Amacı ne anlamadım ?

gmmzmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
262
1
46
İzmir
2011 eylül ayında kuzenimin ısrarı sonucunda biriyle tanıştım.sağolsun kuzenim bana sormadan numaramı işyerimi falan söylemiş.adam hemen aradı ertesi günü iş çıkışıma geldi tabi bende reddemedim görüştük hoş biriydi.ertesi günde aradı sonra sesi kesildi tabi bende peşine düşmedim.
gecenlerde bana faceden ulaştı numaramı istedi (kuzenime sormaya utandı sanırım) bende tersledim,bana tlf kaybolduğunu bu yüzden numaramı kaybettiğini onu aramamı beklediğini ama aramadığımı bozulduğunu söyledi neyse bende hoşlandım sanırımki yine verdim numaramı :) ama davranışları içime kurt düşürüyo mesela beni buluşmak istediği gün arıyo sadece.kendisi polis bigün çalışıyo bi gün izinli.iki kere buluşmak istedi ilkinde beni yazlıklarına çağırdı annemlerde burda birlikte döneriz dedi gitmedim ikincisinde gece 11de buluşmak istedi dün oldu bu konuşma.gelemem o saatte dedim.benim ev boş orda kalırsın tek başına ben arkadaşa giderim dedi hayır dedim.şimdide perşembe buluşmaya karar verdik ama gece için ailemden izin almamı istiyo eğlenmeye gidicez sonra sen otelde kalırsın için rahat olsun diyo ama kıllandım çok fena.adamda hoşuma gidiyo yani ilk görüştüğümde öyle hovarda bi tipe benzemiyodu
napayım bi kez daha görüşeyimmi yoksa bitireyimmi ?

buluşma için neden illa gece kalman gerekiyor? farklı şehirlerde misiniz?
ben olsam güvenmezdim sanırım.

2011 eylül ayında kuzenimin ısrarı sonucunda biriyle tanıştım.sağolsun kuzenim bana sormadan numaramı işyerimi falan söylemiş.adam hemen aradı ertesi günü iş çıkışıma geldi tabi bende reddemedim görüştük hoş biriydi.ertesi günde aradı sonra sesi kesildi tabi bende peşine düşmedim.
gecenlerde bana faceden ulaştı numaramı istedi (kuzenime sormaya utandı sanırım) bende tersledim,bana tlf kaybolduğunu bu yüzden numaramı kaybettiğini onu aramamı beklediğini ama aramadığımı bozulduğunu söyledi neyse bende hoşlandım sanırımki yine verdim numaramı :) ama davranışları içime kurt düşürüyo mesela beni buluşmak istediği gün arıyo sadece.kendisi polis bigün çalışıyo bi gün izinli.iki kere buluşmak istedi ilkinde beni yazlıklarına çağırdı annemlerde burda birlikte döneriz dedi gitmedim ikincisinde gece 11de buluşmak istedi dün oldu bu konuşma.gelemem o saatte dedim.benim ev boş orda kalırsın tek başına ben arkadaşa giderim dedi hayır dedim.şimdide perşembe buluşmaya karar verdik ama gece için ailemden izin almamı istiyo eğlenmeye gidicez sonra sen otelde kalırsın için rahat olsun diyo ama kıllandım çok fena.adamda hoşuma gidiyo yani ilk görüştüğümde öyle hovarda bi tipe benzemiyodu
napayım bi kez daha görüşeyimmi yoksa bitireyimmi ?

Yaz aylarına yönelik sosyal aktiviteler peşinde fakat şu yatılı kalma meselesi beni de huylandırdı :31:

hayır aynı şehirdeyiz.bende çok huylandım bid nasıl ısrar ediyo görmelisiniz.yani ben gidip görüşmeyi düşünüyorum söyle kalabalık bi yerde kendimi sağlama alayım illa ısrar ederse çeker giderim

gerçekten bende huyladım bu durumdan neden illaki bi yerlerde kalman gerekiyormuş. geç saat te olsa geri eve bırakamazmı seni.. garip bir durum... kararı en iyi sen verebilirsin çünkü onu bizden daha iyi tanıyorsun bazen herşey göründüğü gibi hoş olmayabilirrrr... kolay gelsin sana zor bir kararrrr...:44:

açıkçası çok enteresan. ortada doğru dürüst bir tanışıklık yok, şehir aynı şehir, niye evde/otelde vs vs kal diyor? bence hiç normal değil, buluşacaksan da ne bileyim yemek yiyin, kahve için, sonra da herkes evine gitsin, derim.

ben pek ıyı nıyet kokusu almadım cnm ama yınede sen daha ıyı bılırsın tabı sonucta daha yenı tanısıyo sayılırsınız gece dısarda kalmak felan bunlar hos seyler deıl gunduzlerın suyumu cıkmıs uzak dur derım senın nabzını yokluyo bak gorurusun hareketlerınde yıne deısme olacak sen ckmadıgın ıcın gece.Ve gece hayatı olan bırı bellıkı o yuzdende frenlemek ıcın yıpranırsın ılerde uzak dur derım.

açıkçası çok enteresan. ortada doğru dürüst bir tanışıklık yok, şehir aynı şehir, niye evde/otelde vs vs kal diyor? bence hiç normal değil, buluşacaksan da ne bileyim yemek yiyin, kahve için, sonra da herkes evine gitsin, derim.

