Ama o konkoo!

Ben kankam dediğim insanla evlendiğim için başka kanka istemem.

@ limonatakek21 bak,
Bir erkek ve bir kızın kanka olabileceğine pek inanmıyorum ya.

Hem "kanka" ne ya ıygh .:kusmuk:

Aynen katılıyorum,
Çok yakın arkadaşımın kocası aldattı,
Hem de kiminle biliyormusunuz,
Karısının öz ve özzzzz teyze kızıyla, :kusmuk:

Seni gaza getirmek istemiyorum ama eski erkek arkadaşımı aynen bu şekilde "kankam, kardeşim gibi" dediği kızla kendi evimde yatakta bastım. Kanka ayağı sakat bu işlerde, tabi ki hepimizin karşı cinsten arkadaşları olacak ama bu kadar samimiyetin altından iyi şeyler çıkmadığını kötü bir şekilde bizzat tecrübe ettim.

Seni gaza getirmek istemiyorum ama eski erkek arkadaşımı aynen bu şekilde "kankam, kardeşim gibi" dediği kızla kendi evimde yatakta bastım. Kanka ayağı sakat bu işlerde, tabi ki hepimizin karşı cinsten arkadaşları olacak ama bu kadar samimiyetin altından iyi şeyler çıkmadığını kötü bir şekilde bizzat tecrübe ettim.

Astoria Astoria okur okumaz oha dedim . Açıklama yapabildiler mi ne yaptılar seni görünce

Bende basima musibet gelmeden nasihatlere kulak vermek istiyorum. Yok gaza falan getirmezsiniz. Zaten gayet netim bu konuda kanka kardeş olamazsin kimseyle demistim sizden farkli goruste veya kararsiz degilim yani bu konularda

Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Bu tarz bir durumla karsilastim fakatvayriyken oldugundan tartisma imkanim olmamisti beraber resminizi koymayan adam iliskiyi sahiplenmiyodur bence o bakimdan yol ver o dusunsun sakin geri adim da atma yaptigi hatayi anliyosa surune surune gelir yok kasitli yapiyosa ondan hicbir sey olmaz bi bakarsin konkoooo dedigi kizla sevgili oluverir

Bu tarz bir durumla karsilastim fakatvayriyken oldugundan tartisma imkanim olmamisti beraber resminizi koymayan adam iliskiyi sahiplenmiyodur bence o bakimdan yol ver o dusunsun sakin geri adim da atma yaptigi hatayi anliyosa surune surune gelir yok kasitli yapiyosa ondan hicbir sey olmaz bi bakarsin konkoooo dedigi kizla sevgili oluverir
Yok beraber fotografimizi atmasini ben istemiyorum henuz. Anca resmi bi durumda atabiliriz. Eger adim atarsam yani ayrilirsam asla geri donmem istedigi kadar surunsun umrumda bile olmaz geride gelemez

Astoria Astoria okur okumaz oha dedim . Açıklama yapabildiler mi ne yaptılar seni görünce

O an bölük pörçük hafızamda. Ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum, ağlamaktan gözümün önünü görememiştim ki. Kızın apar topar ayakkabılarını bile almadan kaçtığını, eski erkek arkadaşımın suratına da sağlam bir tokat patlattığımı hatırlıyorum. Aradan bir süre geçtikten sonra evime geldi "Biz birbirimize aitiz, yaptım bir hata gel yeniden başlayalım" dedi bağıra çağıra kovdum evden. Şimdi yeni bir erkek arkadaşım var, kurtuldum ya evlenseydim diye şükrediyorum.

normalde sıkıntı olmaz benim açımdan. ama 2 senelik ilişkim varsa muhtemelen bütün arkadaşlarını tanırım. onlarda beni bilir. ben rahatım bu açıdan. benle de foto paylaşmış olur. bende paylaşırım. yani sizde bişeyler biraz tuhaf samki.

Bende basima musibet gelmeden nasihatlere kulak vermek istiyorum. Yok gaza falan getirmezsiniz. Zaten gayet netim bu konuda kanka kardeş olamazsin kimseyle demistim sizden farkli goruste veya kararsiz degilim yani bu konularda

Dikkat et, seninle fotoğraf falan da paylaşmıyormuş. Aynı anda iki kişiyi bile idare ediyor olabilir erkek arkadaşın, belki de diğer kıza seni kankam diye tanıtıyordur. Hiç belli olmaz.

O zaman ben bu topiğe hiç yorum yapmayayım, kanka demek ergence geliyor ama kardeşim kadar çok sevdiğim arkadaşlarım var, aynı şekilde eşiminde çocukluktan beri görüştüğü arkadaşları var, kardeş olarak gördüklerimiz de bizi şimdiye kadar yanıltmadı, kadın erkek arkadaşlıklarının olacağını düşünenlerdenim, önemli olan kime kardeşim deyip benimseyeceğinizdir.
Herkesle arkadaş olunmaz, herkese kardeşlik duyguları beslenmez.

O an bölük pörçük hafızamda. Ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum, ağlamaktan gözümün önünü görememiştim ki. Kızın apar topar ayakkabılarını bile almadan kaçtığını, eski erkek arkadaşımın suratına da sağlam bir tokat patlattığımı hatırlıyorum. Aradan bir süre geçtikten sonra evime geldi "Biz birbirimize aitiz, yaptım bir hata gel yeniden başlayalım" dedi bağıra çağıra kovdum evden. Şimdi yeni bir erkek arkadaşım var, kurtuldum ya evlenseydim diye şükrediyorum.

Adiler ya . İşte bu yüzden gerçekten bir kız ve erkeğin çok samimi olup da aralarında bir çekim olmadığına asla inanmıyorum .

Kurtulmuşsun vallahi bundan sonraki hayatın çok daha güzel olsun .

O zaman ben bu topiğe hiç yorum yapmayayım, kanka demek ergence geliyor ama kardeşim kadar çok sevdiğim arkadaşlarım var, aynı şekilde eşiminde çocukluktan beri görüştüğü arkadaşları var, kardeş olarak gördüklerimiz de bizi şimdiye kadar yanıltmadı, kadın erkek arkadaşlıklarının olacağını düşünenlerdenim, önemli olan kime kardeşim deyip benimseyeceğinizdir.
Herkesle arkadaş olunmaz, herkese kardeşlik duyguları beslenmez.

Mune hanım, dediğiniz gibi olunca zaten o "bu işte bir iş var" duygusu size geçmiyor ki. Zaten karşı taraf huylanıyor, çünkü uygun olmayan bir samimiyet duygusu var. Mesela ben aldatılmadan evvel bu "kankam" dediği kız her daim dibimizdeydi, bana aşırı iyi davranır ama "Yaa biz X'le ders çalışıcaz Astoria çalışabilir miyiz" falan der götürürdü yanımdan. Sorun etmiyordum ama bir şeyler yolunda gitmiyordu farkındaydım, ben resmen geri plandaydım. O gün dersim erken bitmemiş olsa belki de hiç haberim olmayacaktı, ciddi bir yola girecektim, belki de kaçıncı kez aldatılacaktım. Samimiyetin dozu aşılınca uygun olmuyor.

Back
X