• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansım ve tek taşım

çok kalabalık gözüküyor tektaşın incesi ve taşı küçük olanı çok güzel oluyor benim tektaşım ikili ayrık gibi bir kemeri sarı komple taşlı nişan yüzüğü gibi diğer kemer beyazlı tektaş şeklinde kibar etrafımdakiler beğeniyor ama taşı heryere takılıyor rahatsız oluyorum kesinlikle küçücük taşlı olmalı,bunun dışında kendi nişan yüzügüm var taşlı sarı beyaz altın karısık çok rahat ve güzel bunda sorun yok bide nişanlanınca başka yüzük almıştık çok kalın oldugu için rahatsız olduk degiştirip bu yüzüklerimizi aldık hatta evlenince farklı bişe almak istiyorum bu inançlara takılmayın çok şükür bizim sorunumuz yok:)) kısacası içinizde kalmasın beğendiğinizi alın bence:)

her ikisi de çok güzel mutluluklar dilerim :)

yüzük bahane mutluluk şahane :) sıkma canını bana da 2 bayram arası evlenilmez diolar ama eylülde evleniorm :)) batıl inanç onların hepsi :)) ömür boyu mutlu olursn insallah :)

yüzük bahane mutluluk şahane :) sıkma canını bana da 2 bayram arası evlenilmez diolar ama eylülde evleniorm :)) batıl inanç onların hepsi :)) ömür boyu mutlu olursn insallah :)

sanada cokcokcok mutluluklar diliyorum canımm.. kesinlkle bunlarr sorun deil asla

Back
X