Amaç ne ?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.726
2.366
333
Merhaba arkadaslar,

Burada evlilik'le ilgili ve bosanmayla ilgili sorunlarimi paylasmistim sizlerle. Su an bosanma asamasindayim ve ucuncu celsenin sonunda dava henuz bitmedi. Uzadikca uzuyor. Eski esim o kadar karaktersiz bir insan'ki amacinin ne oldugunu hala cozebilmis degilim. Kendi avukatinin ucretini bile odememis kadini kullanmis resmen ve avukati o kadar bikmiski ilk durusma'da istifa etmis. Ikinci durusmada yalanci sahitleri gelmis karsi tarafin anlatiklari kayde deger seyler degil hepsi iftiradan ibaret.

Gelelim en son durusmaya normalde karar cikicakti ama o geri zekali durusmaya katilmamis gelmemis aslinda katilmasi lagzim cunku vekili yok. Ve davam ertelenmis yine sinir oldum onun davasi takipsiz kalmis eger yenilemezse davasi dusucekmis ki ilk durusmada avukati davasini dogru duzgun bile takip etmedigini belirtmis hakime. Neden durusmaya katilmadigini hala cozebilmis degilim amaci ne ? bir insan bu kadar karaktersiz olamaz ! Yorumlariniza ihtiyacim var bugun karar ciksaydi derin bir oh cekicektim ama nafile

kusur ispatlandiysa, cekismeli dava ise, o olmadan da karar veriliyo diye biliyorum ama avukati olmadigindan mi oyle oldu ki? amaci ne demissiniz, biz bilemeyiz ama karaktersiz dediginize gore, bu yaptigi da karakterinin geregi olabilir..

Kusurunu ispatladim ben delillerim cok fazla ! hakim uzatmis eger digerinede gelmezse davasi dusucek ! benim aklim almiyor ! hakimi bile kayde almiyor

o zaman vekili yok diye karar verilmemistir.. bi yolu vardir mutlaka..
Kusurunu ispatladim ben delillerim cok fazla ! hakim uzatmis eger digerinede gelmezse davasi dusucek ! benim aklim almiyor ! hakimi bile kayde almiyor

Vallahi bilemiyorum derin bir oh cekicektim kurtuldum diye ama yok

Karşılıklı davalarınız var mı? Yoksa sadece eşiniz mi davacı?

Karşılıklı davalarınız var mı? Yoksa sadece eşiniz mi davacı?

Canim karsilikli cekismeli ama nedense kendisi vurdum duymaz hakimi bile kayde almiyor avukatida ilk durusmada cildirmis resmen en son iste durusmaya katilmamis amaci ne bir anlasam

Adam insan gibi boşanmayı bile beceremiyor yahu...
Avukatını bile kaçırmış
Şaka gibi ..
Allah yardımcınız olsun

Ne kadar sorumsuz bir adammış yahu Allah sabır versin.

hem sorumsuz hem karaktersiz avukati bile istifa etmis gerisini sen anla cnm yahu ikinci durusmaya sirf benim uzerime iftira attirmak icin 50 kisiyle gelmis bu geri zekali nasil olurda ucuncuye gelmez aklim almiyor !

Adam insan gibi boşanmayı bile beceremiyor yahu...
Avukatını bile kaçırmış
Şaka gibi ..
Allah yardımcınız olsun

Cnm derin bir oh cekecektim ama olmadi maalesef gulermisin aglarmisin simdi uc bucuk ay daha uzatildi anlam veremiyorum

Boşanmak istemiyor bence.

Vallahi cnm eski esimi annesi ailesi yonettigi icin orasini bilemiyecegim yahu 30 yasina gelmis halen kendi iradesiyle karar veremeyen bir insandi en son ayrildigimda ! sen dusun artik gerisini resmen avukatini kullanmis kadina dilekceleri bir guzel yazdirmis sonra sen sag ben selamet ne davasini takip etmis nede bisey kadinda ben biktim artik parami odemedi beni oynatiyor davasinida takip etmiyor demis hakim'e !

Demekki ailesi öyle dedi öyle yapiyor. Kendi kararlarini veremeyenbir adamla ömür geçmez Çok zor durum gerçekten, inşallah bir an önce kurtulursun

Aklınca sizi süründürmeye çalışıyor işte..
Sabırlar diliyorum size.
Sabrın sonu selamettir..

Sagol cnm basa gelen cekiliyor iste offfffff
Canım iki tarafta çekişmeli boşanmaysa eğer dava takibi şart, hukuki bir prosedür bu. Avukatı olmadığına göre gelip kendisinin takip etmesi gerekir. Eğer yine gelmezse davanız işlemden kaldırılır ve 3 ay içerisinde başvuruda bulunmazsa dava düşer. Allah yardımcınız olsun

dava düşerse de üzülme. ben nerdeyse her mahkememe bu sefer bitecek diye gittim 2 yıl sonunda reddetti hakim. sonra anlaşmalı boşanmak zorunda kaldım. hatta anlaşmaya da yanaşmıyordu. tehdit ettim. 3 yıl beklerim o arada da nafaka davası açar ödemezsen de icraya verir, 3 yıl sonunda da ayrı yaşadığımızı kanıtlar otomatik boşarım dedim. anlaşmak zorunda kaldı. biraz stresli bir süreç velhasılı. o yüzden 2 yılı filan gözüne al.

bu arada eski şahsiyet sana blöf yapmıştım 3 yıl beklemeye niyetim yoktu. buradan annene de selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…