Ama o konkoo!

Şimdi şöyle bişi var bende, onu açıklayarak girmek isterim konuya "Kankaam, hacımm, kardeşimm, kankeytosunun aşkitosu" filan bu kelimelere oldum olası uyuzum. Şöyle bir video eklemek iserim:

Duyunca bu hale geliyorum diyeyim siz anlayın.
"Arkadaşım" desin, "sevdiğim bi dostum" desin ammenna.
Cıvıklık sevmem, her daim cıvık, mıç mıç insanlarla da arkadaş olmam bu burada dursun.

Kardeşim gibi gördüğüm erkek arkadaşlarım olmadı mı? Oldu ama "Kankeytosu oyy yerim ben bunu" filan olayına girmedim. Orada bi çizgi var, bi cıvıklık çizgisi. O hissi alırsanız bilin ki aralarında bi şey olma ihtimali yüksek. Şu konuda da var gibi gibi...
Yoksa erkekle-kız samimi arkadaş olamaz mı? Olur. Olur olmaya da sevgiliyi rahatsız etmemek için zaten ayrı bir itina gösterir, bazı durumlardan imtina eder o kız arkadaş, gerçekten arkadaşsa, ya da aynı durumdaki bir erkek arkadaş.

Ha ekstra ilave de edeyim, eşim vaktinde "İyi arkadaşım" dediğim insandır.
Biz sevgilisiz kalıp birbirimize yürüdük yani sizinki gibi bir durumumuz yok. Ama oluyor mu? Eh, bazen olabiliyor, belli olmuyor.

Son düzenleme:
Bide su yonu var kızın ismini falan biliyorum oda beni biliyo ama yuzyuze tanimiyorumki nerden biliyim kızın niyetini ?
Yok artık 2 yıldır berabersiniz daha kardeşim dediği kişiyle muhabbetiniz yok, ilişkiniz normal değil bence. Ayrıca sizle hiç fotoğraf paylaşmamışken konkosuyla paylaşması da enteresan

Bide su yonu var kızın ismini falan biliyorum oda beni biliyo ama yuzyuze tanimiyorumki nerden biliyim kızın niyetini ?

Valla bu devir de kimsenin niyeti belli olmaz burada her gün neler okuyoruz.. Seninle neden resmi yok? İlla sosyal medyada altına kalpcikler koymasına gerek yok . Kankitolarıyla görüşsün ama bazı şeylerinden sınırı var..

Aynı anne babadan olmayan insanlar nasıl kardeş oluyor, çok arabesk.

Benim nişanlım böyle bir şey yapsa, rahatsız olduğumu söylesem kaldırır resmi.
Ama benim şuyum buyum diyerek rahatsız olduğum bir şeyi devam ettirmez.
Anmayan insana kısas yolu tek çözüm

Kız ve erkek kanka olamaz ben ona inanmiyorum. Ateşle barut yanyana durmaz ki. Elbette bir gün etkileşim olur. Hem de sizinle resminizi koymayip neden o kızla resmini koymuş. Ben çok şiddetli tepki verirdim acikcasi. Ben sevmiyorum sevgilisi ola ola karşı cinsle gereksiz samimiyetleri.

Herkesin düşünce yapısı farklı. Bende paylaşıyorum kardeşim gibi olan erkek arkadaşımla foto eşim karışmaz çünkü eşiminde kardeşi gibidir. Ama eşim paylaşsa bende karışmazdım. Onunda kardeşim dediği kızlar var ki o kızlar benimde kardeşim gibidir. O yüzden durum bizde çok daha farklı. Bence burada sorun 2 yıllık sevgilinizin kardeşim dediği kızla bir kere olsun tanışmamanız. Ve sizin kardes kadar yakin bir erkek arkadasiniz olmaması sevgilinizin kabahati degil. Bir erkek ile kız cokta kardes gibi olabilir siz sadece boyle bi arkadaslik yasamamissiniz bu yuzden ters geliyor.

