- 6 Temmuz 2014
- 572
- 1.020
- 408
- Konu Sahibi Illumination
-
2 bence ince ve narin zaten iki yüzük birden takacaksın kalın kalın ne gereği var, tek taşın kaç karat?
Çook zarifler.Kizlar alyans siparisimizi verdik sonunda, soyledigim gibi paylasiyorum sizlerle1 numarayi almaya karar vermistik, ama daha sonra secenekler arasinda belirtmedigim bir cift yuzuk aldik.
Bunlar alyanslarimiz. 18 ayar olarak yapilmasini istedik. Onun disinda bir degisiklik yok.
Ilk mesajimda dedigim gibi ben aslinda tektasimla birlikte takmak istiyordum alyansimi. Ama malesef biraz daha kalin, biraz daha alyans oldugu belli olan yuzuklerle tektas hic guzel olmadi, hic zarif durmadi. Bu ikilemde kaldigimi goren sevdicegim de cok cok sagolsun bana tektasla takabilecegim ikinci, minik bir alyans daha aldi, o da bu
Hepinize fikirlerinizi belirttiginiz, yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Umarim secimimizi begenirsiniz
Oooo çoktan almışsınız bile görmemişim :) Hayırlı uğurlu olsun diyelim ozaman inşAllah biömür mutlulukla takarsınız.Kizlar alyans siparisimizi verdik sonunda, soyledigim gibi paylasiyorum sizlerle1 numarayi almaya karar vermistik, ama daha sonra secenekler arasinda belirtmedigim bir cift yuzuk aldik.
Bunlar alyanslarimiz. 18 ayar olarak yapilmasini istedik. Onun disinda bir degisiklik yok.
Ilk mesajimda dedigim gibi ben aslinda tektasimla birlikte takmak istiyordum alyansimi. Ama malesef biraz daha kalin, biraz daha alyans oldugu belli olan yuzuklerle tektas hic guzel olmadi, hic zarif durmadi. Bu ikilemde kaldigimi goren sevdicegim de cok cok sagolsun bana tektasla takabilecegim ikinci, minik bir alyans daha aldi, o da bu
Hepinize fikirlerinizi belirttiginiz, yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Umarim secimimizi begenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?