hayatta güzel ve çirkin kadın ayrımı var diyen sizin gibi düz modellerden çok var ve hep hüsran yaşıyorlar. hayata böyle düz bakılmaz düzgün insani iletişimi beceremiyorsanız sorunu güzellikte ve çirkinlikte ararsınız böyle. ne güzel kadınlar aldatıldı, ne bir içim su kadınlar dayak yiyip, sokağa atıldı.
sen zannediyorsun ki ben güzelim her şey de güzel olmalı hayatımda.
daha büyümen gerekecek.
ha işte çirkin kızlarla erkekler arkadaş olıuyor vs dersen anca hayal dünyanda görürsün bunu.
hayalinizin alamayacağı kadar başarılı bir noktadayım. güzellik deseniz dönemin güzellik yarışmasında derecem var daha bir şey anlatmayayım bu konuda

ama herkes iletişimi beceremiyor işte. o bahsettiğin kadınların erkek versiyonu da var. karşı cinsle iletişime böyle öcü gibi bakıyorsa senin güzelliğini ve çirkinliğine bakmaz. kadın/erkek olman yeterlidir.
eğer senin gibi hayata basitçe bakan tiplerin dediği gibi olsaydı hiçbir güzel kadının ya da yakışıklı erkeğin karşı cinsten yakın arkadaşı olamazdı. kafanda sabitliyorsun aa ben güzel kadınım şimdi bu yarın bana başka bakar diye bu da davranışlarına yansıyor işte. karşındakine her an bana asılabilir gözüyle bakarsan tabii ki yarın sana asılabilir kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var 
karşındakine erkek değil de insan olarak bakarsan sürekli yaşadığın o şeyleri artık yaşamadığını farkedersin.
yoksa ben medyada çalıştım ne güzel kadınlar, ne dizi oyuncuları bilirim ki kaç yıllık erkek arkadaşları vardı. herkes kendi kişisel gelişimini tamamlamışsa o dediğinden olmaz.
daha öğreneceğin çok şey var.