AMAAAANN YEMISIM DUNYASINI :D

isimlebelelubele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
64
81
3
44
Oncelikle seneler sonra tekrar buraya girecegim aklima dahi gelmezdi. Hesabimin adini epostani hatirlamadigim icin actim bir yeni hesap el mecbur.

Ozet gececegim; Toksik bir evliliğim vardi. Ilk ayrilik 11 aylikta oldu. Zaten evlilik basinda da beklenmedik hamilelik falan derken dogumdan sonra ilk ayrılik yasandi. Lohusa kafam sebebiyle saftirik ben bu adama aşığım sanıyordum. Tekrar bir araya geldik. Bildiğiniz ergendim. Neyse artık bir an aydinlanma yaşadım. Yaşadım ki ondan güç aldim. Beni horlayan eksik gösteren kendisi para kazanmaktan baska bir ovunecek seyi olmayan kariyerime mani olan aldatan ve hele hele ki el kaldiran adama eyvallah etmedim. Bosandim.

Sadece canimin yandigi bir sey var. Bir cocugumuz var ve ben sirf yasal haklarimi istedigim için ve bunlari mahkemece savunduğum için cezalandirma (kucucuk zekasiyla) adina çocuğunu görmeyi bırakın evlat olarak bile reddeden adami baba yaptim ona kiziyorum.

Olayin devami soyle ki resmi bosanma olali 1.5 yil oldu mal ve ziynet davaları devam ediyor maalesef. 2022 yili basinda aklimda yokken biriyle Ocak ayinda tanistim, bu arada onunda birden bire iliskisi aniden benimkini duyduktan sonra ortaya çıktı. Belkide zaten vardi da niye benim ilismimle paralel? Bu süreçte hicbir sekilde evladıni da görmedi. Tanıdığım insana odaklanmam lazim derken bu kisi arada tehdit ederek davadan vazgecmemi falan istedi. Coookta tirt dedim. Kendi ekonomik bağımsızlığım özgür iradem varken sen kimsin dercesine benim olan icin mucademi devam ettiriyorum. Maalesefki arada duyuyorum ailesinin yaptıklarını o yeni insana karsi tutumlarini, eski cevremi degistirdim ama dolaylı duyuyorum avukatindan ailesinden cocuk sebebiyle arada olan baği %100 kaldıramiyorum heleki davalar da devam ederken.

Uzuldugum su ki; bana iliski ve evlilik boyunca yapmadigi herseyi o kadina yasatmasi cocugunun ise babasini hala habersizce ve masumca sevmesi. Inciniyorum buna... Ben bunlari haketmiyor muydum diye hayiflanmami farketmem ve kendime kizmam... Biliyorum gereksiz ama hak verin sizde kadinsiniz gururu inciniyor ne bileyim iste. Ha bu arada bende yuksek lisansimi bitirdim. Kariyerimde istedigimden daha farkli ilerledim mutluyum bu anlamda.

Eski Buse inan seni cok seviyorum gecmisteki bu adamdan kurtulduğun için şanslısın iyiki annesin evladn ve senin sagligindan önemli hiçbirşey önemli değil. Içimde bir ses bunları diyor ki bundan güç alarak yaşıyorum. Sadece içimi dökmek istedim.

Siz kurtulmuşsunuz, çok da güçlü bir kadınsınız, tebrik ederim sizi. Çocuğunuzun dede, dayı gibi yakınları var mı? Onunla ilgilenecek, babalık duygusunu yaşatabilecek. Yeniden evlenmek fikri açıkçası o kadar çok şey duyuyoruz ki medyada insan korkuyor. Tabi öz babadan daha iyi üvey babalar var. Çok iyi düşünmek lazım.

Cok guzel yapmissiniz. Masallah. Kaldiramadiginiz duruma gelince bu tip erkekler genelde fedakarlik eden kadini ezip, agzina s… kadinin her istedigini yaparlar. Eski esinizin suan yeni iliskisinde yaptigida bu. O yuzden bu durumun sizin haketmemenizle alakasi hic yok. siz herseyin daha iyisini hakediyorsunuz bundan emin olun. Siz cocugunuzla guclu durun. Hayatiniza devam edin. Mutlulugunuzu huzurunuzu kacirmayin. Siz umursamadikca geride kalan herkes deliye döner bunu unutmayin

Geçmiş olsun öncelikle.
Sağlığı yerinde olan bir evladınız var ne güzel. En önemlisi de bu zaten.

Şöyle ki, dışardan bakıldığında gerçekten çok güzel evliliği,çocukları olan bir evliliğim var.
Ama bu dışarıdan görünen bir mükemmel evlilik.
Hiç kimse kusursuz değil. Hiçbişey göründüğü gibi de değil.
Yani evet güzel bir evliliğim var fakat mükemmel değil. Üstelik inişleri çıkışları olan bir evliliğim var.

