:asigim:valla bizimkide suslu, beyaz ve sari altin..
askim nikah olunca hemen alyans alalim diye heveslendi.
gidip aldik..
yurtdisina gidiyordum yanindan ayrilmadan 1 saat once cikarmazsin demi soz ver demistim, soz vermisti,,
bide ertesi gun ne goreyim cikarmiss!!!!
tabi delirdim, neden yok falan dedim, kalbim kirildi..
gidip takti, simdi hep parmaginda.
sagolsun askim....
ben cok onem veriyorum, hani birde yanimda degilya..
aksamlari bazen cikariyor karsimda,sIkTI diye, yatcam zaten diye,cok kotu oluyorum...
belkide abartiyorum bilmiyorumda..
ama sol yada sag parmak ne farkediyor kizlar...
benimki sagda onunkide sagda..
o kol saatinide sag tarafa takiyor ama...
yani nisanlimi demek oluyormus sagda olunca????:uhm:
Mutluyken de gözlerim yine alyansıma gider. Yaradana şükürler ederim doğru adamla evlendiğim için...
canım ya çok duygulandım bu sözüne çok imrendim evliliğinize Allah ayırmasın Allah ömür boyu hep birbirinizi bu kadar sevmenizi nasip etsin:1hug:
darısı benim başıma:asigim:
Lale ne güzel anlatmışsın duygularını,alyans konusu forumda çok geçti benimde bu konuda yaptığım kaçıncı yorum kimbilir ama yine de hoşuma giden bir konu nede olsa ucunda yüzük var benim kendimi bildim bileli alyanslara karşı aşırı bir sempatim vardır bana göre de çok büyük anlamlar taşır ister sağ elde takılı olsun ister sol elde hiç farketmez,tabi sadece o yüzüğün takılmasıyla da bitmiyor belki küçük bir ayrıntı ama güzel bir ayrıntı olmazsa olmaz benim için.
Mutluyken de gözlerim yine alyansıma gider. Yaradana şükürler ederim doğru adamla evlendiğim için...
Sanki ben mutluyken daha bir güzel parlar alyansım. Güneşten daha sarı, daha sıcak kavrar parmağımı.. İşte o zaman ona baktıkça, o parıltıyı gördükçe eşimin dün beni üzdüğü olayı anında unutuveririm...
Kinci değil miyim, intikam duygum mu yok, yoksa çok mu yufka yürekliyim?!?!?
Yoooo canlarım bu yüzük beni çok değiştirdi, çok büyüttü, olgunlaştırdı... Ve ben bu yüzüğü taktığım sürece basit olayları büyütmemeye devam edeceğim ki kendime olan saygım bitmesin. Bitmesin ki olgunlaşan ve büyüyen Lale hayattan daha çok keyif alsın..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?