Amac baska gibi

Biz cok kucuk evlendik
Eski sevgili vs olsa cocukluk yani
Ne kadar cidfiye alinir ki
Yada çevrenizde kıskanan çekemeyen birileri varsa ki eşinizin telefonunu bilirler iş bahanesiyle kandırmaya eşinizi denemeye çalışıyor olabilirler.Kesin sizleri tanıyan biri .

Bunu hic dusunmemistim :110:

Karalama olabilir mi diyorsunuz

Ama benim kocamin o taraklarda bezi olmaz ki
Alinsa coktan alinmazmiydi

Cunku iki karakol basilip toplandi suupeliler burdan
Yani bu karakolla ilgili birsey olmadi :110:
Yani tabii ki yoktur ama ne bileyim birinin tavuğuna kışt demiştir adam ayağını kaydirmaya çalışır. Ya bu tabii ki bir ihtimal ama şu ortamda her şey olabilir. Yani tedbirli olun diye yazdım.

Yada çevrenizde kıskanan çekemeyen birileri varsa ki eşinizin telefonunu bilirler iş bahanesiyle kandırmaya eşinizi denemeye çalışıyor olabilirler.Kesin sizleri tanıyan biri .
O zaman engelledigim iyi olmus .
Esimim watsabini tamamen sileyim
Arayan arasin bakalim kim neciymis

Ankesörlü telden arasana sen bu numarayı. Gerçi hala var mı öyle telefonlar bilmiyorum da :-)

Komşunun kızı bile olabilir yani,ortak veya direkt bir tanışıklık var.Adamın siteye yazmadığı numarayı nasıl buldun başka.

Banada eski sevgili ya da eşinize saplantılı biriymiş gibime geldi.Numara ararsa direk siz açın ya da mesaj atarsa siz konuşup tersleyin haddini bilsin böyleleri.

Yani tabii ki yoktur ama ne bileyim birinin tavuğuna kışt demiştir adam ayağını kaydirmaya çalışır. Ya bu tabii ki bir ihtimal ama şu ortamda her şey olabilir. Yani tedbirli olun diye yazdım.
Tabiki teselkur ederim
Am dusununce soyle diyor insan .
Hadi basina bi kadini bela ettiler oda varsayalim konustu bunun kadina yada o yaptoran bir kisiye getirisi olmaz ki
Hayirlisi diyorum oyleysede devami gelir
Ben watsabini silip kaldiricam arayan aradin bakalim

O zaman engelledigim iyi olmus .
Esimim watsabini tamamen sileyim
Arayan arasin bakalim kim neciymis
Sadece bir bayan olarak düşünmeyin aile çekemez aile planlar böyle bişey akraba çekemez o planlar veya iş arkadaşları çekemez onlar yapar.Genelde askeri ortamda bu dalga geçme mezvuları çok olur benim eşimde asker ve birbirlerini keklemeye çok çalışırlar..

Banada eski sevgili ya da eşinize saplantılı biriymiş gibime geldi.Numara ararsa direk siz açın ya da mesaj atarsa siz konuşup tersleyin haddini bilsin böyleleri.
Eski sevgilisi olamaz
Cunku biz kucuk yasta evlendik oldu diyelim esim cocuktu karsisindakide muhtemelen oyledir .

Ama saplantili yada tanidik olabilir
Ben varsaptan engelledim ama watsabini tamamrn silocem esimin saplanti falansa illako yazamayinca arar

Sadece bir bayan olarak düşünmeyin aile çekemez aile planlar böyle bişey akraba çekemez o planlar veya iş arkadaşları çekemez onlar yapar.Genelde askeri ortamda bu dalga geçme mezvuları çok olur benim eşimde asker ve birbirlerini keklemeye çok çalışırlar..
Boyleyse ayip ederler
Ben dinelemeden yargilamam ama olur gozum doner bosanicam derim ayrilir ederiz bisey olur
Yani vrbalini alamazlar

Amaç bayağı belli zaten :) işyerine çağırsın kocanız sizde orada olun bir güzel yolun zilliyi.
Oyle demis gelip goreyim
Yahu neyi goreceksin bijuterimi bu
Butik mi ?:işsiz:

Oduna kalasa bakmayami gelecrksin dimi onca adamin icine
Is olsun iste amac muhabbet edip tanismak

Tabiki teselkur ederim
Am dusununce soyle diyor insan .
Hadi basina bi kadini bela ettiler oda varsayalim konustu bunun kadina yada o yaptoran bir kisiye getirisi olmaz ki
Hayirlisi diyorum oyleysede devami gelir
Ben watsabini silip kaldiricam arayan aradin bakalim
Aynen aynen sen whatssappı sil. Sonrasina bak bakalım. Bir ihtimalde kv yada görümce. Çünkü sacma, zaten küçük evlenmişsiniz takıntılı biri olsa onca senede çıkardı. E tel noyu bulacağı başka yer yok. Bu size taniyan biri yada arkadasinizin arkadaşı gibi bir şey.

Eski sevgilisi olamaz
Cunku biz kucuk yasta evlendik oldu diyelim esim cocuktu karsisindakide muhtemelen oyledir .

Ama saplantili yada tanidik olabilir
Ben varsaptan engelledim ama watsabini tamamrn silocem esimin saplanti falansa illako yazamayinca arar

Bazı insanlar çok takıntılı bundan dolayı bu ihtimal geldi aklima.

Haklisiniz ama ararsa eşiniz iyice öğrenmeye çalışsın.Eğer aramazsa akrabalardan birisi de olabilir sesi anlaşılmasın diye de aramıyor sadece mesaj atıyor olabilir.

Boyleyse ayip ederler
Ben dinelemeden yargilamam ama olur gozum doner bosanicam derim ayrilir ederiz bisey olur
Yani vrbalini alamazlar
Askeri ortamda böyle çirkinlikler çok canım eşimi kaç defa kandırdılar.Eşim varikosel hastasıydı.Üzgündü bütün gemi bir olup bütün yeni evlilerin hamile oldugunu söylediler eşime..Meğerse üzülsün diye yapmışlar

Ankesörlü telden arasana sen bu numarayı. Gerçi hala var mı öyle telefonlar bilmiyorum da :-)
Varsada suan yakinimda yok :dondurma::dondurma:
Esim suan evde degil ama grlince alip numarayi isleymeyi agzini aramayi dusunuyorum

Askeri ortamda böyle çirkinlikler çok canım eşimi kaç defa kandırdılar.Eşim varikosel hastasıydı.Üzgündü bütün gemi bir olup bütün yeni evlilerin hamile oldugunu söylediler eşime..Meğerse üzülsün diye yapmışlar
Bende aynı şeyi söyleyecektim eşini keklemeye de çalışıyor olabilirler akıllarınca.

Back
X