• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansımı kaybetmem ve tepki...

ben hiç takmam alyans mesela baıları çok öenm verir ama :) beraber arayın alyansı evde gel beraber bulalım oturma öyle deyin :) ararken de şakalaşırsınız barışır küskün koca :)

ben hiç takmam alyans mesela baıları çok öenm verir ama :) beraber arayın alyansı evde gel beraber bulalım oturma öyle deyin :) ararken de şakalaşırsınız barışır küskün koca :)

Arkadaşın dediğine katılıyorum belki beraber aramayı teklif etmediğiniz içinde bozulmuş olabilir. Bunu teklif edin ve tatlı sözler söyleyerekte gönlünü alın.

Hamuru sofra bezinde mi yoğurdun.?
Ben sofra bezi serip üstünde yoğuruyorum.Yüzüğümü çıkarıp sofra bezine koymuştum.
Silkelerken bahçeye düşürmüştüm.Sonra farkedip hemen inip almıştım.
Böyle bir ihtimal olabilir mi sende de :44:
Yada buzdolabı üstüne bakmaya ne dersin :31:

Buarada eşin biraz fazla abartmış...
İstemli mi kaybettin sanki.
Bulamazsan yeni birer alyans alırsınız.Başka çözüm yok.
İnşallah bulursun...:13:

Benim esim nisanliyken 2 evliyken 1 alyansini kaybetti bozuldum ama cok fazla abartmadim. uzerine dusmezsem sonra alisir takmaz diye birsz soylendim. nihayet dorduncuyu cikarmiyor parmagindan. bende gecenlerde yeni alyansimi kaybettim esime daha ben gidip soyledim kayboldu diye. takmasam farkinda bile olmaz.ama her aklima geldiiinde esimin parmagina bakarimben yerinde duruyormu diye. kimilerinde takinti oluyor iste esinizde fazlasiyla onemsiyormuski boyle tepki vermis.

Nisanliyken esyalar gelmeden evvel yapilan temizlikte alyansimi kaybettim.

Alinan yeni alyansi evlendikten sonra kumsalda kaybettim.

Sonraki alyansi hastaneye yattigimda kaybettim.

Bu sevgililer gununde esim alyans hediye etti.

Esim isi nedeniyle takamiyor.bizde ne kusluk ne de baska bisey oldu.

kızlar alyansımı buldummm :):):) eşimle her ne kadar aram düzelse de yüzüksüz durmam onu huzursuz ediyordu, buldum kurtuldum :) halıya düşmüş ve altına kaçmış, en ucuna,, üstüne basınca fark ettim,,, öpüldünüzzzzz hepiniz...:1:

benimde eşim hiç çıkarmaz parmağından,ama ben evde olduğum zamanlar takmamaya başlamıştım bi dönem...
rahatsızlığım sebebi ile parmaklarım şişmişti biraz ve rahatsız ettiği dönem takmadım evde hiç,dışarı çıkarken takıyordum fakat zamanla onua unuttum :1:
dışarı çıktığımız birgün eşim baktı alyansım yok aynen eşinizin verdiği tepkiyi verdi ama bilmediği bişey vardı ben alyansı evde kaybetmiş ve bulamamıştım yani unutupta takmama durumu olmamıştı o gün...
senin için önemi yok bende takmıycam artık laflarını o gün bende işitmiştim...
eve gelince uzun bir arama sonucu buldum ve artık hep takıyorum...
siz yine şanslısınız mutfakta olduğundan eminsiniz umarım çoktan bulmuşsunuzdur alyansınızı...

kızlar alyansımı buldummm :):):) eşimle her ne kadar aram düzelse de yüzüksüz durmam onu huzursuz ediyordu, buldum kurtuldum :) halıya düşmüş ve altına kaçmış, en ucuna,, üstüne basınca fark ettim,,, öpüldünüzzzzz hepiniz...:1:

Hadi gözün aydın, helal para ile alınmış derler kaybolup bulununca. Hiç kaybetmeden Güle güle kullanman dileğiyle.

Biraz abartmış eşiniz ama çok değer veriyor belli ki.Tekrar konuşup öpün barışın :)

Benim eşim işinden dolayı takmıyordu.Ben de hamileyken bi çıkardım şimdi nerede bilmiyorum.Benimki de kayboldu sanırım:1:

arkadaşım bence sen bir tane çocuk yap kurtul.Çünkü eşin alyansa sarmış durumda .Küçük şeyleri abartıp enerjisini sarf ediyor böyle ufak tefek şeyler için gerek yok.

yap bi çocuk eşin enerjisini ona harcasın ...artık küçük şeylerede takılmaz.

ufak tefek şeyler yüzünden evde huzursuzuk çıkmasına gerek yok...onun ilgi alanını çocuğa çek.

gözünaydın tatlım :))

Kızlar hepinize selamm,, kısaca özet geçiyim, genel anlamda mutlu, düzenli, cıvıl cıvıl bi evliliğim var. 2.5 yıllık evliyiz ve bebek sorunumuz (eşim aşırı istiyor ben erken diyorum) dışında hiç bi problemimiz yok..Sorunum şu kızlar: Alyansımızı ilk taktığımız günden beri, nişandan beri eşim de ben de alyansımızı hep takarız. Hiç çıkarmayız. Eşim çok seviyor hatta... Neyse, ben aslında bulaşıkta, duşta vs hiç çıkarmam ama ne zaman kurabiye veya hamur yoğursam o zaman çıkarıp takarım, çünkü alyansımın üzerinde minik minik pırlanta taşlar var, hamur, kakao vs aralarına doluyor ve de tabiki hijyenik olmuyor hamur için. İki gün önce yine eşim çikolatalı kurabiye yapmamı istedi, ben de yapmadan önce alyansımı çıkardım ve bi yere koydum hamurdan sonra takıcaktım. ama bulamadım nereye koyduğumu :( Unuttum yerini! Mutfağı didik didik ettim, hatta bulamadım ve evin her köşesini didik didik ettim. Ama yok yok yok.. Eşime gördü, alyansın nerede dedi, ben de anlattım böyle böyle diye, hiç anlam veremediğim halde çok bozuldu buna. Nasıl kaybedersin diyo? Üstelik ben sormasam söylemeyeceksin, demek ki bi önemi yok senin için diyor. Dedim bilerek kaybetmedim ki yerini bulamıyorum dedim. Bayağı bi yüzü düştü, hiç beklemdiğim bi tepki verdi, aslında hiç küsmesi falan yoktu küstü resmen. Ben bi an bile çıkarmıyorum alyansın benim için önemini değerini bilyorsun dedi. Ben de dedim ki bazıları hiç takmıyor bile dedim ama ben o lafı " ben de takmasam nolucak" anlamında söylememiştim. ama o öyle anladı. Takmak istemiyorsan takma! dedi, zorla değil ya dedi. Çok bozuldu, ben öyle demek istemediğimi söylesem de bi türlü düzelmyior. Yüzüğümü hala bulamadım :( Bi alyans bu kadar sorun olur mu, gariplik bende değil dimi kızlar, şaşırdım kaldım :( Benim alyans takmaya önem vermediğimi düşünüyor şimdi, o sormadan söylemediğim için, yerini unuttuğum ve başkaları hiç takmıyor bile dediğim için... Bugün üçüncü gün aynı... Sizin de eşiniz alyansını kaybetse, fazla üstünde durmasa ve başkaları hiç takmıyor dese, siz de benim eşim gibi mi algılardınız?
yanlişlikla çöpe atmış, çöp poşetlerinde atmış olabilirsiniz...

Back
X