- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi blueberries
kaybediilen eşyalar için okunan dua var onu oku bulursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç takmam alyans mesela baıları çok öenm verir ama :) beraber arayın alyansı evde gel beraber bulalım oturma öyle deyin :) ararken de şakalaşırsınız barışır küskün koca :)
kaybediilen eşyalar için okunan dua var onu oku bulursun
kızlar alyansımı buldummm :):):) eşimle her ne kadar aram düzelse de yüzüksüz durmam onu huzursuz ediyordu, buldum kurtuldum :) halıya düşmüş ve altına kaçmış, en ucuna,, üstüne basınca fark ettim,,, öpüldünüzzzzz hepiniz...![]()
kızlar alyansımı buldummm :):):) eşimle her ne kadar aram düzelse de yüzüksüz durmam onu huzursuz ediyordu, buldum kurtuldum :) halıya düşmüş ve altına kaçmış, en ucuna,, üstüne basınca fark ettim,,, öpüldünüzzzzz hepiniz...![]()
yanlişlikla çöpe atmış, çöp poşetlerinde atmış olabilirsiniz...Kızlar hepinize selamm,, kısaca özet geçiyim, genel anlamda mutlu, düzenli, cıvıl cıvıl bi evliliğim var. 2.5 yıllık evliyiz ve bebek sorunumuz (eşim aşırı istiyor ben erken diyorum) dışında hiç bi problemimiz yok..Sorunum şu kızlar: Alyansımızı ilk taktığımız günden beri, nişandan beri eşim de ben de alyansımızı hep takarız. Hiç çıkarmayız. Eşim çok seviyor hatta... Neyse, ben aslında bulaşıkta, duşta vs hiç çıkarmam ama ne zaman kurabiye veya hamur yoğursam o zaman çıkarıp takarım, çünkü alyansımın üzerinde minik minik pırlanta taşlar var, hamur, kakao vs aralarına doluyor ve de tabiki hijyenik olmuyor hamur için. İki gün önce yine eşim çikolatalı kurabiye yapmamı istedi, ben de yapmadan önce alyansımı çıkardım ve bi yere koydum hamurdan sonra takıcaktım. ama bulamadım nereye koyduğumuUnuttum yerini! Mutfağı didik didik ettim, hatta bulamadım ve evin her köşesini didik didik ettim. Ama yok yok yok.. Eşime gördü, alyansın nerede dedi, ben de anlattım böyle böyle diye, hiç anlam veremediğim halde çok bozuldu buna. Nasıl kaybedersin diyo? Üstelik ben sormasam söylemeyeceksin, demek ki bi önemi yok senin için diyor. Dedim bilerek kaybetmedim ki yerini bulamıyorum dedim. Bayağı bi yüzü düştü, hiç beklemdiğim bi tepki verdi, aslında hiç küsmesi falan yoktu küstü resmen. Ben bi an bile çıkarmıyorum alyansın benim için önemini değerini bilyorsun dedi. Ben de dedim ki bazıları hiç takmıyor bile dedim ama ben o lafı " ben de takmasam nolucak" anlamında söylememiştim. ama o öyle anladı. Takmak istemiyorsan takma! dedi, zorla değil ya dedi. Çok bozuldu, ben öyle demek istemediğimi söylesem de bi türlü düzelmyior. Yüzüğümü hala bulamadım
Bi alyans bu kadar sorun olur mu, gariplik bende değil dimi kızlar, şaşırdım kaldım
Benim alyans takmaya önem vermediğimi düşünüyor şimdi, o sormadan söylemediğim için, yerini unuttuğum ve başkaları hiç takmıyor bile dediğim için... Bugün üçüncü gün aynı... Sizin de eşiniz alyansını kaybetse, fazla üstünde durmasa ve başkaları hiç takmıyor dese, siz de benim eşim gibi mi algılardınız?