kusur ispatlandiysa, cekismeli dava ise, o olmadan da karar veriliyo diye biliyorum ama avukati olmadigindan mi oyle oldu ki? amaci ne demissiniz, biz bilemeyiz ama karaktersiz dediginize gore, bu yaptigi da karakterinin geregi olabilir..Merhaba arkadaslar,
Burada evlilik'le ilgili ve bosanmayla ilgili sorunlarimi paylasmistim sizlerle. Su an bosanma asamasindayim ve ucuncu celsenin sonunda dava henuz bitmedi. Uzadikca uzuyor. Eski esim o kadar karaktersiz bir insan'ki amacinin ne oldugunu hala cozebilmis degilim. Kendi avukatinin ucretini bile odememis kadini kullanmis resmen ve avukati o kadar bikmiski ilk durusma'da istifa etmis. Ikinci durusmada yalanci sahitleri gelmis karsi tarafin anlatiklari kayde deger seyler degil hepsi iftiradan ibaret.
Gelelim en son durusmaya normalde karar cikicakti ama o geri zekali durusmaya katilmamis gelmemis aslinda katilmasi lagzim cunku vekili yok. Ve davam ertelenmis yine sinir oldum onun davasi takipsiz kalmis eger yenilemezse davasi dusucekmis ki ilk durusmada avukati davasini dogru duzgun bile takip etmedigini belirtmis hakime. Neden durusmaya katilmadigini hala cozebilmis degilim amaci ne ? bir insan bu kadar karaktersiz olamaz ! Yorumlariniza ihtiyacim var bugun karar ciksaydi derin bir oh cekicektim ama nafile
Kusurunu ispatladim ben delillerim cok fazla ! hakim uzatmis eger digerinede gelmezse davasi dusucek ! benim aklim almiyor ! hakimi bile kayde almiyor
Karşılıklı davalarınız var mı? Yoksa sadece eşiniz mi davacı?
Ne kadar sorumsuz bir adammış yahu Allah sabır versin.
Adam insan gibi boşanmayı bile beceremiyor yahu...
Avukatını bile kaçırmış
Şaka gibi ..
Allah yardımcınız olsun
Boşanmak istemiyor bence.
Ne cins insanlar var dunya da. Piyango da size vurmus. Allah yardimciniz olsun...
Vallahi cnm eski esimi annesi ailesi yonettigi icin orasini bilemiyecegim yahu 30 yasina gelmis halen kendi iradesiyle karar veremeyen bir insandi en son ayrildigimda ! sen dusun artik gerisini resmen avukatini kullanmis kadina dilekceleri bir guzel yazdirmis sonra sen sag ben selamet ne davasini takip etmis nede bisey kadinda ben biktim artik parami odemedi beni oynatiyor davasinida takip etmiyor demis hakim'e !
Aklınca sizi süründürmeye çalışıyor işte..Merhaba arkadaslar,
Burada evlilik'le ilgili ve bosanmayla ilgili sorunlarimi paylasmistim sizlerle. Su an bosanma asamasindayim ve ucuncu celsenin sonunda dava henuz bitmedi. Uzadikca uzuyor. Eski esim o kadar karaktersiz bir insan'ki amacinin ne oldugunu hala cozebilmis degilim. Kendi avukatinin ucretini bile odememis kadini kullanmis resmen ve avukati o kadar bikmiski ilk durusma'da istifa etmis. Ikinci durusmada yalanci sahitleri gelmis karsi tarafin anlatiklari kayde deger seyler degil hepsi iftiradan ibaret.
Gelelim en son durusmaya normalde karar cikicakti ama o geri zekali durusmaya katilmamis gelmemis aslinda katilmasi lagzim cunku vekili yok. Ve davam ertelenmis yine sinir oldum onun davasi takipsiz kalmis eger yenilemezse davasi dusucekmis ki ilk durusmada avukati davasini dogru duzgun bile takip etmedigini belirtmis hakime. Neden durusmaya katilmadigini hala cozebilmis degilim amaci ne ? bir insan bu kadar karaktersiz olamaz ! Yorumlariniza ihtiyacim var bugun karar ciksaydi derin bir oh cekicektim ama nafile
Canım iki tarafta çekişmeli boşanmaysa eğer dava takibi şart, hukuki bir prosedür bu. Avukatı olmadığına göre gelip kendisinin takip etmesi gerekir. Eğer yine gelmezse davanız işlemden kaldırılır ve 3 ay içerisinde başvuruda bulunmazsa dava düşer. Allah yardımcınız olsunSagol cnmbasa gelen cekiliyor iste offfffff
Kusurunu ispatladim ben delillerim cok fazla ! hakim uzatmis eger digerinede gelmezse davasi dusucek ! benim aklim almiyor ! hakimi bile kayde almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?