Amac baska gibi

Meraba kizlar . Direk konuya giriyorum.
Benim esim askeri personel ayni zamanda bi arkadasiyla ortak ahsap sanat isi yapiyor . Bi kac sitedede satis sayfalari var . Ayni zamanda instagram hesabini ben kontrol edip duzenliyorum işinin . Neyse kızın biri watsaptan mesaj atmış eşim bana gosterdi suphelenmis tuhaf tuhaf konusuyor dedi . Ben aldim okudum. Kiz esime demis kendinizmi yapiyorsunuz vs . Esim ever biz yapiyoruz demis . Site ismi veremiyorum herkesin bildigi bi satis sitesinden almis numarayi galiba bizim sayfamizdan . Konu su esimin iki telefonu var . Satis yaptigi numarayi vermisti oraya birde ortaginin numarasi vardi . Ama kizin mesaj attigi numara esimin sahsi kendi ozel kullandigi telefonu . Kiz uzatmista uzatmis . Iscilikten girmis esimin bekar olup olmadigina kadar sormus . Esimde demis siz siparismi verecektiniz yoksa bilgi amaclimi soruyosunuz demis . Kiz hala uzatmis yok efendim oraya gelip gormek isterim yuz yuze konusmak isterim . Sacma degil mi bu ? Given acisindan tereddutun varsa vs . Tamamda esimin bekarligi yasi sana mi kaldi mubarek . Ben engelledim ama bu iste bir is var . Esimden supelenmiyorum cunku bana instagrama mi koydun benim sahsi telimi dedi . Bende hayir numara bile koymadim fm den ulasiyorlar isterlerse emreyle seninkini veriyorum dedim . Acaba ne olabilir derdi nedir bunun ?
Bana kalırsa eşinizi tanıyan biri vermiş olabilir numarayı,ortada evli bekar demeden bu işe çanak tutan çoktur.Kadının kadından başka düşmanı yok yeminle.

eski sewgililerden biri başka numaradan merak edip konuşmk istemş olabilr. Allahdan eşin akıllıymş sazan gbi atlamamış. bida yazarsa sen muhatap ol eşim yok bn yardmcı olayım de . erkekler saf fazla anlamazlar ama sen konuşunca anlarsın niyetini.

Sizlerin de işi zor. Gelmişsiniz kaç yaşına hala dedektifçilik oynuyorsunuz. Bir de öğüt verenler var kıza şöyle dedim saç baş daldım sen de yap gibi. Zor iş vesselam.

Askeri personel diyorsaniz iki kere dikkat edin.

İlla işin altindan asılan bir kız çıkmayabilir.

Numarayi sorgulatın.

="ABELLAA, post: 47585181, member: 607441"]Iyi siz direk esinizi alir teslim edersiniz:KK14:
Yok bbenim eşim akıllı adamdır..bak bi ben anlayamadım bana asılıyor diye bana postalamaz olayı. Kendisi ağzının payını verip engeller gerektiği yerde..o değil de askeri personel ek iş yapabiliyor mu? Vergisi falan var mı bu işin

Yok bbenim eşim akıllı adamdır..bak bi ben anlayamadım bana asılıyor diye bana postalamaz olayı. Kendisi ağzının payını verip engeller gerektiği yerde..o değil de askeri personel ek iş yapabiliyor mu? Vergisi falan var mı bu işin
Dukkan bizim degil esim ortak
Mali biz aliyoruz agacini cartini curtunu
Vergi meselesi arkadasinin ustundedir muhtemelen
ek iş yapmayanı dövüyorlar
öğretmenleri al ele. neredeyse hepsi haftasonları dershanelerde görev alıyorlar. MEB bilmiyor mu sanki ?
Ha bizim ki salak mi ?
Akilli adamdir demissin esim .

Flört etmiyotuz evliyiz biz
Ben birsey saklamam oda saklmaz
Sizin evliliginiz sizi ilgilendirir
Iyi geceler

="ABELLAA, post: 47585220, member: 607441"]Dukkan bizim degil esim ortak
Mali biz aliyoruz agacini cartini curtunu
Vergi meselesi arkadasinin ustundedir muhtemelen
ek iş yapmayanı dövüyorlar
öğretmenleri al ele. neredeyse hepsi haftasonları dershanelerde görev alıyorlar. MEB bilmiyor mu sanki ?
Ha bizim ki salak mi ?
Akilli adamdir demissin esim .

Flört etmiyotuz evliyiz biz
Ben birsey saklamam oda saklmaz
Sizin evliliginiz sizi ilgilendirir
Iyi geceler
aslında demek istediğim bu araştırma işleri insanı yorar, boş verin kimse kim takmayındı. Ben de saklasın demedim cevabını verip engellesin dedim. Kendi evliliğimi de ortaya atmadım siz bana gönderme yaptınız o konuda. Sonuçta konu açan ben değilim. Size de iyi geceler.

aslında demek istediğim bu araştırma işleri insanı yorar, boş verin kimse kim takmayındı. Ben de saklasın demedim cevabını verip engellesin dedim. Kendi evliliğimi de ortaya atmadım siz bana gönderme yaptınız o konuda. Sonuçta konu açan ben değilim. Size de iyi geceler.
Esim onu zaten terslemis .
Problem o degil . Esim cekinir benim gorurum ederim aramiz acilir diye cunku normal bi is alisveris konusmasi degildi bu .
Daha onceden basimiza boyle bi mevzu geldi . Arastirmakta hakliyim oda gostermekte hakli
Uzduysem ozur dilerim
Hasssasim biraz kusura bakmayin :KK19:

Esim onu zaten terslemis o yazmaya devam etmis ve esim sonra hic yazmamis
Problem o degil . Esim cekinir benim gorurum ederim aramiz acilir diye cunku normal bi is alisveris konusmasi degildi bu .
Daha onceden basimiza boyle bi mevzu geldi . Arastirmakta hakliyim oda gostermekte hakli
Uzduysem ozur dilerim
Hasssasim biraz kusura bakmayin :KK19:

OEnXRP.png

Nk6QqY.png

Kizlar goruntuleri capsledim
Numarayi gizleyerek yonetim isa etmemi sorun eder cunku .

Birsey dikkatimi cekti .
Esimin adini sormus ama basta meraba kisminda birkan bey diyor

Abellaa Hatun, sıkma canını, bak bebek de var, koy kafayı derin bir uyku çek.

(İlk kez tanımadığım bir yazara senli benli yazdım, kıyamadım ben sana.)

Back
X