Amac baska gibi

Hayır öyle demek istemedim.Arayacaksaniz bile hakaret falan etmemek gerekir zira hakkınızı ararken suçlu durumuna düşmek de var.
Yok suan aramicam beklicem
Watsabi kaldirirsak yazaksada arar bu sefer
Cunku bni kizdirir ben dilimi tutamam dediginiz gibi sonuc bana patlayabilir

Neden direk arayıp kızım senin derdin ne? diye sormuyorsunuz rahatlarsınızda hem:-)

Ancak 5. Sayfaya kadar okuyabildim. Belki gelisme vardir diye. Cunku genelde ilk mesaji okuyup yorun yaziyorum sonra goruyorum ki pozisyon degismis. :)
Ama 5. Sayfaya kadar ayni seyirde gitmis.

Bana kalirsa numarayi bir yerlede sakli tut ama sakin arama. Kadin belki birdaha rahatsiz etmeyecek engelledi falan diye ama ararsan inada bindirebilir ve durduk yere ailen huzursuz olur.
Bence bir muddet izlemede kal. Kadinla sakin irtibata gecme. Bence yani. Cunku tam olarak elle tutulur birsey yok. Bana kalirsa cevreden biri. Cevrenide gozlemle.

Esinin whatsapbini falan bir muddet kontrol altinsa tut. Bir gozunde esinde olsun. Guveniyorsun. Guvende herzaman bir gozun esinde olsun. Illa birsey olacak diye degil ama oyle olmali.
Butun kadinlarin bir gozu esindedir. Ne yapalim erkekler aldatan varliklar olmasaydi iki gozuumuzude ustlerinden alirdik ama degiller iste...

O nunarayi iyi sakla. Supheli bir durumda karsilastirirsin. Numarayi kendi telefonuna kaydet. Whatsaptan onu takip edebilirsin. Senin numaran onda olmadigi icin o nasilsa gormez seni.
Onun online oldugu saate tarihe bakarsin. Esininkine bakarsin.
Esinin online oldugu zamanlarida nasilsa kendi whatsapindan gorebilirsin.

Bu arada 11880 den numarayi sorustur. Varsa ne ala...
Numara her sekilde lazim olabilir.
Bama oyle geliyorki tanik biri yabanci bilemez sahsi numarasini.
Haklisin esime guvenirim ama erkek sonucta . Mesajlari saklasaydi ya da silseydi taniyor derdim zaten direk o gosterdi . Aramayi dusunmuyorum kadini ama numarayi dediginiz gibi telefonumda tutucam . Acikcasi benim esim pek watsaba girmez vaktide olmaz yani . Ben bi mesaj atiyorum iki gun sonra goruyor son gorulmesi falan herseyi acik .
Facesi telinde isteki pc de ve evdeki pc dede hep aciktir
Yani o yuzden birsey ypmayacagindan emin oldum . Ama dediginiz gibi kendi watsabimdan gozlemlicem kadini ararsa esim soyler illaki cunku esim aramiz acilir vs diye korkar byle seylerden

Haklisin esime guvenirim ama erkek sonucta . Mesajlari saklasaydi ya da silseydi taniyor derdim zaten direk o gosterdi . Aramayi dusunmuyorum kadini ama numarayi dediginiz gibi telefonumda tutucam . Acikcasi benim esim pek watsaba girmez vaktide olmaz yani . Ben bi mesaj atiyorum iki gun sonra goruyor son gorulmesi falan herseyi acik .
Facesi telinde isteki pc de ve evdeki pc dede hep aciktir
Yani o yuzden birsey ypmayacagindan emin oldum . Ama dediginiz gibi kendi watsabimdan gozlemlicem kadini ararsa esim soyler illaki cunku esim aramiz acilir vs diye korkar byle seylerden
Tamam. En dogrusu bu.
Whatsaotan gozlemlemek. Ama baska bir hat uzerindede ulasabilir dikkatli olun.

Tamam. En dogrusu bu.
Whatsaotan gozlemlemek. Ama baska bir hat uzerindede ulasabilir dikkatli olun.
Oteki sitedede var
Ama sahsi telini bilmeden aramasi tuhaf
Ararsada esimi tembihlicem
Bi soyleme uxulursun edersin seni bosarim dicem
Korkutmak gerek biraz:sopa::sopa:

Saçma sapan sorular sorarak asıl suçlu kendisi. Siz eşi olarak sorgulayınca mı suçlu olacaksınız..
Ben kendimi tutamam kufur edebilirim cunku
Saplantili biri ve ya tanidiksa arayacaktir eminim
O zaman agiz dolusu hem yolar hem okurum belasina

