• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

am am tatil ky'ne gideniniz var mi?nasil bi yer!

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
Kızlar Aydın-Kuşadası'nda bi tatil köyüne gitmeye karar verdik hem benim istediğim gibi muhafazakar tatil köyü.Gidenleriniz var mı acaba nasıl bi yer merak ettim doğrusu çok lüks istemiyorum zaten sadece kafamı dinleyebileceğim bi yer olur inşallah...

ben kuşadası'nda oturuyorum. yaklaşık 6 sene önce okul gezisiyle çam çam'a gitmiştim. gayet güzel gelmişti ortam bana.kafa dinlemek için huzurlu bir yer. denenebilir yani :) bu arada ben foruma yeni üye oldum.sırf bu soruya yanıt verebilmek için :))

ben kuşadası'nda oturuyorum. yaklaşık 6 sene önce okul gezisiyle çam çam'a gitmiştim. gayet güzel gelmişti ortam bana.kafa dinlemek için huzurlu bir yer. denenebilir yani :) bu arada ben foruma yeni üye oldum.sırf bu soruya yanıt verebilmek için :))
Canım çok teşekkür ederim tatilden döndüm gittim çam çam'a kafa dinlemek için gayet güzel bi yer maliyeti de düşük ama belirtmek isterimki lüks ve çok temiz bi yer değil biraz daha bakım yapılsa gayet güzel bi tatil köyü benim burayı tercih ediş sebebim muhafazakar olmasıydı ayrıca sana da çok teşekkür ederim canım benim konuma cevap verebilmek adına üye olduğun için.kaydirigubbakcemile5

Back
X