- Konu Sahibi limonatakek21
-
Off çok kötü bi durumpeki sonra ne oldu kuzeniyle mi evlendi
Adiler ya . İşte bu yüzden gerçekten bir kız ve erkeğin çok samimi olup da aralarında bir çekim olmadığına asla inanmıyorum .
Kurtulmuşsun vallahi bundan sonraki hayatın çok daha güzel olsun .
Hee o zaman “benimle tek kare foto atmadı, onunla attı” demeyin.Şöyle soyleyim beraber fotoğrafimizi atmak istedi ama benim ailem tarafimdan görülürse hos olmaz o yuzden ben istemedim. Kiza beni kankasi olarak tanitmadi dogum gununde falan x le mutlu olursunuz insallah gibi mesajlari falan var yani sevgili oldugumuzu biliyo.
Cok kotu gecekten ama her serde bi hayir varmis ki evlenmemissiniz. Hic suphelenmismiydiniz hareketlerden falan ? Ben kizla naptiniz onu merak ettim ortak arkadas vardir elbet anlattinizmi naptiginiO an bölük pörçük hafızamda. Ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum, ağlamaktan gözümün önünü görememiştim ki. Kızın apar topar ayakkabılarını bile almadan kaçtığını, eski erkek arkadaşımın suratına da sağlam bir tokat patlattığımı hatırlıyorum. Aradan bir süre geçtikten sonra evime geldi "Biz birbirimize aitiz, yaptım bir hata gel yeniden başlayalım" dedi bağıra çağıra kovdum evden. Şimdi yeni bir erkek arkadaşım var, kurtuldum ya evlenseydim diye şükrediyorum.
Boşanmadılar mıYok şimdi herif ortada kazanova şeklinde,
Yüzsüz yüzsüz herkese mavi boncuk dağıtır bir şekilde geziyor,
Hatta arkadaşımın tüm kız arkadaşlarına da
Yazdııııı ama ben dahil henüz ağına düşen yok
Benimle atmamasinin sebebi benim zaten belirttim ? Ama benimle olmadigindan kimseyle olamaz demistim orda.Hee o zaman “benimle tek kare foto atmadı, onunla attı” demeyin.
Evet ama şimdi belirttiniz, konuyu okuyunca sizinle foto atmamış, onunla atmış gibi anlaşılıyorBenimle atmamasinin sebebi benim zaten belirttim ? Ama benimle olmadigindan kimseyle olamaz demistim orda.
Cok kotu gecekten ama her serde bi hayir varmis ki evlenmemissiniz. Hic suphelenmismiydiniz hareketlerden falan ? Ben kizla naptiniz onu merak ettim ortak arkadas vardir elbet anlattinizmi naptigini
Boşanmadılar mı
Aşağılık adam ve kuzen
Böyle şeyler duyunca kalbim çarpıyor yaBoşandılar tabi,
O zaman işin en enteresanını söylüyorum Teyze kızı da evliydi,
Bizim arkadaş boşadı çatır çatır haklarını da aldı.
Lakin teyze kızının kocası boşamadı hatunu,
Eşim hata yapmış olabilir dedi.....
Herifi görsem yılın p...... ilan edicem ama hiç rastlayamadım.
Rahmetli ananem ilginç bişey duyunca ''Başım büyüyor'' derdi.
Tam öyle bir durum
Mune hanım, dediğiniz gibi olunca zaten o "bu işte bir iş var" duygusu size geçmiyor ki. Zaten karşı taraf huylanıyor, çünkü uygun olmayan bir samimiyet duygusu var. Mesela ben aldatılmadan evvel bu "kankam" dediği kız her daim dibimizdeydi, bana aşırı iyi davranır ama "Yaa biz X'le ders çalışıcaz Astoria çalışabilir miyiz" falan der götürürdü yanımdan. Sorun etmiyordum ama bir şeyler yolunda gitmiyordu farkındaydım, ben resmen geri plandaydım. O gün dersim erken bitmemiş olmasa belki de hiç haberim olmayacaktı, ciddi bir yola girecektim, belki de kaçıncı kez aldatılacaktım. Samimiyetin dozu aşılınca uygun olmuyor.
Kadının aldatma karsisinda sustugunu gordumde erkegin sustugunu hic duymamistimBoşandılar tabi,
O zaman işin en enteresanını söylüyorum Teyze kızı da evliydi,
Bizim arkadaş boşadı çatır çatır haklarını da aldı.
Lakin teyze kızının kocası boşamadı hatunu,
Eşim hata yapmış olabilir dedi.....
Herifi görsem yılın p...... ilan edicem ama hiç rastlayamadım.
Rahmetli ananem ilginç bişey duyunca ''Başım büyüyor'' derdi.
Tam öyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?