Amaç ne ?

Demekki ailesi öyle dedi öyle yapiyor. Kendi kararlarini veremeyenbir adamla ömür geçmez Çok zor durum gerçekten, inşallah bir an önce kurtulursun

Dedigim gibi bi sahiz iradesini kullanip karar veremiyor ! bunu evlendikten sonra farkettim maalesef ! annesi karini istemiyorum dedi benden ayrilmaya kalkti bosan dedi bosanmaya kalkti bende naptim tazminati kicina dayadim surunsun simdi

Cnm inan bazen insanin sabri tasiyor ! ne diyeyim Allah buyuk ! bir yil zor gecti vallahi

Basindan itibaren Ne davasini dogru duzgun takip etti nede ucretini odedi annem demisti zaten senin esin avukata bir kurus bile vermez diye hakliymis kadin cagiz gerci beni soyup sogana cevirdikleri icin maddityatci olduklari icin hic soke olmadim ben avukatinin davadan istifa ettigine ! diyorumya avukati yok kendisi gitmek zorunda durusmalara ama bu salak ne yapti kendisine iki uc tane yalanci sahit tuttu sonra dosyalara bir guzel isledi ifadeleri ve ucuncuye katilmaya gerek duymadi ! hukuku bile rest geciyor boyle biri iste kendisi !

Aklınca sizi süründürmeye çalışıyor işte..
Sabırlar diliyorum size.
Sabrın sonu selamettir..

Kendisi surunuyorda haberi yok inan cnm derin bir nefes alacaktim ama olmadi maalesef ! ne istedigini bile bilmiyor bence ailesinin kolesi olmus resmen onlar ne derse o ! ki bu geri zekali eger gercekten bosanma davasina dort elle sarilsaydi gelirdi diye dusunuyorum ! hem suclu hem guclu birde davaci taraf kendisi !

Hiç bilmiyorum ki Benim annem babam anlaşmalı şekilde tek celsede ve tam 3 dakikada boşandılar...

Olsada keşke anlaşmalı olsaydı

Dava nicin dusuyor. Bilemedim pek ama yoklugunda devam edip etmemek istediginiz sorulur ve davaya devam olunur diye biliyorum ben. Bir avukatiniza sorun isterseniz. Bir de siz suresinde karsi dava acmadiniz mi ?

öyle.. benim bir de 2 yıl sürdü mahvediyo süreç. her mahkeme dönüşü sinirimden ağladım en güzeli anlaşmak o yüzden.

Kendisi cekismeli taraftariydi zaten o yola bir kere cikti hukuku bile kayde almiyor bende yaptiklarini yanina kar birakmak istemedim acikcasi

Dava nicin dusuyor. Bilemedim pek ama yoklugunda devam edip etmemek istediginiz sorulur ve davaya devam olunur diye biliyorum ben. Bir avukatiniza sorun isterseniz. Bir de siz suresinde karsi dava acmadiniz mi ?

Avukatim kendisinin davasinin takipsiz kaldigini yenilenmesinin gerektigini eger yenilenmesse dusecegini soyledi benim davamda devam edicekmis ! ben karsi davami actim acmasinada ilk durusmadan itibaren zaten kendisinin avukati davasini bile takip etmiyor demis hakime ! kadin istifa etmesine hic sasirmadim

Hiç bilmiyorum ki Benim annem babam anlaşmalı şekilde tek celsede ve tam 3 dakikada boşandılar...

Olsada keşke anlaşmalı olsaydı

Karaktersiz bir insanla anlasmak mumkun olsaydi keske ama yok ! benim soyup sogana cevirdiler elimden herseyimi aldilar maddi siddette maruz kaldim resmen ben calistim olar benden habersiz maasimi cekip harciyordu kredi kartlarima bile el koydular helede maneviyatimi cok zedeledirler ! ne diyeyim kendisi hakketti simdide davasini takip etmiyor

Şansmı desem kadermi bilemedim..
Allah kurtarsın artık bu heriften
Belkşde ayrılmak istemşyor aklı sıra sizi süründürecek .

Rabbim yardımcınız olsun..

Şansmı desem kadermi bilemedim..
Allah kurtarsın artık bu heriften
Belkşde ayrılmak istemşyor aklı sıra sizi süründürecek .

Rabbim yardımcınız olsun..

Amin cnm amin Allah herkesin yardimcisi olsun ne diyeyim derdini henuz anlayabilmis degilim ! dogru durust bosanmayi bile bilmeyen biri !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…