ya ne tuhaf şey boyle ya..
ne adi insanlar varya..
canım ayrılmakla en ıyısını yapmışsın..biliyorum çok zor çok acı çekıyorsun ama oda allahından bulsun...
ne demek sana yalan soyleyerek senı aşık edıyor ve sonra gıdıyor...DEFOLUP GITSIN...
ben karısınada kızıyorum ya niye senı arıyor sankı sen o kocasının peşindesin.niYe aroyor nıye sana hakaret edıyor niye sen o........ gibi davranıyor sana..
sana telefon açasıya kadar gıtsın avukat arasın boşansın...
asıl kadınlar bır erkegın boyle olmalarına sebeb veren...
sen bıle karısından daha cesur ve daha mantıklı davranmışsın...
karısıda herşeye ragmen kabuledıyor ya..PES DOGURUSU
BENIM ÇOCUGUM VAR BEN ONUN NİKAHLI KARISIYIM DIYE SINEYE ÇEKIYOR SONRADA O ADAM SENLE OLMASADA BAŞKA KIZLARA BAKACAK...
ONLARIDA OGRENINCE BU SEFER ONLARIDA ARAYACAK O........... GİBİ HAKARET EDECEK SONRA KOCASIYLA AYNI YATAGA GIRECEK...........
EN BUYUK ÖDÜLÜ KARISI VERIYOR..SANKI DIŞARDAKI KIZLAR ÇOK MERAKLI KOCASINADA ONLAR KOCASINI AYARLIYOR.
BEYFENDI HALINDEN MEMNUN EVDE HERŞEYE RAGMEN BEKLEYEN AVUCUNDA BIR KADIN VAR ZATEN............
KARISINA GORE DIŞARDAKI KADINLAR 3.KİŞİ YUVAYI BOZAN ŞAHIS SONRA ONLAR O............
AMA O ERKEK MÜSVETTESI NE..O KOCASI..DEGILMI.ÇOCUGUM BABASI.ELİNİN KİRİ OLARAK DÜŞÜNÜYOR...
SUÇLU DIŞARDAKI BAYANLAR OLUYOR...
SONRA KARISI AYNI YATAGA GIRIYOR...
OLAN SANA OLUYOR..........
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
canım herhalde başına gelmemiş ki böyle çok rahat bi şekilde konuşuyorsun tamam ben arkadaşı suçlamıorum ama karısının ne suçu var tabiki arayacak canı yanıyor 2 evladı var kolaymı öyle boşanmak tabiki eşinede hesap sorucak ama kızıda benzeticek Çok üzgünüm çoookklava:
canım herhalde başına gelmemiş ki böyle çok rahat bi şekilde konuşuyorsun tamam ben arkadaşı suçlamıorum ama karısının ne suçu var tabiki arayacak canı yanıyor 2 evladı var kolaymı öyle boşanmak tabiki eşinede hesap sorucak ama kızıda benzeticek Çok üzgünüm çoookklava:
"kızı da benzeticek" mi :1shok:
herkesten önce kocasıdır suçlu, ki bu örnekte tek suçlu o
kadın yanlış yerde arıyo suçluyu
o yanlış yerlerde aramaya devam ederse o adam onu daha çok aldatır
ve karşısındaki kişi evli olduğunu biliyor bile olsa yinede ilk suçlu kocasıdır
eğer böyle öğrendiği bütün kadınları arayacaksa bence şehrin yarısını araması lazım, çünkü ortada doyumsuz bir adam var, ne ala yaa, adam her naneyi yiyor, suçlanan yine bir hemcinsimiz oluyor
karısının tabiki bi suçu yok, ama suçlu arıyosa yatağına baksın.
canım ... başına benzer bir şey geldi fırtınamın... rahatlıkla değil acıyla ; nefretle yazıyor...
yalnız önemli nokta burda konu sahibinin evli olduğunu bilmemesi... bilseydi arkasına dönmeden giderdi kaldı ki emin olduğu anda bunu yapmış... kim kimi benzetmeli acaba... ayrıca bu ailede aşiret olayı filan var ... bahsedilen eşin kocasını bırakıp gitmeyeceği kesin... hatta güvendiği başka şeyler var ki kör bir şekilde olayı farklı değerlendirip suçsuz birine saldırıyor...
tek suçu ; çok fazla güvenmek olmuş... o da sevgisinin çokluğundan ...
canım başıma gelmedıgını nerden bılıyorsun...
KIZI BENZETECEK AMA KOCASINA NE YAPACAK.HESAP SORACAK OYLEMI.3 GUN KUSECEK SONRA AYNI YATAGI PAYLAŞACAK....
ben karısını suç bulmuyorumkı.karısının onu affedebılmesıne ŞAŞIRIYORUM.KOCAN OMZUNA KIZIN ADINA YAZSSA NE YAPARSIN.İÇİN YANMAZMI.BOYLE BIR DURUMDA KOCAYI AFFEDEN KADIN KENDI KENDINE İŞKENCE EDECEK.
BEN KARISINADA KIZDA SUÇ BULMUYORUM.
ZATEN ARKADAŞIMIZ ONU HAYATINDAN ÇIKARARAK EN BÜYÜK TEPKİSİNİ VERMİŞ KURTULMUŞ.
KARISI NE YAPMIŞ PEKI.
KOCAM ÇOCUGUM DIYE AFFETMIŞ.PEKI BOYLE BIR ADI ADAM MUHAKKAK BAŞKA BIRIYLE TEKRAR KANDIRACAK KARISINI ALDATATACAK.
OYLE DEGILMI ARKADAŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?