Alyansımı kaybetmem ve tepki...

blueberries

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
141
4
26
İstanbul
Kızlar hepinize selamm,, kısaca özet geçiyim, genel anlamda mutlu, düzenli, cıvıl cıvıl bi evliliğim var. 2.5 yıllık evliyiz ve bebek sorunumuz (eşim aşırı istiyor ben erken diyorum) dışında hiç bi problemimiz yok..Sorunum şu kızlar: Alyansımızı ilk taktığımız günden beri, nişandan beri eşim de ben de alyansımızı hep takarız. Hiç çıkarmayız. Eşim çok seviyor hatta... Neyse, ben aslında bulaşıkta, duşta vs hiç çıkarmam ama ne zaman kurabiye veya hamur yoğursam o zaman çıkarıp takarım, çünkü alyansımın üzerinde minik minik pırlanta taşlar var, hamur, kakao vs aralarına doluyor ve de tabiki hijyenik olmuyor hamur için. İki gün önce yine eşim çikolatalı kurabiye yapmamı istedi, ben de yapmadan önce alyansımı çıkardım ve bi yere koydum hamurdan sonra takıcaktım. ama bulamadım nereye koyduğumu Unuttum yerini! Mutfağı didik didik ettim, hatta bulamadım ve evin her köşesini didik didik ettim. Ama yok yok yok.. Eşime gördü, alyansın nerede dedi, ben de anlattım böyle böyle diye, hiç anlam veremediğim halde çok bozuldu buna. Nasıl kaybedersin diyo? Üstelik ben sormasam söylemeyeceksin, demek ki bi önemi yok senin için diyor. Dedim bilerek kaybetmedim ki yerini bulamıyorum dedim. Bayağı bi yüzü düştü, hiç beklemdiğim bi tepki verdi, aslında hiç küsmesi falan yoktu küstü resmen. Ben bi an bile çıkarmıyorum alyansın benim için önemini değerini bilyorsun dedi. Ben de dedim ki bazıları hiç takmıyor bile dedim ama ben o lafı " ben de takmasam nolucak" anlamında söylememiştim. ama o öyle anladı. Takmak istemiyorsan takma! dedi, zorla değil ya dedi. Çok bozuldu, ben öyle demek istemediğimi söylesem de bi türlü düzelmyior. Yüzüğümü hala bulamadım Bi alyans bu kadar sorun olur mu, gariplik bende değil dimi kızlar, şaşırdım kaldım Benim alyans takmaya önem vermediğimi düşünüyor şimdi, o sormadan söylemediğim için, yerini unuttuğum ve başkaları hiç takmıyor bile dediğim için... Bugün üçüncü gün aynı... Sizin de eşiniz alyansını kaybetse, fazla üstünde durmasa ve başkaları hiç takmıyor dese, siz de benim eşim gibi mi algılardınız?

Son düzenleme:

Eşiniz genelde kadınların takıldıgı bir noktaya takılmış :)

Büyütülecek bir şey yok aslında ama gerçekten küsecek kadar tepki vermesi çok abartı.

Bilinçli kaybetmediğini mutlaka söylemişsindir ama yine söyle.

Ya da bulana kadar sen de küs :)

öncelikle masallah diyorumm ne güzel bi çifttt...keske baskaları takmıyor bıle demeseymıssınız burda bı yanlıs anlasılma olmus heralde..dalgınlıkla çöpe fırına falan atmıs olmayasınnn iyice baksaydın birde elektrıklı süpürge ilede çekmiş olmayasın ? arayı fazla sogutmadan esınle konus durumu guzelce anlat gönlünü al derim.....bol şans :)

şu anda hatırlayamıyorum ancak kaybedilen eşyalar için okunan bir dua war onu bulabilirsen oku biraz faydasını gören insanlar biliyorum

Teşekkür ederim, evet mutluyuz ne güzel.. ama bu alyans olayına eşim kadar takılmadığım için onu anlayamıyorum sanırım. Çöpü de karıştırdım yok, elektrik süpürgesini de hiç açmadım bile. Aslında benim rahatlığım mutlaka evde olduğu, ve bi gün bulacağım için. Ama o benim duyarsızlığıma takıldı, umrumda değilmiş gibi hissetti. Başkaları takmıyor diye örnek veriyorsun, çok mu güzel takmamaları, falan filan uzattı durdu. Şaşırdım kaldım.

ben de aynı şekilde mutfakta kaybettim, büyük ihtimal çöpe atılacaklar arasına girdi ve çöp oldu sonu. ancak eşim böyle tepki vermedi, gittik 2 tane yeni aldık. gelen mala gelsin, huzur bozmaya ne gerek var.

bence abartmış eşiniz .bende eve gelince direk çıkarırım yeri hep aynıdır ama asla başka yere koymam.eşimde aynı oda çıkarır .mutfakta inşallah birşeyler ile çöpe gtmemiştir.yenisini alsında aradaki sorun kalksın.bayanlar meraklıdır alyans takmaya birkere genelde erkekler takmamayı tercih eder.

