Alyansımı kaybettim :(

Menekse_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
392
1
46
Sinop
Kızlar bugün temizlik yaparken sanırım alyansımı kaybettim.Parmagımda olmadıgını farkedince hemen aradım heryeri ama sabahtan beri arıyorum bulamadım Maddi değerinden cok manevi değeri önemli.Çamaşır da asmıştım ama inşallah aşağıya düşmemiştir :26:Yoksa gitti gider.Parmağımdan çıkıyordu bu aralar demek kaydı gitti bi yerlere.Offf inşallah bulurum kızlar

canım koltukların altın a falan baksaydın belkı temızlık yaparken oralara gıtmısdır yada supurge ıle cekmıs olabılırsın ınsallah bulursun

seni okadar iyi anlıyorum ki
bende nişan yüzüğümü ve tektaşımı kaybettim
aralıksız 1 gün aradım
bulamadım oturdum ağladım
okadar beğenerek almıştık ki o yüzükleri
nişan için tam 1 sene beklemiştik
beraber begenip almıştık çok üzülmüştüm çok
tabi sonra buldum
hastaydım burnumu silip silip komidinin başına koymuşum selpakları
birikmiş gece
bende sabah kalkınca odayı toplarken selpakları avuçladım attım çöpe
meğer gece yüzüğü çıkarıp komidine koymuşum
üstünede selpaklar birikince
onlarla beraber çöpe atmışım
nişanlım sağolsun biraz sakinleştirdi
bugün naptın ne ettin en son nerdeydi yüzük falan dedi
benim kafama dank etti
her akşam 23 de çöp atarız
22.30da çöpe bak dedi atmış olabilirsin selpaklarla
bi baktım çöpte
şimdi gülüyorum ama çok ağlamıştım
daha da çıkarmam parmağımdan
biraz düşün eminim bi yerden çıkar o yüzük

canım koltukların altın a falan baksaydın belkı temızlık yaparken oralara gıtmısdır yada supurge ıle cekmıs olabılırsın ınsallah bulursun
,Koltukların aralarına,kıyıya köşeye hatta süpürgenin icine bile baktım torbasını bile actım acaba düşürüp cektirdimmi ki diye

Evet canım bizde eşimle beraber beğenerek almıştık.Biyere kaydı düştü ama nereye :26:
İnşallah çıkar.Bulursam hemen kolyeme takıyorum çünkü parmağımdan çıkıyor artık sanırım bu aralar biraz zayıfladım

seni o kadar ıyı anlıyorum kı bende kac aydır tek tasımı bulamıyorum ılk hedıyem ayrıca ılk doğum gunu hedıyemdı aylar oldu aksamdan bılgısayarın onune koydum sabah bulamadım.. hala bulamıyorum cok uzgunum gecen senede soz yuzugum parmagımdan fırlamıstı koltugun altına bu sene temızlık badana yaparken buldum onu ınsallh o yuzugumde oyle olur bı yerden cıkar...

İnşallah kısa zamanda bulursun.Evin içinde kaybolduğundan eminsen aklıma birşey geldi.Saçma bulur musun bilmem ama denemekten zarar gelmez:)
Eskiden Ethem Dede diye biri varmış,göbek atmayı da atanı da çok severmiş.Birşey kaybedince Ethem Dede'ye 3 göbek adıyorsun,aradığını bulursan mutlaka gidip evin bir köşesinde 3 kere göbek atıyorsun :) Bir keresinde cüzdanımı kaybetmiştim.Bunu yaptıktan sonra elimle koymuş gibi gidip eski gazetelerin arasında cüzdanımı buldum.Sana da tutarsa buraya yaz lütfen:)

aslında emınım evde oldugundan..bazen de dusunuyorum yanlıs mı hatırlıyorum..kız ben ole korkarım yaww :)buda sana sacma gelır belkı ama ne bılım korkarım ben :)nasıl olcak o?once ethem dedeye adıyorum mu dıcem?

iyimiş...ben değişik variyasyonunu biliyorum:şeytan aldı götürdü,satamadan getirdi...

canım bende söz yüzüğümü banyo ederken köpükler içinde parmağımdan kayıp hoop tuvaletin deliğine gitmişti
inşallah bulursun süpürgeyle çekmiş olabilirsin torbaya bak bi istersen

