Ama o konkoo!

hah şimdi derdin belli olduuuu...
4 yıl o ''emperyal'' bilim adamlarının uzun yıllar bulduklarıyla eğitim alıp da sonradan kabuğunu beğenmeye civciv misali onlara laf atmak nasıl bir komplekstir acaba?
ben açık bir soru sordum orada.
kadın erkek arkadaşlığı olamayacağını söyleyen psikolojik bir çalışma sunamadınız henüz?
yok öfke yok kontrol bunlar edebiyat. soruyu çarpıtmayın. açıkca söyleyin.

emperyal dediğiniz adamlar sayesinde mezun oldunuz halen lak lak ediyorsun.

Ha bir de Allah’tan size biraz terbiye dileyeceğim sözüm olsun :KK55:

İnan değil sana kastım cahil ile sohbeti kestim deyip sizinle bu diyaloğu sonlandırıyor , hazmedebilirseniz psikanalitikçi sigmund froud u okumanızı tavsiye ediyor ve çekiliyorum

hah şimdi derdin belli olduuuu...
4 yıl o ''emperyal'' bilim adamlarının uzun yıllar bulduklarıyla eğitim alıp da sonradan kabuğunu beğenmeye civciv misali onlara laf atmak nasıl bir komplekstir acaba?
ben açık bir soru sordum orada.
kadın erkek arkadaşlığı olamayacağını söyleyen psikolojik bir çalışma sunamadınız henüz?
yok öfke yok cahil filan yok kontrol bunlar edebiyat. soruyu çarpıtmayın. açıkca söyleyin.

emperyal dediğiniz adamlar sayesinde mezun oldunuz halen lak lak ediyorsun.

Hanımefendi peki benim çift anadal mezunu psikoloji ve felsefe mezunu olduğumu yıllardır , rehberlik ve öğretmenlik yaptığımı biliyor musunuz? Utanmadan bana bir de psikoloji bilimdir diye saçma düşünceleriniz diye nağra atıyorsunuz? Ben o işin okulunu okudum Yani bilmem anlatabildim mi peki siz? Haddinizi biliniz lütfen cevap vermeyiniz artık
Tartışmanıza asla müdahil olmak istemem lakin “nağra” değil “nara”
Konu nedir, neden tartışıyorsunuz bilmiyorum ama eğitiminizle karşıyı alt etmeye çalışırken bunlara da dikkat etmelisiniz, nacizane tavsiyem :KK51:

psikolog hanımefendi kıvırmayınız.
yapacağın basit kadın-erkek arkadaş olamaz konulu bir çalışma sununuz lütfen.

evet bu konuda yapılmış bir psikoloji deneyi, çalışması ya da raporu bekliyorum.
sayın çift anadal yapmış psikolog üyemiz bizi bilgilendirecek umarım.
freud'dan öteye gidemedik henüz, zira onu sokaktaki adam da söylüyor. :))

evet bu konuda yapılmış bir psikoloji deneyi, çalışması ya da raporu bekliyorum.
@ mune neredeyseniz lütfen bakar mısınız polemik, hakaret, aşağılama, kötü söz, tahrik ne ararsanız var banlanmak istemiyorum lakin sınırlar zorlanıyor lütfen

yahu nerede hakaret etmişim?
soruyorum bir tez sundunuz, psikoloji bilimi böyle söyler dediniz ben de soruyorum bu konuda hangi çalışmalar var diye?

o zaman kendi adınıza konuşun. böyle arkadaşlık olmaz yerine ben bu tarz yakın arkadaşlığı beceremiyorum deyin.

yani burda bak kaç üye uzun süreli sık görüştükleri vs arkadaşlarından bahsediyor siz halen olmaz modundasınız.
bizde neden o etkileşim olmuyor?
sık konuşuruz, çay içeriz sohbetler ederiz.

bence karşı cinsle ilgili düşüncelerinizde ciddi sıkıntı var ya da farkında olmadan yanlış sinyaller veriyorsunuz bu da zayıf erkekleri farklı yöne itiyor.

