ilk başta karşı çıktım ama anladım ki kız dayak yemeyince sokaklardan topladığı erkeklerle beraber oluyormuş.amcaları vesairede kızı dövüyoryani? 10 yıl boyunca rol mı yaptı? sizi pamuklara mı sardı? hiç ters bi hareketini görmediniz mi? kardeşini dövmesini dorgulamadınız mı?
ilk başta karşı çıktım ama anladım ki kız dayak yemeyince sokaklardan topladığı erkeklerle beraber oluyormuş.amcaları vesairede kızı dövüyor
Yahu arkadaşım, boşansana. Canına eziyet eden birisiyle ne diye birliktesin? Erkeğin kökü o mu? Bir de hint kumaşı ya beyefendi istersen gelirsin diyor. İstemem cehenneme git demek lazım buna. Zararın neresinden dönersen kâr. Daha fazla durma bu insanlarla. Yeniden başla güzel bir yaşamaevet artık söylemiyorum zaten 2 kez söyledim sadece...
annesi öyle güzel oynayıp parmağında oynatıyorki anlatamam size.hamileydim ve eşim annesinin lafıyla büyük ihtimal çünkü dar pantolon göymeye bile kızan biri eşim nasıl biranda böyle oldu bilmem bebeğimi kaybetmeme sebep oldu zorla düşük yaptırdı
ailem arkamda olduğunu söylüyor fakat ailemde benim dışarı doğru düzgün çıkmama izin vermiyor maaşımı olduğu gibi alıyorlar yani bir hapisten çıkıp diğerine varıyorum açıkçası beni düşündüren sadece bu.evlenmekteki amacımda ailemden kurtulmaktı
saka yapıyosun bebegını dusutturdu yanı bırak gıtsın ya evlı kalmak zorunda degılsın calısıyo mussun kendı ayakların uzerındede duruyosun neden cekesın onu daha merhametlı daha ıyılerını bulursun ana agzına bakan koca zorevet artık söylemiyorum zaten 2 kez söyledim sadece...
annesi öyle güzel oynayıp parmağında oynatıyorki anlatamam size.hamileydim ve eşim annesinin lafıyla büyük ihtimal çünkü dar pantolon göymeye bile kızan biri eşim nasıl biranda böyle oldu bilmem bebeğimi kaybetmeme sebep oldu zorla düşük yaptırdı
çevremdeki herkes ailem de dahil hep para peşindeler ve hep vicdan yaptıracak şekilde bana geliyorlar.şuan görev yaptığım yer benim aileme yakın.şeytan diyor kimseye demeden aldır tayin taşı evini boşa eşini huzura er.keşke allah nasip etseAileniz nasıl sizin maasiniza olduğu gibi el koyabiliyor ? Memur kadınsiniz. Kimseye muhtaç değilsiniz. Boşaninca ailenizin yanına taşınmaniza gerek yokki. Bu kadar aciz durmayın lütfen ya. Kendi geliri olan,mesleği olan birisi bunlara nasıl müsade eder ? Siz bile böyle yapiyosanız işsiz güçsüz kadınlar ölsün o zaman.
Suz aılenızı kaybetmek ıstemıyorsunuz ama onlar elınızden paranızı alıyor.bankamatık mısınız sız.aılede olsa yapamazlar.sızı mutsuz edıyorlarsa uzaklasın.ımkanınız da var.oturup aglayıp işe gıdecek degılsınız.bencıl olup kendınızı dusunun.adama 10 yıl harcadım baskasını bulunca uzulurum dıyorsunuz.zaten adam olsa sız bırakmazsınız.bırakın kım ugrasırsa ugrassın sızden sonra.çevremdeki herkes ailem de dahil hep para peşindeler ve hep vicdan yaptıracak şekilde bana geliyorlar.şuan görev yaptığım yer benim aileme yakın.şeytan diyor kimseye demeden aldır tayin taşı evini boşa eşini huzura er.keşke allah nasip etse
en doğrusu herkesten hepsinden tamamen kurtulmak doğru.yıllarca bir ezikmişim gibi pasif yaşattılar beniSuz aılenızı kaybetmek ıstemıyorsunuz ama onlar elınızden paranızı alıyor.bankamatık mısınız sız.aılede olsa yapamazlar.sızı mutsuz edıyorlarsa uzaklasın.ımkanınız da var.oturup aglayıp işe gıdecek degılsınız.bencıl olup kendınızı dusunun.adama 10 yıl harcadım baskasını bulunca uzulurum dıyorsunuz.zaten adam olsa sız bırakmazsınız.bırakın kım ugrasırsa ugrassın sızden sonra.
Zorla düşük mu yaptırdı?????evet artık söylemiyorum zaten 2 kez söyledim sadece...
evet artık söylemiyorum zaten 2 kez söyledim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?