- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 4.948
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi lafiguzaff
biraz da arkadaşsızda kaldınız galiba. Ama sabredin şu an ki zamanları en zor zamanları (eskiler kolay zamanı dese de) hepsi geçecek sizde kendinize zaman ayıracağınız zamanlar gelecek. İnanın ki çok uzun zaman kızımla birlikte girdim banyoya tuvalete,kızım 9 aylıktı bakıcıya verdiğimde ama eve gelince işin yorgunluğu üzerimden kalkmadan yemek, temizlik, zulüm gibi gelirdi çocukla yeterince ilgilene biliyor muyum hissi yiyip bitirirdi ama dönüp bakınca hepsi geçti. En zor zamanları bana göre 0-3 yaş arası tamamen anneye bağlı/bağımlı, çocuk bağımsızlığını kazandıkça özürleşeceksiniz inanın annenize bile ihtiyacınız kalmayacak.Yani haklı olabilirsiniz benim yeğenim de 8 yaşında ona göre hareket ediyorlar şu an okula gidecek erken kalkılacak falan diye oradaki çabayı göremeyince kızıyorum belki de . Ki annem bize gelse iş yaptırmam doğumdan sonra 10 gün boyunca sadece yemek yapmıştır başka hiç bişeye el sürdürtmedim . Gelse ses olsa bana da iyi gelir düşüncesi ya da yarım saat 1 saat soluklansam bana da iyi gelir diye düşünüyorum ki eşimi de çok sever.
Keşke gönlünüzden geçen gibi bir aileye anneye sahip olsaydınız ama elinizde ki anne bu, hiç kendinizi tüketmeyin bebeğinizin size, sizin annenize olan ihtiyacınızdan daha çok ihtiyacı var.