Siz gerçekten hadsiz ve kötü niyetli bir insansınız belki sizi beğenmiyorlar dış görünnüş olarak çirkin ve iticisiniz ki bence öyle kompleksli yapınız burdan bile belli yanlış sinyal nasıl veriliyor acaba bir anlatın da ben de yapmayayım madem zira iyi biliyorsunuz bu konuları belli hadi size iyi günler :)

Hanımefendi peki benim çift anadal mezunu psikoloji ve felsefe mezunu olduğumu yıllardır , rehberlik ve öğretmenlik yaptığımı biliyor musunuz? Utanmadan bana bir de psikoloji bilimdir diye saçma düşünceleriniz diye nağra atıyorsunuz? Ben o işin okulunu okudum Yani bilmem anlatabildim mi peki siz? Haddinizi biliniz lütfen cevap vermeyiniz artık

off efsane kapak olmuş ya bana da sen hafifmeşrepsin demeye getirmiş çirkin belli ki arkadaşı bırak normal bir erkek bile ilgi göstermiyor :)

Oyle kankalari gördük yeni evliyken esimi arardi kanka söyle oldu boyle tabi bana aramiyorum diyordu ikisininde ag..ettim ya adam gibi davranir yada bosanir kankalarla hayat surer, bayan evliyken erkek kankalarla konussun bakalim neler oluyor bunyeleri kaldiriyormu

Ben bankacıyım ama hayatta bir gerçek var oda çirkin kadınlar ve güzel kadınlar :) kendinizi boşuna paralıyorsunuz güzel ve başarılı bir kadın olmanın nasıl bir duygu olduğunu empati yapın diyeceğim ama o kadar pskoloji bilginize rağmen maalesef imkansız bakın benim kanka olduğuğum bir kaç kişinin de eşleri kıyameti kopardı benle konuşmayı bırak selam vermelerini bile istemedi o kadınlar ki ben sevgilimle düğünlerine katılmışım ha siz şimdi dersiniz ki o kadınlar sizin yanlış sinyallerinizi farkettiği için olay çıkarmıştır banınız kalkınca çıldırıp aynen buna benzer bir şey yazacaksınız acıyorum çünkü çaresizlik kötü bir şey ben de heralde banlanırım artık :KK70:

Kardes denecek kadar yakın olmayı normal bulurum da daha bizi paylasmamısken kızı oaylasmasına sınır olurum.. bi de o kdar yakınsa benı de kabullenmesını beklerim,3lü takılmayı filan

Ben bankacıyım ama hayatta bir gerçek var oda çirkin kadınlar ve güzel kadınlar :) kendinizi boşuna paralıyorsunuz güzel ve başarılı bir kadın olmanın nasıl bir duygu olduğunu empati yapın diyeceğim ama o kadar pskoloji bilginize rağmen maalesef imkansız bakın benim kanka olduğuğum bir kaç kişinin de eşleri kıyameti kopardı benle konuşmayı bırak selam vermelerini bile istemedi o kadınlar ki ben sevgilimle düğünlerine katılmışım ha siz şimdi dersiniz ki o kadınlar sizin yanlış sinyallerinizi farkettiği için olay çıkarmıştır banınız kalkınca çıldırıp aynen buna benzer bir şey yazacaksınız acıyorum çünkü çaresizlik kötü bir şey ben de heralde banlanırım artık :KK70:

Siz gerçekten hadsiz ve kötü niyetli bir insansınız belki sizi beğenmiyorlar dış görünnüş olarak çirkin ve iticisiniz ki bence öyle kompleksli yapınız burdan bile belli yanlış sinyal nasıl veriliyor acaba bir anlatın da ben de yapmayayım madem zira iyi biliyorsunuz bu konuları belli hadi size iyi günler :)

hayatta güzel ve çirkin kadın ayrımı var diyen sizin gibi düz modellerden çok var ve hep hüsran yaşıyorlar. hayata böyle düz bakılmaz düzgün insani iletişimi beceremiyorsanız sorunu güzellikte ve çirkinlikte ararsınız böyle. ne güzel kadınlar aldatıldı, ne bir içim su kadınlar dayak yiyip, sokağa atıldı.

sen zannediyorsun ki ben güzelim her şey de güzel olmalı hayatımda.
daha büyümen gerekecek.

ha işte çirkin kızlarla erkekler arkadaş olıuyor vs dersen anca hayal dünyanda görürsün bunu.

