- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Alyansimi çok severek kullaniyordumAlyans takmayın, en rahat çözüm : )
Ödem attırıcı şeyler için, varsa şişlikler insin.
Aynisinin büyüğünü bulabimem çok zor el isciligi ve sadece 1 seri vardi 4 yil önce çok da severek kulkaniyordum en iyisi odemlerden kurtulmaya calismak sanirim.alyansın büyüğünü alın..ödem vardır belki...
Zamanla şişlikler iner mi diyorsunuz yani. Ay inşallah ya kilo verdikce gidip yüzüğümu deniyorum olmayinca moralim bozuluyor.Doğumdan 1 yıl sonra vücut eski haline dönüyormuş sabredin az kalmış...
Ödem değilde parmaklarınız azcık tombikleşmiş olmasınZamanla şişlikler iner mi diyorsunuz yani. Ay inşallah ya kilo verdikce gidip yüzüğümu deniyorum olmayinca moralim bozuluyor.
bende şişlik olmadı doğuma girerken bile alyansımı takabiliodm. ama kilolarımı verip vücudumun eski şekline girmesi tam 1 sene oldu. senin de şişliklerin iner diye düşünüyorum. arkadaşın dediği ödem attırıcı şeyler deneyebilirsin ama emziriyorsan tabi ki doktor kontrolünde.Zamanla şişlikler iner mi diyorsunuz yani. Ay inşallah ya kilo verdikce gidip yüzüğümu deniyorum olmayinca moralim bozuluyor.
Zaten kilo alinca parmaklarima kadar her yerden aliyorum ama verince neden incelmedi ki o zaman ödem değilseÖdem değilde parmaklarınız azcık tombikleşmiş olmasın
Emziriyorum ama sadece sabah uyandiginda emiyor gün içinde hic emmiyor. En mantijlisi bol su galiba .bende şişlik olmadı doğuma girerken bile alyansımı takabiliodm. ama kilolarımı verip vücudumun eski şekline girmesi tam 1 sene oldu. senin de şişliklerin iner diye düşünüyorum. arkadaşın dediği ödem attırıcı şeyler deneyebilirsin ama emziriyorsan tabi ki doktor kontrolünde.
8 aylık bebeğiniz olduğuna göre yorgunluğa bağlı Odeminiz vardır. Kesinlikle ödem attırıcı bişey kullanmayın. Bol su için, zeytin turşu salamura vs yemeyin tuzu şekeri kesin. Emziriyor iseniz asla ödem attırıcı kullanmayın.regli doneminde uzun uzun bebekten dolayı mümkün olamayabilir duş alın ama ılık su ileSelam kizlar. Benim küçük bi sorunum var. 8 ay önce doğum yaptim. 69 kiloyla hamile kaldim. 82 ile doğuma gittim. Sonrasinda da biraz kilo aldim. Şuan kilo verme cabasindayim ve 72 kiloya kadar indim şükür. Ama alyansimi hala takamiyorum hamileyken 72 kiloda halen takabiliyordum. Sizce neden hala parmaklarim şiş ne yapmam gerekir. Alyansi actirma gibi bi sansim yok çünkü el isciligi. Parmaklarımi nasil incelticem ben. Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?