Saç Bakım Ürünleri am Terebenti artk hayr etmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyz89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xyz89

Ziyaretçi
ıkı yıldır kullanıyorum ılk baslarda baya bı sacımın dokulmesını gozle gorulur bı sekılde kesmıstı ama sımdı saclarım tekrar dokulmeye basladı yanı artık bı sonuc alamıyorum acaba saclarımla cok ılgılendıgım ıcın olabılır mı tabı her duydugumuzu sacımıza surersek sonıc boyle olur degılmı yanı.bakalım sımdı ısırgan otu ve badem yagını dırek suruyorum sacıma nasıl olacak zamanla gorcez ayrıyetten sampuanımdanda cam terebentını eksık etmıs degılım:uhm::uhm::uhm:

sanırım kullanırken ara vermek gerekiyomuş bende öle bişeyler duymuşturm hep kullanınca etkisini göstermiyo zamanla die.bende şimdiki şampuanıma katmadım bir aydır mola verdim bi sonraki şampuanıma katıcam.

ewet canım mantıklı olabılır yanı 1 seneyı askın kullanıyorum hıc ara vermeden tabı sac alısıyor hayır etmemesı normal

benım sampuanlarım artık butunlestı yanı cam terebentısız olmuyo

ara ara kullanmayı dene birde bakalım nasıl olcak öle bir şampuanına eklersen diğerine ekleme.bide öyle dene istersen

hımmm mantıklı gıbı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…