hayalinizin alamayacağı kadar başarılı bir noktadayım. güzellik deseniz dönemin güzellik yarışmasında derecem var daha bir şey anlatmayayım bu konuda ;) ama herkes iletişimi beceremiyor işte. o bahsettiğin kadınların erkek versiyonu da var. karşı cinsle iletişime böyle öcü gibi bakıyorsa senin güzelliğini ve çirkinliğine bakmaz. kadın/erkek olman yeterlidir.

eğer senin gibi hayata basitçe bakan tiplerin dediği gibi olsaydı hiçbir güzel kadının ya da yakışıklı erkeğin karşı cinsten yakın arkadaşı olamazdı. kafanda sabitliyorsun aa ben güzel kadınım şimdi bu yarın bana başka bakar diye bu da davranışlarına yansıyor işte. karşındakine her an bana asılabilir gözüyle bakarsan tabii ki yarın sana asılabilir kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var ;)
karşındakine erkek değil de insan olarak bakarsan sürekli yaşadığın o şeyleri artık yaşamadığını farkedersin.

yoksa ben medyada çalıştım ne güzel kadınlar, ne dizi oyuncuları bilirim ki kaç yıllık erkek arkadaşları vardı. herkes kendi kişisel gelişimini tamamlamışsa o dediğinden olmaz.

daha öğreneceğin çok şey var.

hayatta güzel ve çirkin kadın ayrımı var diyen sizin gibi düz modellerden çok var ve hep hüsran yaşıyorlar. hayata böyle düz bakılmaz düzgün insani iletişimi beceremiyorsanız sorunu güzellikte ve çirkinlikte ararsınız böyle. ne güzel kadınlar aldatıldı, ne bir içim su kadınlar dayak yiyip, sokağa atıldı.

sen zannediyorsun ki ben güzelim her şey de güzel olmalı hayatımda.
daha büyümen gerekecek.

ha işte çirkin kızlarla erkekler arkadaş olıuyor vs dersen anca hayal dünyanda görürsün bunu.

hayalinizin alamayacağı kadar başarılı bir noktadayım. güzellik deseniz dönemin güzellik yarışmasında derecem var daha bir şey anlatmayayım bu konuda :KK66: ama herkes iletişimi beceremiyor işte. o bahsettiğin kadınların erkek versiyonu da var. karşı cinsle iletişime böyle öcü gibi bakıyorsa senin güzelliğini ve çirkinliğine bakmaz. kadın/erkek olman yeterlidir.

eğer senin gibi hayata basitçe bakan tiplerin dediği gibi olsaydı hiçbir güzel kadının ya da yakışıklı erkeğin karşı cinsten yakın arkadaşı olamazdı. kafanda sabitliyorsun aa ben güzel kadınım şimdi bu yarın bana başka bakar diye bu da davranışlarına yansıyor işte. karşındakine her an bana asılabilir gözüyle bakarsan tabii ki yarın sana asılabilir kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var :KK66:
karşındakine erkek değil de insan olarak bakarsan sürekli yaşadığın o şeyleri artık yaşamadığını farkedersin.

yoksa ben medyada çalıştım ne güzel kadınlar, ne dizi oyuncuları bilirim ki kaç yıllık erkek arkadaşları vardı. herkes kendi kişisel gelişimini tamamlamışsa o dediğinden olmaz.

daha öğreneceğin çok şey var.

Kendini kandırma işim de kariyerimde herşeyim tam benim üstüne üstlük güzel kadınım hayatta herşey olabilir tabi ki ama bunun sana bu kadar dokunması çok komik :D

Kim daha güzel kafam karıştı,bu arada severim güzel kadınları,ben çok güzel bi kadın değilim ama tatlı dilliyimdir,hoşsohbetimdir,kamera nerde nereye poz veriyoruz :deli:

Kim daha güzel kafam karıştı,bu arada severim güzel kadınları,ben çok güzel bi kadın değilim ama tatlı dilliyimdir,hoşsohbetimdir,kamera nerde nereye poz veriyoruz :deli:
Arkadaş güzelim dedim diye delirdi bana taktı ikimiz birden banlandık geri dönmüş hala aynı şeyler içine nasıl dert olduysa artık :DD sabah sabah çok güldüm yine ya

Back
X