Beğen tuşu kalkmış.O yüzden alıntı yaptım.Ben de böyle düşünüyorum.
Kahvaltı,yemek,çay,kahve...Yakından tanımak için bir sürü vesile varken neden illaki yatılı programlar ?
Bir de yazlığa çağırmak.Annemler burada demiş ama gidince bir bakarsın yoklar.
Zaten ilk tanıştığı kızı neden aile ortamına götürsün ?
Bence amacı ortada.

Amaci seni "yataga atmak" . Boyle sert yazdim ki kafana girsin. Ben de biriyle gece 11 e kadar calistigi icin 11 den sonra gorusuyordum, izin gunleri disinda. O saatten sonraki gorusmeler pek hayirli olmuyor. Ben de tekmeyi bastim sonra. Hoslansanda hoslanmasanda bu boyle. Tek gecelik iliskilerin kadini degilsen hic gorusme derim.

benimde kararsız kalışım şundan ilk buluşmamızda zaten tek buluşmamızdı saat 10,30 gibi bana ailen merak eder çok geç kalmayalım dedi ve öylede gece hayatı olan biri gibide değil aslında.izmirde yaşıyorum alsancakta kalabalık bi yerde bi oturup dediğiniz gibi bi kahve içeyim bakayım nasıl biri bide hoşlandım yani :) içimde kalırsa takıntı olur tanıyorumda kendimi :)
allahım şu gece kal ısrarı olmasa ne güzel olurdu :)

İyi ki var şu kk ki aklına şüpheler sokup emin adımlar atabiliyor genç kızlar. Valla canım benim kardeşim de polis eşim de polis ama ben 1.5 yıl boyunca hiç gece bulusmadım eşimle. Ya da kardeşim hiç gece yarıları kızlarla gezmez en fazla akşam yemeği.
Bir iftara gidebilirsiniz pekala. Niye illa ki bir yerlerde kalacakmışsın? Eylül'den beri aklı neredeymiş?? Ben söyleyim. O sırada daha iyi birini buldu sonra o da elden gidince dur bir de gmmzzmmm i arayım dedi. Çek resti bırak Allah aşkına yaa "yakışıklılığa" aldanmaaa :52:

benimde kararsız kalışım şundan ilk buluşmamızda zaten tek buluşmamızdı saat 10,30 gibi bana ailen merak eder çok geç kalmayalım dedi ve öylede gece hayatı olan biri gibide değil aslında.izmirde yaşıyorum alsancakta kalabalık bi yerde bi oturup dediğiniz gibi bi kahve içeyim bakayım nasıl biri bide hoşlandım yani :) içimde kalırsa takıntı olur tanıyorumda kendimi :)

Ya aslinda oyle biri degil de , dusunceli, anlayisli da, hoslaniyorum da , bir sans vereyim de vs vs..... Klasik kadin inanislari sonu iyiye gitmez. Bu sekil her zaman bahane bulursun ve onun tuzagina dusersin. Ben uyarimi yaptim simdi istedigini yapmakta ozgursun :)

nuri alço gibi gazozuna ilaç koyabilir :)) şaka bir yana da gitme bence canım hiç güven vermiyor telefon numaranı kaybettiyse iş yerini biliyormus çıkıp gelirdi eli boşa çıkmış eğlence arıyor akıllı sen bu oyuna gelme sakın.......

o zamam KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ diyoruz......

şu an msj yazıyorum kızlar "seninle görüşmek istemiyorum" diye kısacık bişey yazıp yollucam.size sorduğum iyi oldu bu devirde kendimizi kollamamız lazım.başka bişey ekleyeyimmi msj açıklama falan

sakın gitme burada bana tecavüz etti şimdi ne yapayım psikolojim bozuldu konularını görmek istemeyiz ki sende bunu yaşamak isteemzsin ateşle barut yan yana durmaz gitme gitme gitme

şu an msj yazıyorum kızlar "seninle görüşmek istemiyorum" diye kısacık bişey yazıp yollucam.size sorduğum iyi oldu bu devirde kendimizi kollamamız lazım.başka bişey ekleyeyimmi msj açıklama falan

KK'ye sordum da gorusme dediler yaz bir de:) Niye mesaj atiyorsun ki. Atma bosver. Yine mesaj atarsa bir gun yazarsin cevabini.

KK'ye sordum da gorusme dediler yaz bir de:) Niye mesaj atiyorsun ki. Atma bosver. Yine mesaj atarsa bir gun yazarsin cevabini.

çok güldümm yaaa sağolasın :) dünden beri düşünüyodum buluşsammı buluşmasammı diye kararsız bi yapıya sahibim vala iyi olduğu sorduğum :)

Back
X