Bence çok haklısınız. Benim de 3 yıllık bir ilişkim var fotoğraflarımızı binbir ısrarla paylaştı, paylaştığında da story olarak paylaşıyor çoğunlukla, 24 saatte siliniyor yani. Bu yıl şehir dışındayken arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Arkadaşlarıyla dışarı çıkacağından haberim vardı. Yanlış anlaşılmasın hayatımda bir kez olsun hiç bir sevgilime arkadaşlarıyla dışarı çıktığında yanınızda kız da olacak mı vs diye sormadım. Belki yakın kız arkadaşı olmadığından da olabilir bu. O da hiç bi zaman bana haber verme gereği görmedi. Neyse o arkadaşlarıylayken ben iyi geceler dedim vs yattım. Sabah 6’da bir kalktım telefonda bildirim, instagramdan, erkek arkadaşım fotoğraf paylaşmış. Merak ettim baktım. Hiç tanımadığım bi kızla esprili bir poz, gece 3’te atılmış. Ben gerçekten bu durumlarda aşırı kıskanç bir insanım. Aklıma yanlış bir şey gelmedi ama fotoğrafa inanılmaz bozuldum. Saatlerce ağladım, kaldırmazsan ayrılırız gibi tehditler bile aklıma geldi. Konuşana kadar da ciddi düşünüyordum bunları. Konuşurken bana grupça bir fotoğraflarını attı. Böyle takıldık diye. O kız da arkadaşlarından birinin sevgilisiymiş. Zannediyor ki ben olayı yanlış anladım, bana yalan söyleyip arkadaşlarıyla değildi o kızlaydı falan, böyle anladığım için sinirlendiğimi sanmış. Bana güvenmiyor musun vs diyor, kızla sevgilisi olan arkadaşının fotoğraflarını atıyor falan bana. Hayır dedim sorun o değil, sorun elin kızıyla rahat rahat fotoğraf paylaşabilirken benimle olan bir fotoğrafını paylaşmak için o kadar düşünmen. İki üç gün önce şu sevgililerinin haberi olmadan adım dahi atmayan, en ufak şeyler için dahi izin isteyen çiftlerden bahsetmiştik ve birbirimizin rahatsız olacağı şeyleri zaten yapmadığımız için birbibirimizden izin alma durumu falan olmaz demiştik. ‘Ayrıca kusura bakma ama benim sevgilim benim haberim olmadan, hiç tanımadığım kızın tekiyle gecenin 3’ünde fotoğraf falan paylaşamaz’ şeklinde bir cümlem oldu. Sonrasında çok pişman olsam da abarttım mı diye düşünsem de geri adım atmadım. Gerçekten haksız olduğu durumlarda dahi bir kere benden özğr dilememiş olan sevgilim o gün benden özür diledi, eve geldiğinde de gönlümü aldı.

Özetle benzer şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Tepki abartı olabilir belki, üzülsek bile belli etmememiz gerekebilir. Bu durumu aşmanıza yardımcı olmadan, içinizi rahatlatmadan, sizi rahatsız edeceğini bile bile rahatsız olacağınız davranışlarda bulunması çok rahatsız edici. Ben arkadaşlarımla bile hep belli bir mesafeyi korumaya çalışıyorum, yapım öyle ki, erkeklerle flörtöz konuşmayı severim, flört etmem ama, nasıl desem böyle alaycı flörtöz konuşmayı severim aslında. Ama bir kere olsun erkek arkadaşım görse üzülür diyebileceğim bir konuşma geçmedi hiç bir arkadaşımla, genel olarak da dikkat ederim şunu şunu yapsam onun canını sıkar mıyım, onu kırar mıyım diye. Benim için sorun olmayan şeyler onun için sorun olabilir çünkü. Aynı inceliği karşı taraftan da bekliyor insan.

Bir kere sizinle paylaşması gerekenden fazlasını bir başkasıyla paylaşması düşündürücü.

Henüz ikinizin fotoğrafını hiç paylaşmamışken başka bir kızla fotoğrafını paylaşmış. Adına ne derse desin öz kardeşi olmadıkça rahatsız edici bir durum.

Sizin sevgiliniz için söylemiyorum ama kanka diyip diyip de sonradan sevgili olan çok insan var.

