Şaşırttı çünkü ben bir şey düşünmediğim biriyle görüşmek istememDünden beri görüşüyorsunuz ama bir şey düşünmüyorum demesi sizi şaşırttı ve trip mi attınız.Herkese yapışmayın bi biraz duruşunuz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırttı çünkü ben bir şey düşünmediğim biriyle görüşmek istememDünden beri görüşüyorsunuz ama bir şey düşünmüyorum demesi sizi şaşırttı ve trip mi attınız.Herkese yapışmayın bi biraz duruşunuz olsun
Sanaldan 1 gün görüştüğün insanla ne düşünebilirsin kiŞaşırttı çünkü ben bir şey düşünmediğim biriyle görüşmek istemem
bir gun once sana dmden yazdi diye konustugun adama cidden şunu mu sordun?günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim
hala "konusmak istemiyorum" diyen o, abarttim mi diyen senya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim.
günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti
ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim
Evet maalesef kendisi akrep burcu olduğum için böyle kindar ve kuruntulu olduğumu dedi
Herkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
YokTenefüste de sınıf kapısındaki camdan size bakıp kaçıyor muydu?
Öyle konuşmaya alışmışımBunlar nasıl cümleler? Okurken göz bebeklerim çizildi.
Dedim, dedi, diyeceğim... Söylemek, anlatmak gibi fiillerden haberiniz yok mu sizin?
Bir günlük adama hesap sorup kavga çıkarmanıza yorumum yok. Saçma sapan bir şey.
Yeni nesil konuşmaları anlayamacağım random ne demek? İlk günden çok konuşup adamın totosunu kaldırmışsınız. Ben genel olarak ilk konuşma ve tanışma aşamasında daha az konuşmaya ve daha sınırlı davranma taraftarıyım. Bazen insanlar yapıları gereği sıcak ve samimi davranıyor gerek yok in mi cin mi değer mi değmez mi bakmak lazım. Böyle ilk andan itibaren mıç mıç olmak olmuyorHerkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
Bende okundu atıp gidiyorumBaktım.
Görüldü atıp gideceğim.
Bence "se.ks umuduyla gorustum, dar goruslusun, at gozluguyle bakiyorsun, iliski ne alakaa" demiş resmenHerkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
Sonuçta takmışsınız.Kuruntulu dediğine taktım çocuğa değil
Yahu hangi gün? 1 gün bile konuşmamışsınız. İlk günden ne bu beklenti?Orada abarttım ama önceliği de gün içinde ben değildim.
Beklentim şuydu gece anında bakıyordu mesaja gündüz böyle yaptı,bir kız arkadaşım da dedi ki gece aklıyla düşünmüyor çünkü.Yahu hangi gün? 1 gün bile konuşmamışsınız. İlk günden ne bu beklenti?
Öyle zaten, konusunu açınca sevgililer arasında olabileceğini dedi.Bence "se.ks umuduyla gorustum, dar goruslusun, at gozluguyle bakiyorsun, iliski ne alakaa" demiş resmen![]()