• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amaç ne?

mSsLaDy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
70
0
86
İstanbul
merhabalar ben 24 yaşındayım ve ayrıldığım erkek arkadaşım 34 yaşında..ben ilk kez bununla uzun süre birlikte oldum 1 sene sürdü ..ama gerçekten çok iyi bir insandı..bana katlanıyordu..son aylarda değişti saygısı azaldı buna sebepte benim ona okadar dengesizce davrandımki..en son ayrıldığımızda ona ben msj attım bana ben bu yaştan sonra kimseyi sevemem kafa dengi birini bulursam ne ala bulamassam böyle devam dedi.. ben bitirdim 3 hafta önce ve dün akşam msj attı yaşıyormusun diye..ya bunun amacı ne madem beni sevmiyo neden benimle birlikte!

ben ilk kez tipine bakmadan bi insanla birlikte oldum sevdim yani..huyunu sevdim tavırlarını..şimdiye kadar çıktığım erkekler gerçekten çok yakışıklıydı ama onlarda en fazla 1 ay sürüyordu ayrılıyorduk..topu topu 4 kişiyle çıktım zaten.. ne yapmam lazım peki lütfen yardım edermisiniz?

istersen bi şans daha ver bak tavırlarına haline bakalım ne yapacak...
hem bi konuş bazı ayrılıklar yarar erkeklere..
yaşadığı belli et..
tekrar aynı şeyler olursa geridönüşü olmayacağını hareketlerine anlat ona..
korksun biraz kaybetmekten...

Oluruna bırak dönerse senindir ,dönmezse zaten hiç olmamıştır demişler canım....Dua et hayırlısını iste bence....

o korkmazki çok mantıklı çok zeki biri..
hayırda tam unutmuş kendi hayatıma devam ederken neden çıkarlar tekrar..
neden kafamızı bulandırırlar :S ona benden uzak dur artık diye msj attım şimdi bekle cevap gelcekmi diye..artık nezaman yazar bilemem

iş olsun işte severler kafa karıştırmayı....
madem öylel karar verdin doğrusu bu demek senin için...
en kötü kararsızlıktan iyi sonuçta...
madem çektin restini arkasında sur...

Oluruna bırak dönerse senindir ,dönmezse zaten hiç olmamıştır demişler canım....Dua et hayırlısını iste bence....

iyide döndü zaten ben neden döndüğünü merak ediyorum
ona okadar laf sayıp aramamasını söyledikten sonra 1 ay sonra çıkıp yaşıyomusun diye msj atmasına sinir oldum..(aslında çok sevindim) :26:

Belkide kendine bile seni sevdiğini söyleyemeyen biridir, dediğin gibi yaşı başı oturmuş, istemese veya sevmese bence mesaj atmazdı tekrar. Dediği gibi sadece kafasına uyan birisini istese sana mesaj atmazdı ki, bi başkasını bulur devam ederdi yoluna, ama geri dönüş yapmış. Erkeklerde niyeyse böyle bi olay var, sen olmazsan başkası olur, yoluma bakarım, zaten artık sevmek falan bana göre değil, kafama uyan biri olursa devam falan gibi, bu sanırım onları daha güçlü hissettiriyo :1:

34 yaşında çocuk değil olgun birisi gönül eğlendirme bu tarz şeylerle uğraşacağını sanmıyorum senden ses çıkmayınca merak etmiş seni özlemiş ve en önemlisi sevmese msj atmazdı bu süreçte anlamıştır

Back
X