ama hep onun istediği olsun diyor :/

kajmerice06

en sevdiği renk mor olan kadınn...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
100
2
48
ya bir insan bu kadar takıntılı olabilir mi anlamıyorum her istediğini yaptırmaya çalışıyor ve bunları yaptırırken beni düşündüğü için yaptırdığını söylüyor ben karşı çıktığımda seni düşünmemden rahatsız mı oluyosun diyo işin içinden çıkıyo :/ ve işin kötüsü sinirlendiğinde kendini kaybediyo ama yinede seviyorum 1.5 sene oldu bişeyde diyemiyorum napsam ki :26:

Niçin birşey diyemiyorsun ki?
Her istediğini yaptırması bana göre bir sorundur. Sinirlendiğinde kendini kaybetmeside öyle.
Seni düşünmemden rahatsız mı oluyorsun tavrıda kendini haklı çıkarma çabası, davranışlarına kılıf uyduruyor yani.
Tam olarak açmamışsın bahsettiğin şeyleri ama taviz verme derim ben.

kim olursa olsn sadece erkekler içn geçerli bişey değil bu ne kdr taviz verirsen o kdr ilerler karşındaki, ve bazen sni de ezer geçer..

insanoğlu doyumsuzdur istedikçe ister.her dediğini yapma kaybeden sen olursun.erkek milleti değilmi hepsi aynı değiştiremezsin emin ol o bi huy.2 gün değişse 3.gün gene aynı olacak

niye sen kendini düşünemiyomusun?
Allah herkese akıl fikir vermiş eğer bizi (her konuda) başkasının düşünmesi ve yönlendirmesi gerekse çiftlerden birine akıl verilirdi biri akılsız kalırdı
sevgili saçmalamış bu kadar taviz verme kendini savun bence

ya daha önce aslında isyan ettim beni rhat bırakması için ikazda bulundum ama çok sorun çıktı aramızda bunu düşünerek bişeyde diyemiyorum çok sinirlendiğinde ağzındanda elinden çıkacak şeylerede hakim olamıyo sinir hastası çünkü :/ napıcam bilemiyorum çok da seviyorum normalde çok dik başlıyımdır hatta babamın dediklerini bile yapmam yeri gelince ama ona öyle yapamıyorum :/

insanoğlu doyumsuzdur istedikçe ister.her dediğini yapma kaybeden sen olursun.erkek milleti değilmi hepsi aynı değiştiremezsin emin ol o bi huy.2 gün değişse 3.gün gene aynı olacak

kesinlikle canım insanoğlu doyumsuz :/

aynen saçmalıyo /: ne desem ne söylesem işin işinden çıkmayı çok iyi biliyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…