Alyans..!

Benim alyansım beyaz ve sarı altın bir arada çok seviyorum çok beğeniyorum alyansımı sözlümde çok beğeniyor şükür allahım hayırlısıyla bizi hiç ayırmasın aminn
hepimiz inşallah hayırlı insanların alyansını taşıyoruzdur

Ben taşlı yüzükleri erkeklere pek yakıştırmıyorum..
Düz alyanslar daha hoş bence..

Son düzenleyen: Moderatör:
lalecim benim de alyansım düz, kalın ve bombeli... inanır mısın ben de eşimle alyanslarımızı seçerken, aynı duygular içinde seçtim,,, incecik zarif parmaklarımda o kocaman alyansın ''ben evliyim benim sahibim var'' gösterişi çok etkilemiştir beni her zaman...ve ben de zaman zaman alyansıma baktığımda kendi ruh halimi görüyorum orda...üzgünsem, üzgün yüz ifademi, mutluysam, mutlu yüz ifademi... hakikaten çok haklısın..

bende evlendıgım zaman alyansımın kalın ve bobbelı olmasını ısterım.....
ve erkegede yakıştıgını dusunuyorum....
dıgerlerı bırazda hoş duruyor ama klasık bobbelı gebı olmuyor.....
hem anlamının cok daha farklı buluyorum......

demekki duyguları ve kişiliği bir yüzük bile anlamaya ve anlatmaya yetermiş ellerine sağlık!
mutluluklar diler ,ilk günkü sevginizin ateşi hiç sönmemesi umuduyla....................

bende alyansımı esımede aykısıcak sekılde secmek ısterım ve ben alyansa cok deher verırım
muhakkak takamam lazım ve cıkmıcak parmagımdan
esımınde aynı sekılde
ve ılk alaynsımı ardan senelerde gecse bozup degıstırmek falan ıstemem ılk ve tek alyansımız olur ısallah

çok ilginç bişey oldu az önce.
ben bu konuyu okuyordum yazdıklarınızı...
içimden diyordum ki okurken, benimde nişanlım hiç çıkarmaz parmağından yüzüğünü...
böyle düşünürken aradım onu, ekrana bakıyordum yine bu konuya.
nişanlım dedi ki yüzüğümü fabrikada unuttum, çalışırken parmağımı kesiyor diye dolaba koymuştum orda kaldı. çok üzüldüm, çok kızıyorum.
neden çıkardı!

beyaz altın takıyorum ben kalın ve üzeri taşlı....

Son düzenleme:
canım çok güzel yazdıkların .sana çook katılıyorum. aynı şekilde düşünüyorum bende alyansın süslü degil düz olmasından yanayım evliligin sembolü bence öenemli hiç çıkmamak üzere takılmış bir yüzük ölene kadar . allah kimsenin yuvasını bozmasın mutluluklar hep daim olsun inaşalah.sevgiyle kal canım..

benim alyansımda stres yüzüğü diyolar ya dönüyor ondan.alyansımın üstünde de eşimin adı yazıyor.yanlız eşimle benim alyansım aynı değil.çünkü alyanslarımı ya kaybettim yada düşürdüm.eşimde ilk alyansımızla duruyor.benim için ilk alyans önemli diye alyansını değiştirmiyor.

cok zaman gecmıs bu konu uzerınden .. ama öle ıcten öle zarıf ole askla yazılmıs satırlar okudum kı dayanamadımm bır ıkı satır yazım dedımm yerimseniben

Bu yüzüğü taktığımız sürece savaşmaya ve sevişmeye devam... Hem de tüm gücünüzle...

bu hıc aklımdan cıkmayacak

sevdıgımle alyansımızı takınca ..

bu arada sorunumu hatırlarsan ( cok yardımcı olmustun ) çözduk probelımı ama hasıhatların hep aklımdaa yerimseniben

ben de sanırım evlendiğimde sade bir alyans takıcam...daha çok hoşuma gidio.
tak taşımı da ayrı takarım :)

altı üstü bir yüzük işte...
ne farkeder şöyle böyle...
önmli oln içerdiği anlam değil mi?

aşkımla kuyumcunun onunden gecerken ikimizde aynı anda evet bu olsun dedıgımız :asigim:
nikahtan sonra benımkısı dedi hiç bizaman çıkarmayalım yuzuklerımızı hep parmagımızda kalsın dedık :asigim:
ama ne görim benımkısı işte çıkartıyor.. (çiziliyormus,mat oldugu için yuzukler)
bende temızlık yaptıgım zaman çıkartıyorum,çamasır suyuna sokcam zaman elımı fılan...

beyaz ve mat altından oldugu için.. yuzugum;beyaz &mat.. ortası siyah seritli & tasları var 52tane (parmagımı cevriliyor).. zor gelctık biz bu yollardan yuzugumuzde biizm gibi olsun istedık..
(sparis uzerine el yapımı)

bizim alyanslarımız el işi..

dışında birbirmizin ismi yazıyor. benim ismim onda altın harflerle yazıyor sade.. onun ismi de bende yine altın harflerle ve taşlı şekilde yazıyor. alyanslarımızı çok severek aldık. mutluyum. baktıkça birbirimizin adını görüyoruz gösteriyoruz. biz evliyiz..:)

ben eşimden boşanalı 1,5 yıl oldu. nişanlandığımız gün alyansımı takmıştım. boşanma davasını açtığım güne dek hiç çıkartmadım. şimdilerde ise hala cüzdanımda taşırım. ona baktıkça bana yaşattıkları aklıma geliyor. geçenlerde satayım dedim kıyamadım benimkide sanırım bir garip.

benim alyansım da düz bombeli, sarı altın...tam istediğim gibi
nişanlımdan doğumgünümde hediye gelen tektaşımla birlikte takıyorum..:asigim:
alyansıma her baktığımda onun bana yaşattığı mutlulukları tekrar tekrar hatırlıyorum ve huzurla doluyorumŞeniz

benim düz bompeli beyaz altın üstünde minik bir taşı var gömük, eşiminde taşsız.

Ancak ben yüzük takmıyorum , eşim takıyor.

:) yuzuksuz olmaazzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzük takmayı çok severim...
ama yüzüğüme her baktığımda üzülürüm.....

şöyle saçma bir takıntım var;
sözlümden ayrılıp tekrar bir araya geldiğimizde ben bu yüzüğü takmam dedim
uğursuzluk getirir yine tartışırız dedim..
neyse gitti başka aldı..
meğer uğursuzluk yüzükte değil bizde :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…