eve iyice bi bak sonrada eşinin gönlünü all insan sevdgine kırılır oda sana kırılmıs umursamıyormussun gibi hisetmiş canım..baskaları takmıyor cumlesıne takılmıs bence en cok kaybolmasına degıl yoksa yuzuk bu yıne alınır canınız saolsun...sen esının gönlunu alırsın :)))

ben takmiyorum $u an kirildi tamir edilemsi lazim
e$imde hiç takmadi alerji yapiyor derime diyor, gozumle gordum kizariyo pul pul oluyor
yani benim penceremden bakinca a$iri bi tepki
ama ba$ka sorununuz yoksa altdan alip gonlunu almakdan ba$ka çare yok
2.5 yil erken deil yolunda giden bi evlilik için
çocuga okey deyin bari$in :))
$aka yapiyorum ama her $akanin altinda bi ciddiyet yatarmi$

Benim hoşuma gitti ne güzel kadınların hassas olduğu bir konuda hassas
Bence eşinize güzelce tekrar üzgün olduğunuzu söyleyin,öpün geçer..

canım bizde eşimle çarşıya gitmiştik yüzüğümü yoktu hamilelikten zayıfamıştım düştüğünü anlamadm bile eşim yenisini alırız üzülme demişti hemen ama neyseki 2 gün sonra arabada buldum daha sonra yine markette düşürdüğümü sandım ben üzüldüm eşim aynısını alırım merak etme dedi ama yine 1 hafta sonra arabada buldum şimdi 3 aydır takmıyorum ama eşim hiç cıkarmaz bazen dışarı çıkarken kıskandığından yüzügünü tak der ama okadar küsmeler falan eşin fazla abartmış

benimde nişanlım çok takık bu konuya daha nişanlanmadan gümüş yüzük takıyoduk kendi aramızda ben evde çıkarırım alışkanlık o hiç çıkarmaz bikaç sefer evde unuttum acayip bozulur surat asar bazı erkekler bayağı takıyor yüzük meselesine ama böylesi daha iyi canım hiç takmıyan erkekler hiç hoş değil bence

benım eşim hiç takmaz işinden dolayı ama ben takmasam kızar hatta hatırlattığı bıle olmuştur yuzuğunu al dıye olabılır böyle şeyler yenısını alırsınız

Evlendigimizden beri ikimizde takmiyoruz alyansi tek tasimi takiyordum ama artik onu da takmiyorum.

bende alyansımı lavaboda falan çıkarırım. kp im ikinci evliliğini yaptı aramızda bozuk. bigün onlarda kaldık gece wc girdim kapının kenarına koydum başka er yoktu. benden soonra kadın girdi wc ye. baya bi su döktü sesini duydum. sonra aklıma geldi gittim wc de yüzük yoktu. ve kadın wc nin her yerine baştan aşşağı su boca etmiş. artık günaı boynuna aldımı bilerek su döküp kanalzasyon derinliklerinemi gönderdi. bilmedenmi gönderdi. ama benim içimde hep bi tedirginlik nasıl biri tamda bilmiyorum bende bu büyü işlerinden falan korkarım. almıyım günahını derim ama hiç içimden çıkmıyo nerdeyse iki yıl oldu

elektrik süpürgenizin ucuna ince bir çorap geçirip bütün evi süpürün bence elbet makinenin çekim gücüyle gelir ve çoraba takılır.. yoksa öyle küçük şeyleri bulmak kolay değildir..

he bu arada eşin senden önce bulup saklayıp sana bir ders vermek istemiş olabilirmi benimki böyle şeyler yapar :)

Ben senelerdir takmıyorum eksikliğini de hissetmiyorum elimde fazlalık geliyor iş yaparken.
Bilerek kaybetmiş değilsin neden bu tepki anlamadım. Onun yerine seni bir kuyumcuya götürüp şöyle bir yeni modellerden alsın madem olay kapanır. Bunun için küsülür mü ne gerek var kırgınlığa?

he bu arada eşin senden önce bulup saklayıp sana bir ders vermek istemiş olabilirmi benimki böyle şeyler yapar :)

Canım yok, eşim hassas olduğu konularda böyle şeyler yapmaz, huyu değildir. Bir kere kendisinin yüzük taktığı parmağı yara olmuştu yine de çıkardı diğer eline taktı, çıkarıyım da bi süre takmıyım demez asla, yarası iyileşince yine sol eline taktı, yüzüğe çok değer veriyo, yüzük demek benim kalbimde koca bi aşk var demek der her zaman...Aslında bu çok güzel bişey ama ben onun kadar anlam yüklemiyorum yüzüğe nedense, o da buna bozuluyor. Biraz da fazla ince ruhlu benim kocam sanırım

Etrafımda gördüğüm, erkekler bu konuda daha hassas.
Benim sözlüm de yüzüğünü takmaz, ben çıkarttığımda (daha bir kez çıkarttım) çok büyük sorunlar olur.
Kıskançlıktan bunlar hep, güzel bir şey. Geçer kısa sürede tatsızlık, umarım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…