• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaç ne??

Şöyle düşündüğüm bir şey var yani bir şeyler çeviriyorsa benim hesabını göreceğimi bile bile değiştirip kullanmaya devam eder mi? Bu şekilde ava çıkmak riskli. Yeni bir hesap açmayı düşünmesi lazımdı. Ki olmadığı ya da bu şekilde de ava çıkmadığı ne malum? ama yine de böyle düşündüm. Şunu da ekleyeyim çoğu olmasa da beğendiği gönderiler açık giyinen kadın resimleri ve tiktokçular.

Kendisine neden böyle yaptığını düzgün bir üslupla sorayım mı? Yoksa fake hesaptan izlemeye devam mı edeyim
Tam olarak bilmemekle birlikte herhalde size karşı ilgiliymiş havalarında tavır sergilemeye çalışıyor. Hani size vakit ayıramadığını söylüyor ya onu inandırmak için instagramı kaldıracak kadar yoğun olduğunu göstermeye çalışıyor ama beceememiş işte :KK70:
bir süre daha gözlemleyin bence . devam ederse sorun ve hafif sert şekilde rahatsız olduğunuzu bu tarz şeylerin size göre olmadığını da belirtin. daha da devaam ederse ayrılma yolu açılır ki zaten şuan çok güvenilmez pozisyonda

Herkese iyi akşamlar, nişanlımın bana karşı net olmayan hal ve hareketlerinden bahsedeceğim.

Nişanlanmadan önce ki konuşmalarımızda bana nişanlandıktan sonra instagram hesabını sileceğini söyledi. Ben de kullanabilirsin neden siliyorsun ki diye sordum. Kendisi ben öyle istiyorum gerek yok artık ciddi ilişki içerisinde olacağım tarzında bir şeyler söyledi. Sen bilirsin dedim ve konu kapandı.

Nişanlandıktan birkaç ay sonra bana fazla zaman ayıramadığı için yakınıyordu. İş yerinde çok yoğun olduğunu bazen telefona bile bakamadığını söylüyordu. Ben ise birkaç kere sözde kapatacağı instagram da atılan gönderileri beğendiğini görüyordum. Üstelik çalıştığı saatlerde. Kendisine sorduğumda ben girmiyorum. Bilmiyorum kim beğenmiş dedi. Nasıl oluyorsa artık bu. Dedim ki girebilirsin zaman geçirebilirsin orada ama neden bana yoğun olduğundan, telefonu eline bile alamadığını söylüyorsun. Yalan söylemiyorum bilmiyorum falan dedi. Bir kaç gün sonra instagramı sildi. Ben sil falan da demedim kendi kendine sildi . Ama sadece kullanıcı adını değiştirip, instagram uygulamasını kaldırmış.

Dün gördüğüm durum da şu. Hesabı kalıcı olarak silmediği için her şey net olarak gözüküyor. Kullanıcı adını değiştirmiş başka bir şey yapmış ve benim onu gördüğüm hesabı da arkadaşlardan çıkartıp takipten de çıkmış. Hayır yani ne demek oluyor bu? İstemiyorum ama istiyorum. Amaç ne yani? Daha kendisine sormadım. Önce kendi kendime her şeyi detaylıca düşünmek istedim. Buraya da konu açıp sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Bi haltlar karıştırıyor hiç güvenilir gelmedi

Herkese iyi akşamlar, nişanlımın bana karşı net olmayan hal ve hareketlerinden bahsedeceğim.

Nişanlanmadan önce ki konuşmalarımızda bana nişanlandıktan sonra instagram hesabını sileceğini söyledi. Ben de kullanabilirsin neden siliyorsun ki diye sordum. Kendisi ben öyle istiyorum gerek yok artık ciddi ilişki içerisinde olacağım tarzında bir şeyler söyledi. Sen bilirsin dedim ve konu kapandı.

Nişanlandıktan birkaç ay sonra bana fazla zaman ayıramadığı için yakınıyordu. İş yerinde çok yoğun olduğunu bazen telefona bile bakamadığını söylüyordu. Ben ise birkaç kere sözde kapatacağı instagram da atılan gönderileri beğendiğini görüyordum. Üstelik çalıştığı saatlerde. Kendisine sorduğumda ben girmiyorum. Bilmiyorum kim beğenmiş dedi. Nasıl oluyorsa artık bu. Dedim ki girebilirsin zaman geçirebilirsin orada ama neden bana yoğun olduğundan, telefonu eline bile alamadığını söylüyorsun. Yalan söylemiyorum bilmiyorum falan dedi. Bir kaç gün sonra instagramı sildi. Ben sil falan da demedim kendi kendine sildi . Ama sadece kullanıcı adını değiştirip, instagram uygulamasını kaldırmış.

Dün gördüğüm durum da şu. Hesabı kalıcı olarak silmediği için her şey net olarak gözüküyor. Kullanıcı adını değiştirmiş başka bir şey yapmış ve benim onu gördüğüm hesabı da arkadaşlardan çıkartıp takipten de çıkmış. Hayır yani ne demek oluyor bu? İstemiyorum ama istiyorum. Amaç ne yani? Daha kendisine sormadım. Önce kendi kendime her şeyi detaylıca düşünmek istedim. Buraya da konu açıp sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Bı haltlar karıstırıyor demek.
Evlenecegı ınsana neden dalavere cevırırkı ınsan?Resmen dalavere bu?

Bı haltlar karıstırıyor demek.
Evlenecegı ınsana neden dalavere cevırırkı ınsan?Resmen dalavere bu?
Kendi kendine silip sonrasında kullanmak istiyor. Bu şekilde davranması şüpheye düşürüyor insanı ama. Bir kaç gün öncesin de komik bir video atmıştı wp dan. Nişan döneminde ki çiftlerle ilgili. Video instagram reelsinden indirilmiş. Ben direkt bir şey demeden, arkadaş bana atmış çok güldüm ya falan yazmış.

abla sen böyle her konuna şifre hatırlamıyorum diye yeni hesap mı açacaksın? uyduruk uyduruk adresler ile üye olup sonra ama unuttum demekte ne bileyim insanın hiç mi şöyle sürekli kullandığı bir adres olmaz. 22 senedir aynı hesabı kullanıyorum, üyelik gerektiren yerlere olan hesabımda ayrıdır ama onu da temiz 15-20 senedir değiştirmedim.

Bi halt yemiş belli ki ortaya çıkmasın diye sileceğim diyor, korkuyor diğer kişiyle de irtibatı koparmak istemiyor. Ben böyle düşündüm umarım yanılıyorumdur.

nişanlın dümdüz salak.
ve bişeyler döndürüyor merak etme sen bu salağı kolayca yakalarsın, akıllı bir kadınsın belli ki. kendi kendini ele verecek izlemeye devam et. şimdi bişey sorsan anında seni haksız çıkarır.

Demek ki instagramda gizli bir takım işler çeviriyor ki "instagramı kapatıcam, hiç müsait olamıyorum" diyerek hedef şaşırtıyor

Adamın instagramı kapatcağını söyleme sebebinden ne amaçla kullandığı belli. Sizide 2 gram aklıyla salak yerine koymaya çalışıyor. Büyük ihtimalle görüştüğü birileri var

Back
X