Kaç yıldır görüşüyorsunuz? Hassasiyetlerinizi en baştan belli edin derim. İlerde daha fazla sorun yaşamamak adına.

Ben universitedeyken simdiki esim o zaman sevgiliydik kankasi vardi kiz ona asik oldugunu ogrendim sonradan ayni donemde benim de erkek kankam vardi o da bana asik oldugunu itiraf etti o gun bu gundur kankalar yok hayatımızda :))
Yani demem o ki siz istediginiz kadar kendinizden emin olun karsi tarafın hislerinden emin olamiyorsunuz duzgun arkadasliklari tenzih ederek soyluyorum

Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Sanırım gerçekten biriyle kardeş gibi arkadaş olmayanlar bunu anlayamıyor. Benimde çok kıymetli arkadaşlarım vardı ama eşim müsade etmediği için görüşmeme kararı aldık, anlayışla karşıladılar. Yani gerçekten kardeş gibiydik omlarında hal ve davranışlarından Asla bir aksilik sezmedim. Ve çok özlüyorum onları bence biraz anlayışlı olmalısınız kızla tanışın sevmezseniz öyle koyarsınız tepkinizi

Bir de bence bir kadın aşırı bir cıvıklık hissediyor, durumdan gerçekten rahatsız oluyorsa mutlaka bir şey çıkıyor. Eski ilişkilerimde ve çevremde çok gördüm.
Lisedeyken bi kızın sevgilimden hoşlandığını hissettim ve sevgilimi uyardım, araya biraz mesafe koymasını rica ettim, güldü o benim kardeşim dedi. Kızla bir ortak arkadaşım vasıtasıyla tanıştım söylemedim de ben o kişinin sevgilisiyim diye. Arkadaşım beni o çocuğun çok yakın bir arkadaşı olarak tanıttı. Kız da bir ara beni kenara çekip sevgilimi kendisine ayarlamamı istedi. Hıhı tabi falan dedim sonra kızın karşısına çocuğun kolunda çıktım :halay: .
Başka bir kızla kardeş gibi oldular sonradan, kıskandım ama kıskançlığımı belirtmedim, ayrıldıktan sonra beni bu ikinci kızla aldatmış olduğunu öğrendim.
Üniversitede de ilk yılımda bir sevgilim vardı arkadaş grupları vardı 5-6 kişilik, aralarında bir kız da vardı hepimiz birlikte dışarı çıkıyorduk vs. O kızın 1-2 davranışından rahatsız olmuştum ve sevgilime bi değişik baktığını sezdim birkaç kez. Abartmayayım dedim, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyeyim dedim. Saçma sapan bir nedenle benden ayrıldı bir baktım o kızla birlikte...
Şimdiki erkek arkadaşımın ev arkadaşı 3 yıldır gözümüzün önünde kanka kardeş dediği insanla birlikte mesela şu an. Çıktıklarını ilk duyduğumda baya güldüm. Tuhaf bir cıvıklık hissetmiştm o kızla arasında da mesela, çocuğun başka kardeşim dediği kızlar da var ama onlara karşı öyle tuhaf bi hisse kapılmamıştım. O kız da şimdi çocuğu o öteki ‘kardeş’lerle görüştürmüyor mesela kişi kendinden bilir işi hesabı :KK70:
Bu olayların üzerine bu konularda sert davranmaya başladım zaten artık. Bence kadınlar olarak içgüdülerimiz çok kuvvetli, bi tuhaflık varsa fark ediyoruz bunu tam olarak anlamasak da. Bunu normal karşılayan kadınlar dahi rahatlıkla hissedebilir, öyle bişi hissetmedikleri için normal karşılıyorlardır bence.

Meraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Evliyim. Sevgiliyken de evliyken de kardeşim dediğim insanla bir ton fotoğrafımı paylaştım. Resit ve aklı baliğ bir insan olarak kimseden izin alma gereği duymadım, duymam da. Dolayısıyla karşımdakinin de izin istemesini beklemem. 10 yaşında değil nihayetinde.

Sevgili kankitosuyla farkli sehirlerdeyiz tanismama sebebini merak eden olmus ayni sehirde bulunmadik hic o yüzden tanismadik

Back
X