Demekki ailesi öyle dedi öyle yapiyor. Kendi kararlarini veremeyenbir adamla ömür geçmez Çok zor durum gerçekten, inşallah bir an önce kurtulursun
dava düşerse de üzülme. ben nerdeyse her mahkememe bu sefer bitecek diye gittim 2 yıl sonunda reddetti hakim. sonra anlaşmalı boşanmak zorunda kaldım. hatta anlaşmaya da yanaşmıyordu. tehdit ettim. 3 yıl beklerim o arada da nafaka davası açar ödemezsen de icraya verir, 3 yıl sonunda da ayrı yaşadığımızı kanıtlar otomatik boşarım dedim. anlaşmak zorunda kaldı. biraz stresli bir süreç velhasılı. o yüzden 2 yılı filan gözüne al.
bu arada eski şahsiyet sana blöf yapmıştım 3 yıl beklemeye niyetim yoktu. buradan annene de selamlar
Canım iki tarafta çekişmeli boşanmaysa eğer dava takibi şart, hukuki bir prosedür bu. Avukatı olmadığına göre gelip kendisinin takip etmesi gerekir. Eğer yine gelmezse davanız işlemden kaldırılır ve 3 ay içerisinde başvuruda bulunmazsa dava düşer. Allah yardımcınız olsun
Aklınca sizi süründürmeye çalışıyor işte..
Sabırlar diliyorum size.
Sabrın sonu selamettir..
Cnm inan bazen insanin sabri tasiyor ! ne diyeyim Allah buyuk ! bir yil zor gecti vallahi
öyle.. benim bir de 2 yıl sürdü mahvediyo süreç. her mahkeme dönüşü sinirimden ağladım en güzeli anlaşmak o yüzden.
Dava nicin dusuyor. Bilemedim pek ama yoklugunda devam edip etmemek istediginiz sorulur ve davaya devam olunur diye biliyorum ben. Bir avukatiniza sorun isterseniz. Bir de siz suresinde karsi dava acmadiniz mi ?
Hiç bilmiyorum kiBenim annem babam anlaşmalı şekilde tek celsede ve tam 3 dakikada boşandılar...
Olsada keşke anlaşmalı olsaydı
Karaktersiz bir insanla anlasmak mumkun olsaydi keske ama yok ! benim soyup sogana cevirdiler elimden herseyimi aldilar maddi siddette maruz kaldim resmen ben calistim olar benden habersiz maasimi cekip harciyordu kredi kartlarima bile el koydular helede maneviyatimi cok zedeledirler ! ne diyeyim kendisi hakketti simdide davasini takip etmiyor
Şansmı desem kadermi bilemedim..
Allah kurtarsın artık bu heriften
Belkşde ayrılmak istemşyor aklı sıra sizi süründürecek .
Rabbim yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?