amacı ne anlamadım!

yani? 10 yıl boyunca rol mı yaptı? sizi pamuklara mı sardı? hiç ters bi hareketini görmediniz mi? kardeşini dövmesini dorgulamadınız mı?
ilk başta karşı çıktım ama anladım ki kız dayak yemeyince sokaklardan topladığı erkeklerle beraber oluyormuş.amcaları vesairede kızı dövüyor

ilk başta karşı çıktım ama anladım ki kız dayak yemeyince sokaklardan topladığı erkeklerle beraber oluyormuş.amcaları vesairede kızı dövüyor

yani işte sana göre de dayak çözüm ise bu durumlara şiddete ses etmeyelim o zaman.

Yahu arkadaşım, boşansana. Canına eziyet eden birisiyle ne diye birliktesin? Erkeğin kökü o mu? Bir de hint kumaşı ya beyefendi istersen gelirsin diyor. İstemem cehenneme git demek lazım buna. Zararın neresinden dönersen kâr. Daha fazla durma bu insanlarla. Yeniden başla güzel bir yaşama

ailem arkamda olduğunu söylüyor fakat ailemde benim dışarı doğru düzgün çıkmama izin vermiyor maaşımı olduğu gibi alıyorlar yani bir hapisten çıkıp diğerine varıyorum açıkçası beni düşündüren sadece bu.evlenmekteki amacımda ailemden kurtulmaktı

Olay es aılesı degıl kı esınızın kendısı.10 yıl sevgılık donemınde nasıl goremedınız.bende 10 yıl flört donemınden sonra evlendım.degısık bır adamda gormedım evlenınce.neyse o.

esınız saygısız bırı.bıleklerınızı sıkıp morartmak nedır ya.sıddet uyguluyor sıze.bunun devamı da grlecektır.memurmussunuz.ozellıkle calışan bayanların bu muameleyı nasıl kabul ettıklerını aklım almıyor.adam sızı gozden cıkarıp tayın ısteyıp gıderım dıyorsa hıc durmasın zaten.

ben eşime epey vurdum tokat attım bağırdım herşeyini parçaladım o da kollarımı sıktı sakinleşmem için ama epey sıktı

memur kadınsınız.Ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.Sizin adam olmamış.Evlilik-aileyi kafasında oturtamamış.

Yahu sız yasınızı basınızı almıssınız çalısıyorsunuz.aılenız huzur vermıyorsa tutar bır ev uzak bır yere tayın alıp calışırsınız. Hıc bırsey de yapamazlar.az bıraz guclu olun.

ailemide kaybetmekten korkuyorum Allahtan korkuyorum ama düşününce hayırsız evlat olacak bir şey yapmadım

saka yapıyosun bebegını dusutturdu yanı bırak gıtsın ya evlı kalmak zorunda degılsın calısıyo mussun kendı ayakların uzerındede duruyosun neden cekesın onu daha merhametlı daha ıyılerını bulursun ana agzına bakan koca zor

Aileniz nasıl sizin maasiniza olduğu gibi el koyabiliyor ? Memur kadınsiniz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Boşaninca ailenizin yanına taşınmaniza gerek yokki. Bu kadar aciz durmayın lütfen ya. Kendi geliri olan,mesleği olan birisi bunlara nasıl müsade eder ? Siz bile böyle yapiyosanız işsiz güçsüz kadınlar ölsün o zaman.

çok emek verdim bu ilişkiye ve bırakırsam başka bir kız benim yaptığım ekmeği yerse çok dokunur gibime geliyor.eşimi seviyormuyum alışkanlıkmı onu da bilmiyorum

çevremdeki herkes ailem de dahil hep para peşindeler ve hep vicdan yaptıracak şekilde bana geliyorlar.şuan görev yaptığım yer benim aileme yakın.şeytan diyor kimseye demeden aldır tayin taşı evini boşa eşini huzura er.keşke allah nasip etse

Sende istek yok istek yazdıkların bahane. Sen bu adamı çekmek istiyorsun işte bu kadar

Suz aılenızı kaybetmek ıstemıyorsunuz ama onlar elınızden paranızı alıyor.bankamatık mısınız sız.aılede olsa yapamazlar.sızı mutsuz edıyorlarsa uzaklasın.ımkanınız da var.oturup aglayıp işe gıdecek degılsınız.bencıl olup kendınızı dusunun.adama 10 yıl harcadım baskasını bulunca uzulurum dıyorsunuz.zaten adam olsa sız bırakmazsınız.bırakın kım ugrasırsa ugrassın sızden sonra.

en doğrusu herkesten hepsinden tamamen kurtulmak doğru.yıllarca bir ezikmişim gibi pasif yaşattılar beni

Çalışan kadınsın.Ne ailene ne de kocana muhtaçsın.Zaten çalışmanın anlamı bu değil mi maddi açıdan özgürlük ?O zaman sıkıntı ne ,neden ailene ve kocana katlanıyorsun ?

Bileziklerini al bozdur kendine ev tut,eşya al,aç davanı .Maaşında var çocuğun da yok .Daha ne bekliyorsun?

Zorla düşük mu yaptırdı?????
Kendi çocuğunun canina kast eden size neler yapmaz.
Yolunuz belli zaten
...

Bundan sonra çok sıkı bir şekilde korunun. Bu adamla çocuk falan yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…