Seni çoook iyi anlıyorum.Ben de ilk hediye yüzüğümü çöe atmıştım farkında olmadan.Küçük bir kutunun içine koymuştum,sonrada unutmuşum o kutuyu da içini açıp bakmadan attım. Ahh ahh maddi değeri yoktu gümüştü ama manevi değeri çok büyüktü.:2: Umarım bulursun .Çöpü atmadıysan mutlaka içine bak

bu çok güzelmiş göbek atmayı severim zaten

Valla ben annemden öğrenmiştim,o da anneannemden.Aslında hikayesini pek bilmiyordum,demin nette aradım,türbesi falan varmış.Hayırlı birisiymiş bak istersen:)

bulursun ınsallah

benım hatta esımle bızım de bı hıkayemız var ..

esım yüz görümlüğü olaraktan bana tektaş yüzük almıs ..cok begenmıstım hiç çıkarmıyordum hatta

bı gun tatılde evlendıkten sonra 8 ay gectı bu arada ,tek tasımı nasıl olduysa denızde kaybettım..

tabı kı bulanamadı ..

sonrasında esım , alyansımı kaybettım dedı bı gun her yerı aradık bulamadık ..
yüzüksüz gezdı baya ..

sonra dedım senın kı yok nede olsa ben de gıdeyım satayım

gittim sattım aynısını bulamadık cunku ..

ben sattım ıkı gun sonra esım yuzugunu buldu
ceketı delınmıs oradan gırmıs bı yere..

gıttık onu da sattık ,araba lamaya gıderken yol parası aldık

sonra baya bı zaman sonra gıttık bu sefer ucuz bı sey aldık ..

zaten ıkımızde sevmıyoruz cogu kez takmıyoruz bıle ..

herkes sevgılı sanıyor

Ne cok yuzugunu kaybeden varmis :))) hic yuzugum olmadigindan kaybetmedim bugune kadar. Umarim bulursun

evet hayalcım baktım netten sımdı bende tekerlemeyı soluyosun bulan da olmus ole bakalm bırazcık odlegım ben :))ama esım ewe gelsın ısten bı denıcem :)korkmazsam tabı..!

KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder: "Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir." (Bostanu'l-Arifin; Bilal Eren, Açıklamalı Dua Hazinesi s. 304)

Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, her gün 25 kere, "Yâ câmi’annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi’âd icma’ beyni ve beyne ……" duasını okuyabilir. Buluncaya kadar okumaya devam eder. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir.

benim ablam okumuştu kaybettiği eşyasını bulmuştu inşallah sizde bulursunuz

Bende degerli tastan hizmami kaybetmistim,esimin hediyesi idi okadar uzulmustumki ve birkac ay sonra kuvetin icinde buldum inanamadim ama, buldum iste cokta sevinmistim:)Besmele cekerek arayin inshAllah cikacaktir evden....

Kızlar yardımlarınız için teşekkür ederim ama alyans hala arazi malesef.Eşime dedim üzgün üzgün.''Bunun için mi üzülüyorsun'' dedi.''Niye aşkım birlikte almıştık hemde ilk yüzük hediyendi bana'' dedim.''Parmağımdan kayıp çıkıyordu zaten''dedim.''Noldu sana bakamamışmıyız zayıflatmışmıyız'' diye espri falan yaptı moralim düzelsin diye.Bakalım yarın da heryeri arıcam şimdilik çok yoruldum.Bir de bizim alyanslar bir kalp 2 parçaya bölünen şekildeydi.Yani eşimin kalbi şimdilik tek kaldı

çok üzüldüm durumunuza.inşallah bulursunuz.
ben evde bir şey kaybettiğimde genelde şunu yaparım.kanapeye uzanır,gözlerimi kapatırım ve o gün olan şeyleri düşünürüm.odadan geldim dolabın kapağını açtım şöyle yaptım böyle yaptım vs vs
böyle düşünürüm ama işte bazen de takılıp kalıyor.sinirden ölüyorum o zaman da
neyse işte bunu yaptığımda hemen hemen kaybettiğim şeyi buluyorum.bence bir deneyin
yani uzun uzun bi düşünün bakalım bi faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…