Kizlar yer davamiz var
Cok kavgalar oldu bu yuzden
Brn bana boyle bisey yapacagini dusinmemistim zamaninda
Hatta belli olduginda bile dedim yanlistir falan ama malesef o cikti gercekten
Babamdan yrmis yrmis dayaklari ona ses edemeyince bize sarkmis resmrn
Ben yarin numarayi savciliga vermeyi dusunuyorum ama savci kabul gorurmu
Cunku o zaman sahsima hakaret ve taciz vardi
Simdi ise esimle muhabbet kurmaya calisan biri var
Yoksa bu yeterli degil mi derler
Whatsappta resmi gözükmüyor mu.Gözükmüyorsa erkektir kesin...Bide kendi numarasıysa telefona kaydettiginiz için ortak ark olmadıgı halde ekle diye facebook ta çıkıyor ismi soyismi.facebook kullanıyorsanız kontrol et.telefona kaydedip noyu

Whatsappta resmi gözükmüyor mu.Gözükmüyorsa erkektir kesin...Bide kendi numarasıysa telefona kaydettiginiz için ortak ark olmadıgı halde ekle diye facebook ta çıkıyor ismi soyismi.facebook kullanıyorsanız kontrol et.telefona kaydedip noyu
Yok facede kayitli degil malesef
Ama whatsappta resmi yok

Yok facede kayitli degil malesef
Ama whatsappta resmi yok
Telefonunuza kayıtlıysa numara facebook adresiniz varsa çıkıyor onu diyorum..Mesela eşimin telefonunda kayıtlı olup facebookunda olmayan kişiler isim soyisim olarak çıkıyor.Önerilenlerde..

Bence üstüne git bu işin en azından korkut bir daha yazamasın. Benımde başıma geldi bi magaza var kız dısarı cıkıyor gelene gecene bakıyor. Benım eşimide kesiyo gibi geldi bana. Neyse bende koza gelip geçerken küfür ettim:KK66:Birde yüzüne çok makyaj yapıyor dedimki bu ne be yüzünde bi ben yokum. Artık beni görünce magazanın içine giriyor .:KK52:Akıllı dursun adamı yakarımmm:KK50:Zaten ogrendım ki kız yolun yolcusu:)

Telefonunuza kayıtlıysa numara facebook adresiniz varsa çıkıyor onu diyorum..Mesela eşimin telefonunda kayıtlı olup facebookunda olmayan kişiler isim soyisim olarak çıkıyor.Önerilenlerde..
Esim numara olarak aratmis
Ama geldiginde bakariz
Ama sanmiyorum olacagini bunu dusunmustur cunku whatsapp ta bile resmi yok

Bence üstüne git bu işin en azından korkut bir daha yazamasın. Benımde başıma geldi bi magaza var kız dısarı cıkıyor gelene gecene bakıyor. Benım eşimide kesiyo gibi geldi bana. Neyse bende koza gelip geçerken küfür ettim:KK66:Birde yüzüne çok makyaj yapıyor dedimki bu ne be yüzünde bi ben yokum. Artık beni görünce magazanın içine giriyor .:KK52:Akıllı dursun adamı yakarımmm:KK50:Zaten ogrendım ki kız yolun yolcusu:)
Ya insanin yoktan canini sıkıyorlar valla :sinirli::sinirli:

Hic yoktan dedektif kesiliyoruz
Ya tanidigim biriyse ve kocama sarmissa kafasinda sac birakmam alimAllah:sinirli::sinirli::sinirli:

Esim numara olarak aratmis
Ama geldiginde bakariz
Ama sanmiyorum olacagini bunu dusunmustur cunku whatsapp ta bile resmi yok
Gelince bak canım.Otomatik olarak çıkıyor.Facebooku kullanmasada isim soyisim çıkıyor.Mesela bazılarının altında 3 ortak arkadaş diyor,bazısında hiçbişey olmadan isim soyisim yazıyor işte o isim ve soyisim yazacak sadece ordan tanırsın.

Gelince bak canım.Otomatik olarak çıkıyor.Facebooku kullanmasada isim soyisim çıkıyor.Mesela bazılarının altında 3 ortak arkadaş diyor,bazısında hiçbişey olmadan isim soyisim yazıyor işte o isim ve soyisim yazacak sadece ordan tanırsın.
Esim evde degil ama pc de facesi acik
Yani telden girmesemde suan pc den girip baksam onerilenlere ayni sekilde cikarmi

Esim evde degil ama pc de facesi acik
Yani telden girmesemde suan pc den girip baksam onerilenlere ayni sekilde cikarmi
Tabiki ben pcden giriyorum bazen kız isimleri çıkıyor.Deliriyorum sonra bi bakıyorum ben bakmışım megerse:D:d

Tabiki ben pcden giriyorum bazen kız isimleri çıkıyor.Deliriyorum sonra bi bakıyorum ben bakmışım megerse:KK70::d
:eğlence::eğlence::eğlence:
Ya o bndede oldu bir kere bnm facem yok esiminkinden bkiyorum
Sakiraya bakmisim
Adama zehir ettim
Snra htrladim ki bn bktim o_Oo_O:confused:

Back
X