima benzeyen birsey aldi güya benziyormus ( alakasi yok) üstelik elinde tonlarca para oldugu halde! tabi bende o an yeni gelinim ya hani ses te cikaramiyorum , üstelik birde akraba! el olsa belki derdim hayir bunu istemiyorum diye! aldilar ama bak yazdikca bile icim icimi kemirir! o gün bugündür takmam hicte takmadim! gerci sinir oldugumdan bozdurdum.parasinida borcu olan birine yardim etmek icin verdim! böylellikle her gördügümde nefretimin birkez daha artmasini engelledim! sakin güzelim , icine sinen birsey olsun! hadi benimki set, hergün takilan birsey degil ama alyans hergün takilan ve herkesin görebilecegi birsey!

evlenince değiştirirsin
biizmde söz yüüzklerimiz var incecik onları eşimde bende takmıyoruz saklıyorum hatırası var diye
alyansımı takıyorum ama ee 3 sene olacak alalı baya kalın almıştım şu bulgari modelinden şimdi yeni bi tane istiyorum bunu saklıycam kaydirigubbakcemile3

ahhh canimmm ahhh yarami destin valla! benimkide alyans degilde set takimimdi! cok güzel bir set takimi begenmistim! ama bizim kaynana olacak kisi gitti set takimima benzeyen birsey aldi güya benziyormus ( alakasi yok) üstelik elinde tonlarca para oldugu halde! tabi bende o an yeni gelinim ya hani ses te cikaramiyorum , üstelik birde akraba! el olsa belki derdim hayir bunu istemiyorum diye! aldilar ama bak yazdikca bile icim icimi kemirir! o gün bugündür takmam hicte takmadim! gerci sinir oldugumdan bozdurdum.parasinida borcu olan birine yardim etmek icin verdim! böylellikle her gördügümde nefretimin birkez daha artmasini engelledim! sakin güzelim , icine sinen birsey olsun! hadi benimki set, hergün takilan birsey degil ama alyans hergün takilan ve herkesin görebilecegi birsey!

canım bende seninle aynı durumdayım ya:sinifsinif:benimde takılarımı başka yerden aldılar ben görmedim...üstelik ailem istedi bunu ucuza gelsin diyesenağlamahiçbirşeye istek kalmadı içimdee.....ağlayıncada kızıyor ailem söyleseymişim istemiyorum diye...önce kendileri diyor ucuz yerden alın diyee sonrada banaa kızıyorlar ben düzeltcekmişim:1shok:

amaan kafana taktığın şey bu olsun tek biraz tak sonra nişanlına güzel bi şekilde anlat oda anlayışla karşılar eminim

ay bende senin yerinde olsam sölemeye utanırdım canım çünkü senin için yeni yüzük getirmişler...ay bende şaştım şimdi ne desem

aman ya ne zor seyler bunlar ya :( hani aslında çok güzel seyler de zor da ama..
benim arkadasım evlenirken kaynanası aldı kızı kuyumcuya gittiler beraber,kız seçti kaynanası aldı(melek gibi kadın zaten) ay dedim nasıl sectin?ben utanırım dedim,bı güzel gittim sectim vallaha dedi :) ay ben su olsun bu olsun diyemem yahu..çok utanırım..ama beğenmediğim bir şeyi de alamam,takamam :( cokta severim takıları :) of nasıl olcak acaba :)
sende canım idare ediver azcik :) belki gözün alisir hoş gelmeye baslar,gelmezse de düğünden sonra alırsın yeni bı tane kendine düğün hediyesi olarak :))))
mutluluklar dilerim :)

değiştirirsin canım evlenince. Şu an taşıdığı anlam için tak, evlenene kadar...

Süpürge sapından alyans yapardık küçükken o bile ne hoş dururdu..
Alyansın zamanla çizilicek , solucak , parmağını sıkınca çıkarıp koyduğun yeri unutucaksın tozlanıcak..
Çok mu önemli şekli şemali?
Parmağına takamayacağın kadar berbat bişey mi beğendin?
Şımarıklık yapmayın bu kadar kızlar..

Back
X