Sizin hayatınız güzel ve huzurluysa başkası nasıl olursa olsun. Var olduğunuz güzel yerin keyfine bakın.
Çünkü kimsenin hakkı kimseye kalmıyor. Bugün değilse yarın adalet tecelli ediyor…

Cok teşekkür ederimmm :) aldigim güç anneligimden. Su an hayatimdaki insan yaklasik 2yildir tanıdığım aslında cok ama cok iyi tanıdığım bir insan yeniden tanısıyorum demem ise onu arkadas olarak taniyordum baska kader buya is icin bir onun sehrine gelmem gerekti ondan hoslanacagim aklima bile gelmezdi. Bakalım saha yeni sevgiliyiz. Hemen evlenmeye cesaret edemem henüz:)))) ikimizde bu konuda ortak fikirdeyiz.

Katılıyorum hatta konu sahibine yaptıklarını burunlarından getirecektir yakında. Konu sahibi siz arkanıza yaslanın ve izleyin.

Biraz acik yazmak gerekiyorsa nerde b* bi herif varsa ailesi genelde veya kendisi daha bosanmadan ortaya düsüyor yeni kadin bulmaya..sirf nispet olsun diye bir sürü seylerde yaparlar "yeni geline". Sadece sunu göz önünde bulundurun: Tüm o göz boyamalarin altinda siz onlarin hala ayni b* olduklarini gayet biliyorsunuz. Sorun ne sizde nede o yeni gelen kadinda. Sorun eski esinizde ve ailesinde.

Ailesinden bahsetmedim ama bu kadar isabet bilebilirdiniz gercekten ileri görüşlülugunuze hayran kaldım. Boyle ailelerin yetiştirdiği bir cocuk ol.asin diye bu kadar çabaya düştük bakalim :)

Oyle intikam falan beklemiyorum inanin sadece insan oglu muhkem bir varlik umarim masum bir çocuğun kalbini kirmanin yanlisligini anlar. Allah hepimizle elhamdulillah:))
Siz intikam istemeyebilirsiniz ama ilahi adalet var. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. Dediğiniz gibi insan boşalabilir ama çocuğunu görmez mi? Bu bile o insanın karakterini gösteriyor. Çocuğuna sevgisi merhameti olmayanın yeni eşine olabilir mi?

Bizde seni sevdik Buse. Aferin Sen çocuğuna aslanlar gibi tek başına da yetersin. Boşandığın adamda ne hali varsa görsün. “Çöplükten çöpü çıkarırsın ama içindeki çöpü çıkaramazsın.” İlla ki yeni ilişkisinde de patlak verir. Ne halleri varsa görsünler. Sen kendi hayatına odaklan. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer

Hesabimin adini epostani hatirlamadigim icin actim bir yeni hesap el mecbur.
Kullanmadığın epostayla ve isimlebdlelubele nickiyle alırsan bu hesabını da kaybedersin. Bence ismini degistir,daha hatırlaması kolay bir şey bul kendin için.
Konuya gelince iyi yapmışsın bosanmakla ama 'bana yapmadığını o kadına yapiyor' bakışı hiç mantıklı değil. Birincisi artık senin umrunda olmamalı,o bir elin adamı.
İkincisi de siz sevgiliyken neler neler yapıyordu, evlendiniz- kavgaları dışarıya göstermeye baslamadan önce disaridan bakanlar da sizi aynı öyle mutlu zanneidyordu . Yani karisni döven, söven,aldatan, çocuğunu görmeyen,ekonomik şiddet uygulayan adam şerefsiz adamdır. Serefsiz adam da kimseyi mutlu edemez. O yüzden sen o izlediğin reklamlara aldanma,o adamdan bir cacık olmaz ,yakında yeni kızı da üzmeye başlar

Defolmuş gitmiş. Artık kimle ne b*k yerse yesin. Sizi enterese etmemeli...
Ne kıskançlık ne aceba ne sevgi nefret vs.
Kiminle ne yaparsa yapsın.
Belki evet yeni partneriyle çook mutlu olacak falan. Veya sizden daha beter olacak. Ama bundan sizene...
Evladına gelince farzet ki babası öldü.
Ayrıca yeni bir ilişki de ben olsam bir süre kafamı dinlerim.

cicim ayları ,nispet ayları geçince içindeki ayıcık ortaya çıkar merak etme sen hayatına odaklan ve gerçekten mutlu olacağın bi seçim yap asla inat uğruna bi ilişkiye başlama

ayy adınıza çok sevindim kendinizi mahkum etmemişsiniz olması gerektiği gibi davranmışsınız inşallah çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…