- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Eş ayrı,sevgili ayrı.Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
doğru bulmuyorumMeraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Aynen bende oyle dusunuyorum. Tamam anlastign arkadasindir kabulda foto niye paylasiyosun daha benimle foto bile paylasamamisken?doğru bulmuyorum
yakın görebilir ama eğer evli ya da ciddi ilişkisi varsa ikisi foto çekinip paylaşma olayları olmamalı
benim de eski işyerimde cok yakın bir erkek arkadasım vardı , ikimiz de evliydik
işyerınde cok samımıydık foto da cekınırdık ama hep grup halinde
bazen ıkımız öğlen yemege falan cıkardık ama foto olayı gereksiz bence. kankooo dediğine göre sevgiliniz ergen bence hala
2 senedir sizinle hiç foto paylaşmadı mı?Aynen bende oyle dusunuyorum. Tamam anlastign arkadasindir kabulda foto niye paylasiyosun daha benimle foto bile paylasamamisken?
Yok onu ben istemiyorum. Gorulurse benim acimdan pek hos olmaz2 senedir sizinle hiç foto paylaşmadı mı?
bu da garip değil mi
Kizla erkegin kanka olmucagina canli orneksiniz heraldeBen kankam dediğim insanla evlendiğim için başka kanka istemem.
ben de evlenmiştim ama boşandık sonraBen kankam dediğim insanla evlendiğim için başka kanka istemem.
Yaaaa.bu sebeple ayrilinir mi diyenlere karsi ayni fikirdeyizhaklısın karşı cinsten dost kanka kardeş olmaz. düşünceleriniz farklı olduğu için bu sorunu hep yaşarsınız, ona göre çok normal sen kaldıramazsın. daha önce ayrılığı düşünmüşsün bence yine düşün ve yap. ikinizde kendi kafa yapınıza uygun birini bulursanız böyle sorunlar yaşamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?