amaaan bilmiyorum ki

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
98
ben gayet alımlı güzel bir bayanım ama eşimn yanında çirkinmişim gibi hissediyorum eşim esmer ben beyaz tenliyim eltimler filan bazen bi konu olduğu zaman aaa abime bu kıyafet çok yakışmış abim ne yakışıklı filan gibi sözler kullanıyorlar onlar öle söylediği zaman diyecek söz bulamıyorum sessiz kalıyorm çok moralim bozuluyor acaba ben çirkinmiyim gibi düşüncelere kapılıyorm face de resim paylaşamıyorm eşimle beraber olanları ne yapayım bilmiyorum çok sıkıntı yapıyorum

Siz güzelseniz eşiniz de yakışıklıysa sorun nedir?
Gurur duymanız lazım değil mi?
Moralinizin bozulması bana çok tuhaf geldi kusura bakmayın

Onlar kardeslerini her haliyle begenirler.o sekilde dusunup kendinizi uzmeyin.
Esiniz sizinle evlendigine gore demek ki sizi begenmis.Gerisi hikaye.

"ben güzelim kocam da yakışıklı " diyebilirsin. neden rahatsız oluyorsun ki? seni görmezlikten gelmelerine mi?

Benim kv demde oğlum cokkk yakışıklı aslında kimseyi onun yanına yakıştıramıyorum demişti bir kez benim yanımda. .Bende normaldir kargaya yavrusu bülbül görünür demiştim. . (Gerçi kocam yakışıklıdır ama bende fena değilim yani)

bayılıyorum böyle hazırcevap hemcinslerime

Eltimin kocası mavi gözlü sarışın eşim tam tersi esmer kahve gözlü uzun zayıf benim yanımda sapır saçma konuşmalar olunca acaba bende bi sıkıntı var die düşünmeden edemiyorum

hem kendinizle hem de esinizin ailesi ile ilgili ciddi sikintilariniz var. diger konularinizi da goz onune aldigimda vardigim tek sonuc bu.

ancak bunu ele almak baska bir konunun yorumu olur. bu konuya gelirsek...

lutfen ozguveninizi diri tutun. biri bana esim icin "abime bu kiyafet cok yakismis" dese gurur duyarim.

Evet çok doğru sıkıntılarm var işin içinden çıkamadığım ve hep kendi başıma hallettiğim birde işte burda tek tük akıl aldığım sıkıntılar

Ay bana da görümcem çok yapardı ne salakmışım ki bozuluyodum.. şimdi beraber bi yere gideceksek giyinip çıkıyosak ondan önce ben davranıyorum ah benim yakışıklı kocam insana her şey mi yakışır diye mıncırıyorum bakakalıyo.. ya da o benden önce davranır da söylerse eee kimin kocası çirkini de benim yanıma yakışmazdı zayen diyorum ehe ehe diye bozuk bi şekilde gülüyo sen kendinden emin değil misin gelme bu subliminal mesajlara

Birazdan arkadaşlar at bir resimde görelim diycekler , bende çirkin olsam benim olmazdı de

Gorustugumuz zamanlarda benim kv de ayyyy ne guzel oglum var benim ne yakisikli sunun kasina gozune bak Allah ovmus de yaratmis zart zurt derdi. Ben de susardim, baktim hep bunu demeye basladi en sonunda dedim ki "evet x anne gercekten oyle kimseye benzemiyor aileden kime cekmis acaba? " sonra konu kapandi artik demiyor bu tarz seyler

Kocan seni beğenmiş seninle evlenmiş, konularına biraz baktım. Ağırdan sat kendini biraz, ne diye yazı falan yazıyorsun? Hayatta herkesi kaybetmeyi göze alacaksın, biraz dişli olacaksın. O sana gelmiyorsa sen niye gidiyorsun? Sık kendini. Yanaşma. İki çocukla seni ortada bırakacaksa bıraksın zaten

Sana

Eşin yakışıklıysa senin yakışıklın yani, ister güzel ister dünya çirkini ol sonuç değişmez ki... Kapmışsınız birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…