Ama o konkoo!

Off çok kötü bi durum peki sonra ne oldu kuzeniyle mi evlendi

Yok şimdi herif ortada kazanova şeklinde,
Yüzsüz yüzsüz herkese mavi boncuk dağıtır bir şekilde geziyor,
Hatta arkadaşımın tüm kız arkadaşlarına da
Yazdııııı ama ben dahil henüz ağına düşen yok

Adiler ya . İşte bu yüzden gerçekten bir kız ve erkeğin çok samimi olup da aralarında bir çekim olmadığına asla inanmıyorum .

Kurtulmuşsun vallahi bundan sonraki hayatın çok daha güzel olsun .

İnşallah canım, çok sağ ol.

2 senedir sizinle tek foto atmadığı halde onunla atması düşündürücü.
Sinirlenmekte haklısınız, ben de sinirlenirdim diye düşünüyorum

Şöyle soyleyim beraber fotoğrafimizi atmak istedi ama benim ailem tarafimdan görülürse hos olmaz o yuzden ben istemedim. Kiza beni kankasi olarak tanitmadi dogum gununde falan x le mutlu olursunuz insallah gibi mesajlari falan var yani sevgili oldugumuzu biliyo.

Hee o zaman “benimle tek kare foto atmadı, onunla attı” demeyin.

Cok kotu gecekten ama her serde bi hayir varmis ki evlenmemissiniz. Hic suphelenmismiydiniz hareketlerden falan ? Ben kizla naptiniz onu merak ettim ortak arkadas vardir elbet anlattinizmi naptigini

Boşanmadılar mı
Aşağılık adam ve kuzen

Ayni anne babadan degilse kimse kimsenin kardesi degildir benim icin. Hele birde karsi cinsse.
O kardes diyenler evlendi cocuklari bile oldu. Kardes kardesle evlenir miydi?
Karsi cinsle bu tarz abi kardesli arkadaslik iliskisi olanlarla bastan iliski kurmadim. Kimseyle ugrasamam.

Esimin o tarz arkadasliklari yok olsaydi basta bilirdim ve iliskiye bile baslamazdim. Benimde erkek arkadaslarim var, vardi. Ama belli bir cercevede...

Karşı cinsle kardeş gibi olunmasını doğru bulmuyorum. Hadi çok değer verdin diyelim, sevgilin varsa buna set çekmek zorundasın karşıdaki de buna saygı duymak zorunda bana göre çünkü gerçekten kardeşin değil.

Cok kotu gecekten ama her serde bi hayir varmis ki evlenmemissiniz. Hic suphelenmismiydiniz hareketlerden falan ? Ben kizla naptiniz onu merak ettim ortak arkadas vardir elbet anlattinizmi naptigini

Kızla bir şey yapmadım, biz farklı okullardaydık o yüzden etkisi ne oldu bilmiyorum. Arkadaş çevremiz ortak değildi, onlar aynı okuldaydı ben farklı bir okuldaydım. Şüphelenmiştim, yakalamadan önceki son birkaç aydır kız dibimizden ayrılmıyordu. Bana çok iyi davranıyordu, uzaktan görseniz "Ay boşuna şüpheleniyorsun bence ne iyi insan" falan diyebilirdiniz. Ayağıma ayakkabı vurdu diye koşarak gidip yara bandı aldığı ve kendisinin yapıştırdığı zamanlar oldu. Erkek arkadaşımı "Astoriacım yarın bilmem ne sınavı var biz çalışabilir miyiz" falan diye yanımdan alıp götürüyordu, sorun etmiyordum ama içim içimi yiyordu. Benden çok kızla vakit geçirmeye başlamıştı çünkü, geri planda kaldığımı hissediyordum. Aldatılma olayından sonra geri dönmek için çok yalvardı, yeni bir ilişkiye başladığım zamanlarda bile arayıp rahatsız etti. Ama kurtuldum neyse ki.

Boşanmadılar mı
Aşağılık adam ve kuzen

Boşandılar tabi,
O zaman işin en enteresanını söylüyorum Teyze kızı da evliydi,
Bizim arkadaş boşadı çatır çatır haklarını da aldı.
Lakin teyze kızının kocası boşamadı hatunu,
Eşim hata yapmış olabilir dedi.....
Herifi görsem yılın p...... ilan edicem ama hiç rastlayamadım.
Rahmetli ananem ilginç bişey duyunca ''Başım büyüyor'' derdi.
Tam öyle bir durum

Böyle şeyler duyunca kalbim çarpıyor ya
Ne kötü insanlar var

Sizin durumunuz farklı ama genel olarak bazen kadınlar aşırı kıskançlıktan gerçekten arkadaşlık duygusuyla görüşen kadın ve erkeklere potansiyel sevgili gözüyle bakıyor, yakıştırmalar yapıyor.
En uzun soluklu arkadaşım 40 senelik, eşimle ortak arkadaşımız, üçümüzün de çocukluğu aynı muhitte geçtiğinden sülalelerimizi bile tanıyoruz, o arkadaşımız eşim evde yokken gelse evde ağırlamakta sakınca görmem çünkü adamın ciğerini biliyorum, eşim deseniz kadın arkadaşlarından biriyle yolda karşılaşsa ne zamandır görüşmüyoruz gel şurada oturup iki laflayalım dese ve ben sonradan görsem asla bozulmam, çünkü bütün arkadaşlarını tanıyorum, herşeyden önemlisi eşimin karakterini biliyorum, arkadaş seçimi gerçekten önemlidir, kime ne kadar mesafe koyacağınız da öyle, benim tepkim karşı cinsten herkesin aynı kefeye konması, arkadaşsa mutlaka altından birşey çıkar, karşı cinsten arkadaş olamaz tavrına.

Ben nasil hür bir insansam ve benim sahsi haklarima müdahele edilmesini istemiyorsam, ayni sekilde esiminkinede müdahele etmem. Bayan arkadaslari var. Onlarla resim paylasabilir (gerci sosyal medyayi benim kadar kullanmiyor). Benimde arkadaslarimla resimlerim vat bizim arkadaslar cogu zaten bizim gibu evli ve coluk cocuk sahibi. Ama evlenmeden önce de kiskanmazdim. Sizin iliskinizden emin olsaydiniz ne ayrilmayi düsünürdünüz nede bu kadar sinirlenirdiniz. Ayrica böyle basit sebeblerden ayrilmayi düsünüyorsaniz ayrilin lütfen. Cünkü evlenince gercek hayat ve sorunlar baslasa ilk laf "giderim...bosanalim" diyenlerdensiniz bence.

Kadının aldatma karsisinda sustugunu gordumde erkegin sustugunu hic duymamistim

Esimin bir kiz arkadasi var cok yakinlar. Ayni yatakta uyurken gorsem kiskanmam oyle samimiler.
Bence asil sorununuz 2 yildir sizle olmasina ragmen sizinle hic fotoğraf paylasmamasi olmali.
Ha bana sorsan sosyal medya hic onemli degil o ayri.

Millet olarak ya da insan olarak çok gördük ama ı benim kardeşim gibi ama o benim kankam diyip evlenen sevgili olanı
Ateşle barut onlar netice de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…