Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güncelleme yapıyorum .
Bu zamana kadar engelliydim her yerden telefon whatsapp vs
12 gün oldu
Ben bunun sürekli sigara içtiği arkadaşına (kız ) dedim ki beni gördüğünü ve üzgün olduğumu söyler misin . Ama benim dedirttiğimi söyleme tamam dedi söz verdi ben de aynı durumdayım seni anlıyorum dedi .
Neyse bu kız beni aradı ve dedi ki :
Abla aradım o da şehir dışındayım dedi . Kız arkadaşını gördüm çok üzgündü noldu abi dedim . O da yok bir şey dedi . Haberin olsun abla dedi
Ben de teşekkür ettim
Bunun üzerine bu salak benim engelimi kaldırdı
Beni aradı o gün 4 defa
Ben açmadım
Bana whatsapp tan ? Göndermiş
Cevap yazmadım SALI GÜNÜ
Çarşamba günü bir kez aradı yine ? Gönderdi
Yine cevap vermedim
Whatsappa profil resmi koydu geri kaldırdı
Sizce ne yapmaya çalışıyor
1- sizce sürekli sigara içtiği bana abla ona abi diyen kız ben benim sordurttığumu söyleme dememe rağmen ona demişmidir benimle konuştuğunu
2- beni neden arıyor acıdığı için mi
3 bana neden ? Gönderiyor
4- sizce neden whatsaapa profil resmi koydu iki saat sonra kaldırdı
Güncelleme yapıyorum .
12 gün oldu Ben bunun sürekli sigara içtiği arkadaşına (kız ) dedim ki beni gördüğünü ve üzgün olduğumu söyler misin . Ama benim dedirttiğimi söyleme tamam dedi söz verdi ben de aynı durumdayım seni anlıyorum dedi .
Abla aradım o da şehir dışındayım dedi . Kız arkadaşını gördüm çok üzgündü noldu abi dedim . O da yok bir şey dedi . Haberin olsun abla dedi
Ben de teşekkür ettim
Beni aradı o gün 4 defa
Ben açmadım
Cevap yazmadım SALI GÜNÜ
Yine cevap vermedim
1- sizce sürekli sigara içtiği bana abla ona abi diyen kız ben benim sordurttığumu söyleme dememe rağmen ona demişmidir benimle konuştuğunu
Güncelleme yapıyorum .
12 gün oldu
Ben bunun sürekli sigara içtiği arkadaşına (kız ) dedim ki beni gördüğünü ve üzgün olduğumu söyler misin . Ama benim dedirttiğimi söyleme tamam dedi söz verdi ben de aynı durumdayım seni anlıyorum dedi .
Ben de teşekkür ettim
Beni aradı o gün 4 defa
Ben açmadım
Cevap yazmadım SALI GÜNÜ
Yine cevap vermedim
Pişman olmuş ortak arkadaş ile ulaştı.Defalarca özür diledi. Bana annesinin ayağında problem olduğunu söylememişti. Kadın şeker hastasi ve yururken tansiyonu vs. yükseliyormuş.
Ben kesinlikle evlerine gitmek istemedim hem bana hem aile yapıma ters.Nisanlanmadan gitmeyi.
Şimdi yarin buluşacağız.Affettim diye ona askim vs demiyorum icim almiyor. Ona da soyledim kendini affettirecegini söylüyor.Benim inancim kufur eden birdaha eder.
Ben cevaplıcam bunu . Çünkü tam benlik soru bana da ilk iki ay küfür bile yoktu lan ve oğlum birinci sene sonu g. Zekalı vs. 4.yılın sonu s. Git , o.çocuğu , a.ko bebesi . Böyle . Giderek şiddetleniyor . Bir kez küfreden kırk kez daha ediyor daha şiddetli edecek . Keşke 4 senemi heba etmeseydim keşke en başta bitirseydim
Sana bu lafları eden kişiye hala ulaşmaya çalışman ne oluyor? Herhangi bir aile bireyin sana hakaret etse ya da çevreden biri bunu yapsa o kişiyi görmezden gelir misin? Bu şahsın nasıl bir ayrıcalığı, vazgeçilmez bir tarafı var da hala dönmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama kendine çok yazık edeceksin. Benden ayrıldı bana kalsa ben bitiremeyecektim diye şükretmek yerine hala adım atıyorsun. Senin için kardeşine bu hasta dememiş miydi. Bununla evlenirsen ailen de yanında olmaz ki zaten "bizde boşanma olmaz" diye düşünen birisiyle hayatını mahvedeceksin