- Konu Sahibi Menekse_57
-
,Koltukların aralarına,kıyıya köşeye hatta süpürgenin icine bile baktım torbasını bile actım acaba düşürüp cektirdimmi ki diyecanım koltukların altın a falan baksaydın belkı temızlık yaparken oralara gıtmısdır yada supurge ıle cekmıs olabılırsın ınsallah bulursun
seni okadar iyi anlıyorum ki
bende nişan yüzüğümü ve tektaşımı kaybettim
aralıksız 1 gün aradım
bulamadım oturdum ağladım
okadar beğenerek almıştık ki o yüzükleri
nişan için tam 1 sene beklemiştik
beraber begenip almıştık çok üzülmüştüm çok
tabi sonra buldum
hastaydım burnumu silip silip komidinin başına koymuşum selpakları
birikmiş gece
bende sabah kalkınca odayı toplarken selpakları avuçladım attım çöpe
meğer gece yüzüğü çıkarıp komidine koymuşum
üstünede selpaklar birikince
onlarla beraber çöpe atmışım
nişanlım sağolsun biraz sakinleştirdi
bugün naptın ne ettin en son nerdeydi yüzük falan dedi
benim kafama dank etti
her akşam 23 de çöp atarız
22.30da çöpe bak dedi atmış olabilirsin selpaklarla
bi baktım çöpte
şimdi gülüyorum ama çok ağlamıştım
daha da çıkarmam parmağımdan
biraz düşün eminim bi yerden çıkar o yüzük
İnşallah kısa zamanda bulursun.Evin içinde kaybolduğundan eminsen aklıma birşey geldi.Saçma bulur musun bilmem ama denemekten zarar gelmez:)
Eskiden Ethem Dede diye biri varmış,göbek atmayı da atanı da çok severmiş.Birşey kaybedince Ethem Dede'ye 3 göbek adıyorsun,aradığını bulursan mutlaka gidip evin bir köşesinde 3 kere göbek atıyorsun :) Bir keresinde cüzdanımı kaybetmiştim.Bunu yaptıktan sonra elimle koymuş gibi gidip eski gazetelerin arasında cüzdanımı buldum.Sana da tutarsa buraya yaz lütfen:)
iyimiş...ben değişik variyasyonunu biliyorum:şeytan aldı götürdü,satamadan getirdi...İnşallah kısa zamanda bulursun.Evin içinde kaybolduğundan eminsen aklıma birşey geldi.Saçma bulur musun bilmem ama denemekten zarar gelmez:)
Eskiden Ethem Dede diye biri varmış,göbek atmayı da atanı da çok severmiş.Birşey kaybedince Ethem Dede'ye 3 göbek adıyorsun,aradığını bulursan mutlaka gidip evin bir köşesinde 3 kere göbek atıyorsun :) Bir keresinde cüzdanımı kaybetmiştim.Bunu yaptıktan sonra elimle koymuş gibi gidip eski gazetelerin arasında cüzdanımı buldum.Sana da tutarsa buraya yaz lütfen:)
İnşallah kısa zamanda bulursun.Evin içinde kaybolduğundan eminsen aklıma birşey geldi.Saçma bulur musun bilmem ama denemekten zarar gelmez:)
Kızlar yardımlarınız için teşekkür ederim ama alyans hala arazi malesef.Eşime dedim üzgün üzgün.''Bunun için mi üzülüyorsun'' dedi.''Niye aşkım birlikte almıştık hemde ilk yüzük hediyendi bana'' dedim.''Parmağımdan kayıp çıkıyordu zaten''dedim.''Noldu sana bakamamışmıyız zayıflatmışmıyız'' diye espri falan yaptı moralim düzelsin diye.Bakalım yarın da heryeri arıcam şimdilik çok yoruldum.Bir de bizim alyanslar bir kalp 2 parçaya bölünen şekildeydi.Yani eşimin kalbi şimdilik tek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?